Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başkana kızıyoruz belki ama resmen çok zorluk yaşamış. Herkes kulübü icraya vermiş. Ceyhun falan bu adamlar ne zaman gitti 7 sene olmuş hala borçlarını ödüyoruz. Sonra para yok, neden transfer yapmadı derler bizim çok bilmiş taraftarlar.
MC:"ben bu gece hastanede yattım B ve C vitamini yüklediler. Geliyorum. Yeni bir tedavi türüne girdiler beyindeki bilmemneleri almak için. 6 gündür baş ağrısı çekiyorum. Hee 'kendini acındırıyor başkan' şerefsizim bana acıyana acırım. Albert Camusü okursanız ki o hiççiliğe girdi hiççilik nihiliste vurursa da dünyada boşa düşersiniz sakın materyalizmi hiççiliğe vurmayın vallahi descartes gibi kafayı yersiniz sonra da 'düşünüyorum öyleyse varım' dersiniz. yokluğunuza hükmedersiniz. buna çok dikkat edin en iyisi ammenna ve saddakna elhamdülillah müslümanım demek. şimdi fesefeye çok fazla dalmayın."
Tiksiniyorum bu adamdan hocamızın bu vasatla çalışma sabrına hayran kaldım. Yakında kurtuluyoruz bu adamdan en yakın zamanda Galatasaraylıktan ihraç edilmeli.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.