Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Başkan

Aday mısın
Hocaya yetki verilecek mi
Transfer de anlaşılan var mı
Borç toplam ne kadar

Hadi ama işimiz var

Saçmalıyor. Cogito (Cogito ergo sum - düşünüyorum o halde varımın kısaltması) düşüncesi Tanrı düşüncesiyle asla çelişmez. Tersine Descartes Tanrı'ya Cogito'dan ulaşır. Ayrıca Descartes ve hiççilik ne alaka? Descartes tam bir realist.
haklısın renktaş ama MC yeni bir yorum getirmiş ben de onu merak ediyorum belki hakikat bu kelimelerde gizlidir diye paylaştım. belki de Descartes tanrının varlığını kanıtlarkenki şüpheciliğiyle aslında her şeye bir nihislist olarak başlıyordur ve bu da en sonunda yöntem olarak hepimizi nihilizme getirecektir.

Al Terim deneni vur Cengiz denene, çapsız ve koltuk sevdalısı egoistler...

kafayi yemis adam. ilam benim proje iyi diyor, bukadar kendisini begenen öven kisi yok. senin mimar bu proje cizmis, o mimar baska bi proje cizmis. senin projein niye daha iyi? egoya bak adamaki

Baskan adaylarinin soylemleri yatirimcilari/yapimcilari kacirmis baskanin soylemine göre

Son Dakika!

MC:"ben bu gece hastanede yattım B ve C vitamini yüklediler. Geliyorum. Yeni bir tedavi türüne girdiler beyindeki bilmemneleri almak için. 6 gündür baş ağrısı çekiyorum. Hee 'kendini acındırıyor başkan' şerefsizim bana acıyana acırım. Albert Camusü okursanız ki o hiççiliğe girdi hiççilik nihiliste vurursa da dünyada boşa düşersiniz sakın materyalizmi hiççiliğe vurmayın vallahi descartes gibi kafayı yersiniz sonra da 'düşünüyorum öyleyse varım' dersiniz. yokluğunuza hükmedersiniz. buna çok dikkat edin en iyisi ammenna ve saddakna elhamdülillah müslümanım demek. şimdi fesefeye çok fazla dalmayın."

@Ekin Amad esprisi gibi

Mevcut yonetim malesef soyledigi seylerde hakli ve is de yaptilar. Ama guzel sekilde hocayi yonetemediler ve anlatamadilar

haklısın renktaş ama MC yeni bir yorum getirmiş ben de onu merak ediyorum belki hakikat bu kelimelerde gizlidir diye paylaştım. belki de Descartes tanrının varlığını kanıtlarkenki şüpheciliğiyle aslında her şeye bir nihislist olarak başlıyordur ve bu da en sonunda yöntem olarak hepimizi nihilizme getirecektir.
Aynen şüpheciliği metod olarak alıyor ama sonuçta. Nietzsche'deki gibi bir amaç olarak değil.

Ben işin gırgırındayım 😁

Al Terim deneni vur Cengiz denene, çapsız ve koltuk sevdalısı egoistler...
Cengiz mi koltuk sevdalısı adam bir dönem yaptı bıraktı gidiyor asıl terime bakmak lazım
milli takım yada yurtdışından yağlı bir kapı buldumu anında vın turizm demirören denen o herifle bile çalıştı
şu anda kimseden teklif yok artislik yapıyor yok gitmem taraftara söz verdim.Terim kadar egosu yüksek birini ömrümde görmedim
egosu için herşeyi mübah görür Galatasaray diyip duruyor ama bir tane klüp başkanına saygı göstermedi.
Klübü seviyorsan başkanınada saygı göstereceksin keşke gelen başkan adayı direk terimle çalışmayacağız dese
anıtın dikmeye beton yetmez

Hala hocanın bu basiretsizle bizim için bu kadar dayandığına inanamıyorum.

Geri
Üst Alt