Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Mustafa Cengiz tam dost sofrasında muhabbet edilecek adam ama başkan bunların yeri basın toplantısı değil be.

Koca federasyon sezon boyu ağzımıza sıçtı gelmiş başkan da "ne biliyorsun lan" diyor.

Şu ortamda bu sene iyi dayanmışız.

Lafı hükümete uzanmasın diye 45 takla atıyor. Yaptığı iyi şeyler olsa da acilen kulüpten uzaklaştırmalıdır.

Yav transfer döneminde ne yapacağın belli değil. 19'una kadar ne yapacağın ne edeceğin belli değil. Hocamı ikna ediyim transfer çalışamalarını başlatayım diyeceğine hala Fatih Terim'le uğraşıyor.

Sen geçen yıl TFF iyidir hoştur derken , Belhanda'yı yollarken şampiyonluğu verdin. Açıklamalarında hiç elle tutulur bir şey yok.

Yok şunu yaptım yok bunu yaptım. 3 yıl önceden bahsediyor. Yok fan token yaptık. Zaten yapman lazım. Sen başkansın.

Basketbolda küme düşecektik neredeyse . Kadın basketbolda geriye gittik. Her dalda geriye gittik hala kendini övüyor.

Burak başkana kavuşmamıza az kaldı. Özhan Canaydın'dan da daha kötüsünü geleceğini düşünmüyordum mevcut başkan beni yanılttı.
Renktaş buradakilere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Yorma parmaklarını boşuna. Başkan çok iyi denen, azılı terim düşmanı. O yeter onlara Galatasaray başarısız mı olmuş başarısız mı olmuş umurunlarında değil.

Sağlığı için Allah şifa versin ama kulübü bu noktaya kendisi getirdi ve hala daha tffyi övüyor akıl alır gibi degil

Off yetti TFF toz kondurmadigin kimden neyden korkuyorsun ya GS turkiyenin en büyük sivil toplum kuruluşudur diyorsun ama bakıyoruz hem mhk hem tff bize topla tüfekle saldırmış biz ellerimiz kollarımız bağlı doğranmayı bekliyoruz geç bunlari
15-55 yaş arası aktif nüfusta en fazla taraftara sahip olan Galatasaray'ın bu gücünü kim kullanacak acaba...

Galatasaray sözlükte de var böyleleri bloklamaktan ben yoruldum. Ama durduramazsın işte karşına çıkıyorlar bir şekilde. Kendilerini tatmin ediyorlar. Ama bilmiyorlar ki çırpınmalarına kıçımla gülüyorum.

Geri
Üst Alt