Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.422
- 21.308
- 2.098
Ünal Aysalcı çıktı Cengiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani o mevzuyu anlamadım köy enstitüleri kapandığında MC 6 yaşındaymışKöy enstitüleri konusuna ne diyorsun
Renktaş buradakilere laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Yorma parmaklarını boşuna. Başkan çok iyi denen, azılı terim düşmanı. O yeter onlara Galatasaray başarısız mı olmuş başarısız mı olmuş umurunlarında değil.Yav transfer döneminde ne yapacağın belli değil. 19'una kadar ne yapacağın ne edeceğin belli değil. Hocamı ikna ediyim transfer çalışamalarını başlatayım diyeceğine hala Fatih Terim'le uğraşıyor.
Sen geçen yıl TFF iyidir hoştur derken , Belhanda'yı yollarken şampiyonluğu verdin. Açıklamalarında hiç elle tutulur bir şey yok.
Yok şunu yaptım yok bunu yaptım. 3 yıl önceden bahsediyor. Yok fan token yaptık. Zaten yapman lazım. Sen başkansın.
Basketbolda küme düşecektik neredeyse . Kadın basketbolda geriye gittik. Her dalda geriye gittik hala kendini övüyor.
Burak başkana kavuşmamıza az kaldı. Özhan Canaydın'dan da daha kötüsünü geleceğini düşünmüyordum mevcut başkan beni yanılttı.