Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Dursun öyle ya da böyle şampiyon takımın iskeletini oluşturdu. O takım bizi 2 kere şampiyon yaptı.

Mustafa ise genelde kiralık hamlelerle idare etti. Bugün orta sahamız yoksa sol bekimiz yoksa sadece günü kurtarmalık hamlelerden dolayı.

Dursun başkanda da sıkıntılar vardı. grosskreutz skandali büyük skandaldı. O yüzden karşılaştırma yapmak zor. Gerçi Dursun'un da Riva falan sıkıntı.

Baskanını seveyım baskanmıs pehh
Fatih Terimin Galatasaray'i zerre dusunmedigini 4 yildir goremediysen, tupcuyle pismis kelle gibi siritirken goremediysen sittin sene goremezsin. Beni Galatasaray ilgilendirir. 20 milyon TL maas alip emek vermeyenler ilgilendirmiyor.

Dursun un riva yı peşkeş çekip borç batağına sokup ffp ve uefa dan ceza aldırıp şenol güneş i bjk ye kaptırması herkesin hoşuna gitmiş belli ki, yarın birgün başka bir başkan gelir ada florya yı satar büyük başkan dersiniz beklenir artık çünkü doymaz birileri

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hadi almancılar, piste alalım sizi.

adam açık açık ali K.OÇ ile kankayım diyor, bir çok insan mutlu oluyor.

Ali koç normalde iyi diyor ama futbol muhabbeti olunca değişiyor diyor. Değişecek tabiki adam fenere aşık.Deliler gibi seviyor.Hakkını yedirir mi.
Ama bu hain ne diyor. Ben değişmem diyor. Zaten değişmediği için bu rezil sezonda takımın haklarını savunmuyor.Yani Galatasaray umrunda değil. İşte alide,nihattda bunu parmağında oynatıyor.

Dursun öyle ya da böyle şampiyon takımın iskeletini oluşturdu. O takım bizi 2 kere şampiyon yaptı.

Mustafa ise genelde kiralık hamlelerle idare etti. Bugün orta sahamız yoksa sol bekimiz yoksa sadece günü kurtarmalık hamlelerden dolayı.

Dursun başkanda da sıkıntılar vardı. grosskreutz skandali büyük skandaldı. O yüzden karşılaştırma yapmak zor. Gerçi Dursun'un da Riva falan sıkıntı.
Aynen şampiyon takım iskeleti yaptı Dursun;önüne gelene 3,5m Euro maaş vererek, sözleşmesinin bitimine 5-6 ay kalan oyunculara milyon bonservis ödeyerek, eşinin dostunun otel masraflarını kulübe keserek takım kurdu yapmayın lütfen ya
Hala sosonun maaş yükünden kurtulamıyoruz Sevr gibi sözleşme yaptığı için

başkan'ın akıl sağlığı iyice gitmiş. 2 saniye öncesini unutuyor, cümle kurmakta zorlanıyor. allah sağlık versin de bence yakınları kendisini durdurup değerli vaktini sağlığına ayırması için ikna etmeli.

Aynen şampiyon takım iskeleti yaptı Dursun;önüne gelene 3,5m Euro maaş vererek, sözleşmesinin bitimine 5-6 ay kalan oyunculara milyon bonservis ödeyerek, eşinin dostunun otel masraflarını kulübe keserek takım kurdu yapmayın lütfen ya
O kadro 2 sene boyunca şampiyon oldu sonra takım dağıldı 2 senede de durumumuz ortada :(

kendi egolarını gscimbom'daki elemanlardan iyi muhafaza eden başkan ve hocamıza teşekkür ederiz. her şey galatasaray için.

Fatih Terimin Galatasaray'i zerre dusunmedigini 4 yildir goremediysen, tupcuyle pismis kelle gibi siritirken goremediysen sittin sene goremezsin. Beni Galatasaray ilgilendirir. 20 milyon TL maas alip emek vermeyenler ilgilendirmiyor.
Fatih Terim iyi dedım mi ? Onun da cok hatası var. Sen ben eleştirebiliriz. Baskan bozuntusu hainlik yapıyor s.. Olup gidecek her şeyi ortaya döküyor. Adamsa bunları cıkar zamanında söylerdi.

Zamanında yazmıştım bu adam k.OÇ’ un adamı diye.

Giderayak bitirdi bizi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle biri ne kefalet verir, ne hocayi simdiye kadar tutardi. Bence hocayla arasi kötü diye, ve kalmayacagini biliyor diye, bilerek simdi hocanin sevmedikleri kisileri övüyor. Adam biraz, mahkeme emriyle kendisi istemeden psikiyatri yatirilacsk hale gelmis gibi duruyor.

Iyi herkes baskanin aklinin yerinde olmadigini anlamis en azindan.he deyin geçin

O kadro 2 sene boyunca şampiyon oldu sonra takım dağıldı 2 senede de durumumuz ortada :(
Sonra UEFa'dan olmayan parayı harcadigimizdan dolayi men yedik + 140 milyon euro borç yaptı. Otel faturasını kendi oteline yazdırmış bir herifi övmeyi bırakın.

Dursun kadar kötü bir başkan bize gelmemiştir.

Geri
Üst Alt