Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Aslında adam haklı bir yerde. Yaptığı iyi şeyler görmezlikten gelindi. Eleştirirken, iyi yönlerini de tebrik etmek gerekiyordu.
Ne haklısı arkadaş. Hangi iyi şey.
Yahu tarihde bunun kadar vasıfsız hiçbir halt yapmayıpda desteklenen başka bir adam yokdur.

Bu adam GALATASARAYLI değil arkadaş görmüyormusunuz.
sırf diğer başkanlar gibi reklamın kralını yapmaya gelen, egosunu tatmin etmeye gelmiş bir adam.

Mustafa Cengiz: Ben sevgili Fatih Terim'e Bodrum'a giderken, ABD'ye giderken uçak bilet paralarını kulübe ödettiriyor diye bir şey demedim, kendisine yanlış anlatmışlar.

:asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd: :asd:

Bence o kadro ne olursa olsun ilk 2'ye girmeliydi. Şampiyon olan başağın bizden daha mı iyi kadrosu vardı. Mahmut'la Mehmet Topal'la şampiyon oldular. Seri'nin nerede oynayacağını 20 maç sonra çözen bir hoca var. Yönetim para harcar al hoca sana iyi takım kurduk. Forvet alamamıştık Falcao getirdik der suçlu olur. Para harcamaz suçlu olur.
Korona sonrası oynayacak adam kalmadı, giremezsin tabii o kadroyla. Tam kadro olsak 6. olacaktık diyorsan orası ayrı, orta noktada buluşma ihtimalimiz yok. Başak çoğu zaman tam kadro oynadı. Ts de öyle.

Ee başarısızsa geçen sene gönderselerdi? Net konuşayım en az 3 kere hoca değiştirirdik bu sezon, şu ortamda kimse bu takımda kalmazdı. Önceki transfer dönemlerini ayrı tutuyorum son 1 senesi kepazelik yönetimin.

Yav inanıyorum. Dedi ki transfer çalışmalarını Abdürrahim yürütecek. Bize güvenin.

Senin transfer çalışmalarını neye göre yürüteceğin belli değil. Fatih Terim'in raporuna göre yönetiyorsan bari Fatih Terim'le gidene kadar arayı iyi tut.

Abdürrahim takımın ne eksiği var ne anlar. Ve daha da önemlisi hocasız transfer çalışması mı olur ?

Hocasız transfer çalışmalarını yürüten takımlardan başarılı olan pek yoktur. Hocalar kendilerine göre adamları alırlar.

Sen diyorsun ki Fatih hoca yok. Tamam olmasın. Ama bari bir hocayla anlaş. Ama yapamazsın. Çünkü yeni başkan adayları seni topa tutacak.

Bir de çıkmış Fatih Terim'e yetkiyi eleştiriyor.

Senden sonra gelecek herkes Fatih Terim gelsin diyorlar. Sen kendini tüm başkan adaylarından üstün görüyorsun. 20 gün sonra gidecek olmana rağmen başkan adaylarından iraden daha üstün.

Unutulmayacaksın Cengiz. Galatasaray'ımıza yaptıkların unutulmayacak.

Geri
Üst Alt