Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Utanç tablosu olarak tarihe geçtiler.

Ulan Dursun çapsızı bile bu kadar yapmadı yapmazdı...

Allah belanızı versin. Başkan zaten şurada 3 günlük ömrün kalmış hala bize kendine sövmen için sebep veriyorsun.

Sizi ilk yıllarda savunan biri olarak çok utanıyorum ve yanıldığıma üzülüyorum.

İnşallah Galatasaray bir daha sizin gibi içten pazarlıklı bir yönetime denk gelmez.

Yav kimse savunmuyor ki. İçeride ne olduğunu nasıl bir tavır yaşadığını hiçbir şeyi bilmeden yorum yapıyoruz. Bir kişi kendini aklamaya çalışırsa da salliyoruz.
Adamın bir senedir bir ayağı çukurda ekstra üzülüp alınmış belli ki.
Ben ta 2 sene önce şov yapılıp sözleşme uzatılırken yapmayın etmeyin dedim, çünkü hiçbiri samimi değildi.
İkisinin de görevi netti aslında dursun tarafindan batırılmış Galatasaray'ı az biraz düzlüğe çıkarıp yol almak.

Sonrası kulüp adına tam Game Of Thrones.
Hocanın tdliği lig için yeterli avrupa için değil
Başkanın başkanlığı tam bir amatör

zaten uyum da olmayınca kargaları şampiyon ettik olayın özeti bu iç yüzünü tabiki bilemeyiz

Adam dolmus tasmis ve icini doktu iste,zehrini yani.
baska da bisey degil bu aciklamalar.hem suçlu hem güçlü, taraftari stresi sokayim dedi

Ayıptır gunahtır bu kulubu onumuzde cok onemlı sampıyonlar lıgı varken hocasız bırakmak hele kı Fatıh hocayı boyle medyanın onune atmak kaos ortamı yaratıyorsunuz kıbırden Sampıyonlar lıgınden olacaz.

Mustafa Cengiz: “Benim isteğim Galatasaray başkanıyken ölmek inşallah öyle olur. Doktorlar ve ailem kesinlikle aday olmamı istemiyor ama ben onları dinlemeyeceğim.”

vah garibim

Kurmayacaksın sen yönetim değil misin?

O kadro tam kadro maça çıkamadı ayrıca hiç.

ŞL gelirine göre maaş bütçesi ayarlayan her yönetim hatalıdır. ŞL olmayınca böyle 9 ayda 500 milyon zarar açıklarsın.

Hoca mı istiyor kadroyu, kuramam deyip yolları ayıracaksın şimdi gelip ağlamasın boş yere zaten o transfer sezonunu da ben başarılı bulmuyorum 6 kiralık topçu vardı ilk 11de. Sezona yine forvetsiz girmiştik.
Bence o kadro ne olursa olsun ilk 2'ye girmeliydi. Şampiyon olan başağın bizden daha mı iyi kadrosu vardı. Mahmut'la Mehmet Topal'la şampiyon oldular. Seri'nin nerede oynayacağını 20 maç sonra çözen bir hoca var. Yönetim para harcar al hoca sana iyi takım kurduk. Forvet alamamıştık Falcao getirdik der suçlu olur. Para harcamaz suçlu olur.

Mustafa Cengiz: “Benim isteğim Galatasaray başkanıyken ölmek inşallah öyle olur. Doktorlar ve ailem kesinlikle aday olmamı istemiyor ama ben onları dinlemeyeceğim.”

vah garibim
Birkaç sene içinde kendisi adına vasi tayin edilecek duruma gelecek gibi görünüyor.

Başımız büyük belada.

Haziranda seçim filan olmayacak görünen o.

Geri
Üst Alt