Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Beni asıl korkutan, adam devam edecekmiş gibi plan yapıyor inşallah yine iptal falan etmez seçimleri.

Çingenem çingenem kerhaneye giden çingenem
Ceyhunla kavrulur, tff dostu çingenem..

Valla terim i severim, bu sene dışında hep de başarılı buldum ama benzin istasyonu olan bir adamın GS efsanesine sen kimsin demesi çok komik. Sen kimsin cengiz

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz: "Ben olduğum sürece, Fatih Terim ile asla sözleşme uzatmam. Çünkü ben onun düşmanıymışım! Ama bir şartım var. Çıkar, özür diler ve yanlış anladığını söylerse, oturup o zaman konuşuruz. Görüşebiliriz."

Ali Koç kolları sıvamıştır şimdi
olmaz demeyin

fatih-terim-in-fenerbahce-ye-transfer-olmasi_2089787.jpg

Tranafer çalışmasını apo yapıyomuş, lan hoca olmadan transfer mi yapılır. Hain bunlar.

terim özür dilemez cengiz de seçimi yapmaz ve biz de biteriz.

O biraz da ülkenin ekonomik sıkıntısı, döviz kuru ve koronadan kaynaklanıyor. Geçen sezon kağıt üstünde iyi kadro kurulmasına rağmen ilk 5'e bile girilmemesi de var. Sadece yönetim suçlu değil bu konuda.
Kurmayacaksın sen yönetim değil misin?

O kadro tam kadro maça çıkamadı ayrıca hiç.

ŞL gelirine göre maaş bütçesi ayarlayan her yönetim hatalıdır. ŞL olmayınca böyle 9 ayda 500 milyon zarar açıklarsın.

Hoca mı istiyor kadroyu, kuramam deyip yolları ayıracaksın şimdi gelip ağlamasın boş yere zaten o transfer sezonunu da ben başarılı bulmuyorum 6 kiralık topçu vardı ilk 11de. Sezona yine forvetsiz girmiştik.

ben terime 5 6 kere burada istifa et diyen biriyim ama bu başkanı savunmak akıl mantık çerçevesinde değil asla tüm yükü cengize atmam ama ali koç daha büyük başkan
Yav kimse savunmuyor ki. İçeride ne olduğunu nasıl bir tavır yaşadığını hiçbir şeyi bilmeden yorum yapıyoruz. Bir kişi kendini aklamaya çalışırsa da salliyoruz.
Adamın bir senedir bir ayağı çukurda ekstra üzülüp alınmış belli ki.
Ben ta 2 sene önce şov yapılıp sözleşme uzatılırken yapmayın etmeyin dedim, çünkü hiçbiri samimi değildi.
İkisinin de görevi netti aslında dursun tarafindan batırılmış Galatasaray'ı az biraz düzlüğe çıkarıp yol almak.

Sonrası kulüp adına tam Game Of Thrones.

Geri
Üst Alt