Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Nerden baksan rezillik baskanin su deli halleri aciyorum adama

Dursun döneminde sayısız hoca ve idareci değişti, transfer skandalları, alınan oyuncular da Sevr anlaşması gibi sözleşmelerle alındı bir de üstüne sıfır sportif başarı. UEFA'da verdiği savunma ve aldığımız cezaya hiç girmiyorum. Gelir getirici bir proje yoktu. Ayrıldığı zaman kalsaydı zaten bir dönem men cezası daha kapıdaydı.

Ben Mustafa başkan çok iyi, bize çağ atlattırdı demiyorum. Son 1 senesi özellikle zaten hastalığından dolayı eksi hanelerde. Ama ekonomik disiplini sağladı, çalma çırpmayı en aza indirdi, oğlunu akrabalarını kulüpte bir yerlere getirmedi. Son 1 senedeki zararın çoğu da koronodan dolayı oldu zaten. Maçlara seyirci gelse hem zarar değil gelir sağlardık hem de şampiyon olurduk.
Bilançoların hepsi makyajlı.

Borç alacak farkı 1.4 oldu 2.1 milyar oldu. %50 arttı yani.

Bir şeyin düzeldiği yok.

Gs değerlerinin hepsine hakaret ediyor bu şahıs

Oyunculara saydı sövdü
Hocaya saydı sövdü

Terim sevmemeniz bu adamı sevmenize neden yol açıyor anlamıyorum.
Hoca neden istifa etsin sen göndereceksin be adam taraftarla dalga geçme

Surda fatih hocayla ilgili zirvalarina gerek yoktu.taraftar zaten biliyo ne yapmaya çalıştığını,ikinci kez bilmeye gerek yoktu

Yahu madem hastasın yine de açıklama yapmak istiyorsun yazılı açıklama yap. Ne bu böyle 2 saattir sokak kavgası.

Lan cengiz 30-40 kere ban yedjm şimdi sana öyle bir girerim ki en afillisi olur yaşlı başlı adamsın

Kulübe 5 kuruş para sokamamış adam burada para harcamamış har vurup harman savurmamış deniyor. Getirin benim gibi fakiri ben de para harcamadan başkan olayım kameralar karşısında reklam yapayım. Gsnin her türlü meyvesini kullanayım ama ilk devre takımı 2 3 tane ilk 11 e transfer yapamayım bu takım 2. devreyi nasıl lider bitirdi düşün dur bakalım cengiz
Yav bu dediğin bi gomis gittiğinde ki yedekte eren vardı ne olursa olsun, birde bu dönem olmuş işler. Geçen sene o dolu kadro sonucu gelen basarisizlikla ne olduysa ipler kopma noktasına gelmiş.
Paso Temmuz Ocak dersen bir yerde kopması da normal.
Keza bu ligde başarılı olmak için de görüldüğü gibi üst seviye oyuncu topluluğuna gerek yok.
Yüzlerce hatası var da tüm başarısızlıkları bu adamlara yüklememek gerekiyor.

Hoca su an aciyodur sana niye ozur dilesin deli mi

İnanılmaz bir adam Mustafa Cengiz. Aday olmayacağını açıklıyor . Ama Fatih Terimle devam etmeyceğim diyor. Sen etme zaten. Sen gidicisin. 20 gün sonra yoksun.

20 gün sonra gelen Burak Başkan hiç transfer yapılmadığını görünce , Temmuzda elenirsek bunun sorumlusu sen olacaksın Cengiz.

Galatasaray Başkanısın dedik. Saygılı olalım dedik. Hala kendi çıkarını öne kuruyorsun. Hala kefaletlerin peşinde. Takımın orta sahası yok. Sol beki yok. Laf cambazlığı peşinde bazıları.

Türk Spor tarihinin en kötü Başkanının Galatasaray'dan çıkacağını düşünmezdim. Liseliler haklıymış. Onların vizyonunu göremedik.

20 gün kaldı. Başkanımıza kavuşacağız.

Yav bu dediğin bi gomis gittiğinde ki yedekte eren vardı ne olursa olsun, birde bu dönem olmuş işler. Geçen sene o dolu kadro sonucu gelen basarisizlikla ne olduysa ipler kopma noktasına gelmiş.
Paso Temmuz Ocak dersen bir yerde kopması da normal.
Keza bu ligde başarılı olmak için de görüldüğü gibi üst seviye oyuncu topluluğuna gerek yok.
Yüzlerce hatası var da tüm başarısızlıkları bu adamlara yüklememek gerekiyor.
ben terime 5 6 kere burada istifa et diyen biriyim ama bu başkanı savunmak akıl mantık çerçevesinde değil asla tüm yükü cengize atmam ama ali koç daha büyük başkan

Transferler devam ediyormuş, Abdulrahim açıklarmış, taraftar rahat olsun onlara güvensinmiş, o kişiyi bu kişiyi tutmasınmış.

Şimdiye kadar gördük ya transferi.

Geri
Üst Alt