- 2 Temmuz 2011
- 132.484
- 55.474
- 5.338
Nerden baksan rezillik baskanin su deli halleri aciyorum adama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
King styleHocaya adam değil dedi.
Aynen ha ben de bu olaya bitiyorum. O kadar zaman görevden alma başkan adayları iyi kötü şimdilik hocada anlaşsın şimdi kov. Saçmalığın daniskasıDelikanlı gibi kovsaydın hocayı o zaman elinden tutan mı vardı
Bilançoların hepsi makyajlı.Dursun döneminde sayısız hoca ve idareci değişti, transfer skandalları, alınan oyuncular da Sevr anlaşması gibi sözleşmelerle alındı bir de üstüne sıfır sportif başarı. UEFA'da verdiği savunma ve aldığımız cezaya hiç girmiyorum. Gelir getirici bir proje yoktu. Ayrıldığı zaman kalsaydı zaten bir dönem men cezası daha kapıdaydı.
Ben Mustafa başkan çok iyi, bize çağ atlattırdı demiyorum. Son 1 senesi özellikle zaten hastalığından dolayı eksi hanelerde. Ama ekonomik disiplini sağladı, çalma çırpmayı en aza indirdi, oğlunu akrabalarını kulüpte bir yerlere getirmedi. Son 1 senedeki zararın çoğu da koronodan dolayı oldu zaten. Maçlara seyirci gelse hem zarar değil gelir sağlardık hem de şampiyon olurduk.
Hatayda sevinç nidalarıyla kutlanır bakalım nasıl övecek hatayıHatay'a girecekmiş birazdan![]()
Yav bu dediğin bi gomis gittiğinde ki yedekte eren vardı ne olursa olsun, birde bu dönem olmuş işler. Geçen sene o dolu kadro sonucu gelen basarisizlikla ne olduysa ipler kopma noktasına gelmiş.Kulübe 5 kuruş para sokamamış adam burada para harcamamış har vurup harman savurmamış deniyor. Getirin benim gibi fakiri ben de para harcamadan başkan olayım kameralar karşısında reklam yapayım. Gsnin her türlü meyvesini kullanayım ama ilk devre takımı 2 3 tane ilk 11 e transfer yapamayım bu takım 2. devreyi nasıl lider bitirdi düşün dur bakalım cengiz
ben terime 5 6 kere burada istifa et diyen biriyim ama bu başkanı savunmak akıl mantık çerçevesinde değil asla tüm yükü cengize atmam ama ali koç daha büyük başkanYav bu dediğin bi gomis gittiğinde ki yedekte eren vardı ne olursa olsun, birde bu dönem olmuş işler. Geçen sene o dolu kadro sonucu gelen basarisizlikla ne olduysa ipler kopma noktasına gelmiş.
Paso Temmuz Ocak dersen bir yerde kopması da normal.
Keza bu ligde başarılı olmak için de görüldüğü gibi üst seviye oyuncu topluluğuna gerek yok.
Yüzlerce hatası var da tüm başarısızlıkları bu adamlara yüklememek gerekiyor.