Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

Aynen şampiyon takım iskeleti yaptı Dursun;önüne gelene 3,5m Euro maaş vererek, sözleşmesinin bitimine 5-6 ay kalan oyunculara milyon bonservis ödeyerek, eşinin dostunun otel masraflarını kulübe keserek takım kurdu yapmayın lütfen ya
Hala sosonun maaş yükünden kurtulamıyoruz Sevr gibi sözleşme yaptığı için
Yüksek ücretler ödediği doğru. Ama o takım sana 2 kere şampiyonluk getirdi. Aldığı her oyuncu neredeyse katkı verdi. Soso bu yıl oynamadı ama bu seneyi anlıyorum. Belhanda yollanınca düştü.

Dursun'a ben iyi demiyorum zaten. Ama Mustafa Dursun ve Özhan Canaydın hangisi en kötü tartışılır.

başkanın aklıyla ilgili niye bu kadar telaşe var. adam çapını bildiği için 3 yıldır itin bir tarafına sokulmasına karşın sahip olabileceği en iyi hocaların arkasında durmuş. burdaki zeka küplerine baksan 2 yıldır galatasaray hocasız yönetiliyor. başkan kendi aklı ve çapına ters düşse halimiz beter koç'un çeyrek bütçe ve lobisiyle bin beter olurdu. adam gene akıllıymış ki terim'in kontrat dolana kadar sebat etmiş. burda koca terim'e kestane filan diyen hıyarlara baksan takımı 1 milyon maaşla 3. sınıf bir alman'a emanet eder, bu coğrafyada takımlarının balçığın içinde debelenmesiyle tatmin olurlardı.

Fatih Terim iyi dedım mi ? Onun da cok hatası var. Sen ben eleştirebiliriz. Baskan bozuntusu hainlik yapıyor s.. Olup gidecek her şeyi ortaya döküyor. Adamsa bunları cıkar zamanında söylerdi.
Bu forumda aylar once bu yonetim gitsin sonra Fatih Terim'de gitsin diyenlerdenim renkdas. Benim mesajim, var olan adaylarin tamaminin Fatih Terim ile calisacak kadar akilsiz olmalarina atifti baskan kalsin derken.

Hocanın açıklamaları baya başka noktalara çekti ama. Fatih Hoca kulübün mali yönde sıkıntıda olmasından dolayı adaylara hazırlıklı olun dedi, MC o lafı aldı Fatih Terim Paragöz yaptı.
Sinsilik yapıyor.
O paragöz Fatih terim dediği adama yaptığı transferlerin büyük bölümü kiralık ve bonservisi elinde.Birde beceriksizlikleri var. Apo gibi adamı hala transferlerin başında tutup beceremeyince diagne gibi adam 13 milyon bayıldılar.

Sonra UEFa'dan olmayan parayı harcadigimizdan dolayi men yedik + 140 milyon euro borç yaptı. Otel faturasını kendi oteline yazdırmış bir herifi övmeyi bırakın.

Dursun kadar kötü bir başkan bize gelmemiştir.
Alper adminim Dursun'un çok çok kötü bir başkan olduğu konusunda hemfikiriz ancak ben Cengiz'in, Dursun'dan daha da kötü olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar taş olsa çatlar . Mustafa cengiz de sonunda patladı . Fatih Terim 3 senedir rezil futbolu ve 2 yıldır kupasız geçilen, Avrupa rezaletlerinden sonra çıkıp yönetimi suçladı . Adam hiç bir şekilde sorumluluk almıyor. Bazen çıkıp futbolcuyu ,bazen yönetimi suçluyor. Bütün kariyeri boyunca Fiorentina ve Milan dahil yönetimlerle kavgalı ayrılmış milli takım dahil. Ve buna rağmen bütün başkan adayları çıkmış hoca ile devam edeceğiz diyor. Bir durun secimi kazanın dueumu değerlendirin. Olmadı kulübü de Fatih Teirmin üstüne yapalım bu ne abi yeter cidden yeter.

Mustafa diyor ki Fatih Terim'le devam etmeyeceğim. Ama aday da olmayacağım diyor. Sanırım seçimi iptal etmeyi düşünüyor.

Devam et başkanım. Umarım iptal edersin de tarihte ilk kez bir Galatasaray başkanının sonradan ihraç edildiğini görürüz. Her türlü kar.

Arkadaşlar taş olsa çatlar . Mustafa cengiz de sonunda patladı . Fatih Terim 3 senedir rezil futbolu ve 2 yıldır kupasız geçilen, Avrupa rezaletlerinden sonra çıkıp yönetimi suçladı . Adam hiç bir şekilde sorumluluk almıyor. Bazen çıkıp futbolcuyu ,bazen yönetimi suçluyor. Bütün kariyeri boyunca Fiorentina ve Milan dahil yönetimlerle kavgalı ayrılmış milli takım dahil. Ve buna rağmen bütün başkan adayları çıkmış hoca ile devam edeceğiz diyor. Bir durun secimi kazanın dueumu değerlendirin. Olmadı kulübü de Fatih Teirmin üstüne yapalım bu ne abi yeter cidden yeter.

cengiz yapabiliyor mu özeleştirisini? diyebiliyor mu ben galatasaray'ın hakkının yenmesine ses çıkaramadım, yanımı yalaklarla doldurdum, puanlarım çalındı, maçlarım taraftar önünde oynatıldı diye? ayrıca madem hoca bu kadar ümitsiz, bu kadar felaketti 2 yıldır kupasız geçilen sezonlardan sonra kovmayıp anca başkanlığı fiilen biterken ben hocayla devam etmeyeceğim deme cesaretini gösteren cengiz'in neyi savunuluyor? hata varsa 2 tarafta da var, başarı varsa da aynı şekilde. siz böyle kininiz, nefretinizden gözünüzü kör edip olayları tek tarafa yüklediğiniz sürece terim'in de en kötü döneminde bile destekçisi bitmez.

Ft>gs diyen aptallarla tartışmaya girmekten yoruldum. En fazla taraftar sayısına sahip olmak zararlı bişey bunu anladım bugün. Gerçi bunlar Galatasaray taraftarı değil ama sorsan öyleyim derler. Elim ayağım titriyor hala. En büyük ft düşmanı benim bundan sonra
Helal renkdaş (y)

Twitter'a giresim gelmiyor alayı FT'ci olmuş. FT'yi 2 eleştiren linç yiyor hesabını kapattırmaya çalışıyorlar. Ölümüne kadar seninleyiz, küme düşürsen de seninleyiz. Bazıları etkileşim için yapıyor hani rüzgar nereden eserse. Yemin ederim nasıl bir ülkedeyiz, nasıl bir durumun içine evrildik biz...

Geri
Üst Alt