Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.174
- 2.430
- 1.938
Mustafa Cengiz' in akıl sağlığı yerinde değil gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ft>gs diyen yok zaten başladınız yine element uydurmaya
ft>gs diyen yok zaten başladınız yine element uydurmaya
Adaylar da cengizden halliceŞok olmadık ya tam çapına yakışan açıklamalar. Gomis bunu asansörde tanımadı diye yollaması, kendi fotosunu takımın hocanın önünde paylaşması için sosyal medya ekibine baskı yapması gibi yok artık yalandır denebilecek taleplerinde doğruluğu bu içi boş egosunu da tamamlıyor. Aslında bugün başkanlık makamından çok genel kurul iflas etti. Çok elit çok özel üyelerden oluştuğu iddia edilen topluluğun çıkardığı başkan budur Galatasaray'ı mahkum ettiğiniz kifayetsizlik budur.
Adaylığımı koyma vakti geldi üye olmak ister misinAdaylar da cengizden hallice![]()
Listeleri daha iyi hiç değilse. Neyse yolumuza bakalım. Aslolan Galatasaray.Adaylar da cengizden hallice![]()
Şok olmadık ya tam çapına yakışan açıklamalar. Gomis bunu asansörde tanımadı diye yollaması, kendi fotosunu takımın hocanın önünde paylaşması için sosyal medya ekibine baskı yapması gibi yok artık yalandır denebilecek taleplerinde doğruluğu bu içi boş egosunu da tamamlıyor. Aslında bugün başkanlık makamından çok genel kurul iflas etti. Çok elit çok özel üyelerden oluştuğu iddia edilen topluluğun çıkardığı başkan budur Galatasaray'ı mahkum ettiğiniz kifayetsizlik budur.
Ne güzel demiş hocam seçimi yaptırmak istemeyip koltuk aşığı olmak bunu gerektirirdi zaten
Canaydın'dan beri her seçimde bundan kötüsü gelmez diyorum geliyor bizim de camia olarak sınanmamız buradan demek ki.Adaylar da cengizden hallice![]()
Allah şifasını versin başkanın. Son dönem suskunluğunu hainlik olarak görüyorum. FT ile çalışmam demesini de mantıklı buluyorum.Mc icin hala uzuluyorum bayağı tükenmiş durumda. Rothschild kimseyi sagligindan etmesin knk.
Başla başla elini korkak alıştırma.. başla görelim nasıl başlayacaksın..Sana mi etmisim ne atliyorsun. Baslarim saygisizligina simdi. Git herifin posttan once konudakilere nasil salladigina bak sonra bana post yaz.