Mustafa Cengiz'den Şok Edici Açıklamalar

bu herifin terim meselesinden ziyade kulübün kültürünü yok ettiği için ihraç edilmesi gerekiyor. dursun bile yapmadı bunu. herif seçimsiz devam etmeyi düşünüyor ciddi ciddi

gördüğüm en mantıklı yorum

kültürümüz yerle bir oldu

ama hoca da bu kültürün dibine dinamit koymadı mı

aleni şekilde tek adam olmaya çalışıyor

yetmiyor 2 3 yıldır başkanına medya önünde çakıyor

burada benim başkana kızdığım ve hocadan suçlu bulduğum nokta bütün bu gidişata dur demesi gereken kişi Galatasaray başkanıdır

Ne oluyor yav ortalık karışmış
Başkanın açıklamaları adeta bir akıl tutulması örneğini bizlere gösteriyor
Gözümde pul kadar değeriniz kalmadı
O kıymetli makamı işgal etmeyin artık !

İyi de başkanın bu anlaşılmaz tavrı neden zaten gideceksin neden zaman kaybına mahal veriyorsun hocaya yetkiyi bırakmamak da ne demek yuh olsun böyle kepazelige

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burak'tan soğudum, Eşref Bey hakkında ne diyorsun?

bence burak ile terim uzun süre sürdüremez

terim reis gibi popülist tek adamlığın tadını aldı artık kimse ile paylaşmaz o gücü

daha gelmeden tüm başkanlara meydan okudu

anlayan anlamıştır herhalde sizi de medya ve taraftarın önüne atarım demek istediğini

burak seçilirse 2.yıl daha başarılı olabilir

1 saattir bu konuyu okuyorum.

Söyleyeceğim tek şey var, yazık ya gece gündüz Galatasarayı düşünen bizlere ve bu asırlık kulübe. İki tarafta kendi dertlerine düşmüşler Galatasaray umurlarında değil.

M.Cengiz'in kayış iyice kopmuş. Ilk rahatsızlandığında direkt bıraksaydı keşke, bugünkü açıklamalar rezillik ya. Utandım.

Her zaman dedim yeni futbol yapılanması için toptan yenilik lazım Alt yapı hocaları dahil özellikle alt yapı konusunda Işıtan Gün'e çok güveniyorum. Bu seçimin zamanında yapılamayacak olması da seçime katılan adayların Terim'de fikir birliğinde olması nedenlerinden biri bence tüm başkan adayları 1. senelerinde Terim ile çalışacak ve bu sırada Kemerburgaz gibi projelere öncelik verilecek ama şampiyon olunmaz ise 2. senede yeni bir Td ile yapılanmaya giderler hem yüksek ücretli tüm oyunculardan da kurtulmuş olur.

Son düzenleme:
Ya ali koç kimliğinde bir başkan gerekiyor bize. Zengin ve güçlü başkan kimliği. Bir kac yil yönetim tecrubeai edinmis. Ne fatih terim başkanlık makamına ne olursa olsun laf edebilecek. Nede fatih terimin makamını bir başkan kolayca arkadan al aşaği etmeye çalışacak.
Ünal aysal bu kimliğe en yakın kisiydi ancak direk tepeden indi ve ne yazikki futboldan anliyordu.

1 saattir bu konuyu okuyorum.

Söyleyeceğim tek şey var, yazık ya gece gündüz Galatasarayı düşünen bizlere ve bu asırlık kulübe. İki tarafta kendi dertlerine düşmüşler Galatasaray umurlarında değil.

M.Cengiz'in kayış iyice kopmuş. Ilk rahatsızlandığında direkt bıraksaydı keşke, bugünkü açıklamalar rezillik ya. Utandım.
Kerhaneden girdi, cingenelerden cikti. GS baskanina yakismayan bir basin toplantisi. Terimle de böyle konusuyorsa sasirmamak lazim.

Mustafa Cengiz çok ağır bir rahatsızlık geçirdi. Beyninden ameliyat oldu ve şu an akli dengesi yerinde değil. Adama üzülüyorum. Galatasaray kulübünün mekanizmaları bu kadar atıl kalmamalı ve artık müdahale edilmeli bu iş çığırından çıkıyor. Bu süreç Galatasaray'ın sahipsiz olduğunu gösteriyor.

Terim konusunda ise ben başkan olsam hayatta çalışmam. Adamı görüşmeye çağırsan gelmez ayağına gelmeni ister.
Yan yana yürürsen bir şekilde önüne geçmeye çalışır. Hem td hem başkan olunmaz. Terim'in egosu kendisinden büyük, adamı ele geçirmiş.

Adamı icraat konusunda gömersin. Ama Terim konusunda konusunda çok bile dayandı. Kendi camiasına bu kadar zarar veren, üstüne böylesine itibar gören bir td yoktur dünya üzerinde. Cengiz gider ayak Ft’yi de götürme derdinde. Bir nevi intikam peşinde. Bence kendini yormaya bile değmez. Ft kulübü batırıp gittiğinde şimdi elini ayağını öpenler ölü numarasına yatacak. Utanmayacaklar camiayı bu adama sattıkları için.

'Paranız varsa gelin'

Ağzına sağlık Hocammmm

gördüğüm en mantıklı yorum

kültürümüz yerle bir oldu

ama hoca da bu kültürün dibine dinamit koymadı mı

aleni şekilde tek adam olmaya çalışıyor

yetmiyor 2 3 yıldır başkanına medya önünde çakıyor

burada benim başkana kızdığım ve hocadan suçlu bulduğum nokta bütün bu gidişata dur demesi gereken kişi Galatasaray başkanıdır
Sence fedarasyon liğme liğme takımı dograrken yönetici tayfası başkanda dahil ağızlarını açmadan aylarca seyretmesi normalmiydi? Yönetimin işini Terim e yıkıp öylece seyretmesinin karşılığı olacaktı elbet.

Adamı icraat konusunda gömersin. Ama Terim konusunda konusunda çok bile dayandı. Kendi camiasına bu kadar zarar veren, üstüne böylesine itibar gören bir td yoktur dünya üzerinde. Cengiz gider ayak Ft’yi de götürme derdinde. Bir nevi intikam peşinde. Bence kendini yormaya bile değmez. Ft kulübü batırıp gittiğinde şimdi elini ayağını öpenler ölü numarasına yatacak. Utanmayacaklar camiayı bu adama sattıkları için.
O adam bu camiyanın ta kendisi hiçkimse kusura bakmasın. Istifa zamanı geldimi, o başka bir mesele.

Ben yeni izleidm, tam anlamiyla rezalet. Neden bu adamin keyfine gore biz secim gunu bekliyoruz ya ? Bu nasil sacma bir duzendir arkadas. Devlet/kamu nezdinde engel yokken.. Suan coktan yeni yonetim secilmis haftaici baslamisti reel calismalarina.

Geri
Üst Alt