Mustafa Kaya Ceza Başlığı

polemik yaratmak icin yazmadim onu , kendimi de ayni degerde goruyorum , mustafa sinan kenan mevzusu degil .. anlamsiz, ve bilgi birikimimize hic bir katkisi olmayan seylerle basliklarla ugrasiyoruz ve bu bir turlu bitmiyor

elli kere forum ciddiyetle ilerlesin , burasi komedya forumu degil dedik , ama anlatamadik

1 haftadir mustafa kaya ,icki , ceza , soz verme tutmama gibi sacma sapan seyler konusuluyor

Önümü ilikleyip ayakta alkışladığım bir post daha. Polemik çıkarmak için yazdığını ima etmedim zaten sayın Bilgin, ayrıca istirham ediyorum lütfen gereksiz mütevazilik yapmayınız. Bir kongre üyesi GSC'li ile sıradan GSC'li arasında dağlar kadar fark var. Klasik elitizm kabul etsekte etmesekte bir realitedir.

"Bu arada şaka da olsa sözümden dönmüş olmanın bir bedeli olmalı. Likelerimi sil, avatarımı değiştireyim bir süreliğine (tagımı ellemeyin, metin oktay adı silinemez) vs. ceza ver. Olayı ciddi gören arkadaşlara saygısızlık olmasın. Ya da daha yaratıcı ceza varsa söyle onu uygula. Rencide edici isim değişikliğine de karşıyım onu diyeyim. "

Mesaj tamamen bu. Üyelere karşı saygılı davranmak da suç değil mi Mehmet Bey!

Olay ciddiydi zaten, neye dayanarak gırgır olduğunu düşündünki, yap dedin yaptık başta hatta alay ettin yapamazsın falan diye.

Olayın ciddiyetinin sen de farkındaydın ama sözünü tutmadın.

Önümü ilikleyip ayakta alkışladığım bir post daha. Polemik çıkarmak için yazdığını ima etmedim zaten sayın Bilgin, ayrıca istirham ediyorum lütfen gereksiz mütevazilik yapmayınız. Bir kongre üyesi GSC'li ile sıradan GSC'li arasında dağlar kadar fark var. Klasik elitizm kabul etsekte etmesekte bir realitedir.
sınıf ayrımı söz konusu
yani

Mustafa Bey forumun en çok kafa açan üyelerinden oluşan 1 heyete rakı sofrası kursun.

Avatarı da ‘kaç para ulan 1 flüt’ sahnesi olsun diyenler ile beğeni butonunda buluşalım.

İntihar eden ahmak canına kıyıyor bitiyor onun öyle bir hakkı yok burada hür irade yaşam için var gayet tutarlı zaten allah alkol almanı affeder ama intihar etmeni asla...tıpkı bir galatasaraylının feneri tutması gibi affı olmayan istisnai durumlar...

Ayrıca güllübaba'yı sehven yazdığını varsaymak istiyorum zira Galatasaray'ın kurucusuna pirimiz Gül Baba'yla dalga geçen adam galatasaraylı değil ancak ahlaksız bir fenerli olabilir...Lütfen postunu düzelt gül baba yaz...

İntihar konusuna cevap vermiyorum, herkes senin inancına sahip olacak diye bir şey yok deyip kapatıyorum. Diğer konuda da evet sehven yazdım dalga geçme falan söz konusu değil, sadece bu da değil cümlemi de yarım yazmışım...

Yalnız şunu da belirteyim, boş yapıyorsun zaman zaman. Büyük laflara gerek yok.

İntihar konusuna cevap vermiyorum, herkes senin inancına sahip olacak diye bir şey yok deyip kapatıyorum. Diğer konuda da evet sehven yazdım dalga geçme falan söz konusu değil, sadece bu da değil cümlemi de yarım yazmışım...

Yalnız şunu da belirteyim, boş yapıyorsun zaman zaman. Büyük laflara gerek yok.
Tamam o zaman sehven yaptıysan sıkıntı yok mehmet... zaten şerh düştüm umarım sehven yazmışsındır dedim; o kadar alçalmadığına da sevindim zaten tahmin etmiyordum düzelttirmek istedim sadece hürmetler...

Tamam o zaman sehven yaptıysan sıkıntı yok mehmet... zaten şerh düştüm umarım sehven yazmışsındır dedim; o kadar alçalmadığına da sevindim zaten tahmin etmiyordum düzelttirmek istedim sadece hürmetler...

Bilerek mi yapıyorsun bilmeyerek mi yapıyorsun bilmiyorum lakin sen benim alçalıp alçalmadığımı falan ölçemezsin, sana böyle bir hak verildiğine nereden kanaat getirdin ?

Milletin Galatasaraylılığını sorgulamak senin haddine değil.

Allah için, peygamber için her neye inanıyorsak inanalım: İnanç meselesine girmeyelim ve o eksende tartışmayalım. Nasihat da vermeyelim. Herkesin inancında da peşin hükümlü olmayalım.

Bilerek mi yapıyorsun bilmeyerek mi yapıyorsun bilmiyorum lakin sen benim alçalıp alçalmadığımı falan ölçemezsin, sana böyle bir hak verildiğine nereden kanaat getirdin ?

Milletin Galatasaraylılığını sorgulamak senin haddin değil.
"güllübaba"yı bilerek yazmış olsaydın diyorum alçalmış olurdun neyi anlamıyorsun iyi misin sen? madem sehven yazmışsın diyorum sevindim saygılar...Galatasaray kurucusuna hakaret edince alçalmış olmuyor mu insan eğer galatasaraylıysa? Ben sana iyi bir şey söyledim...Neyini anlamadın?

"güllübaba"yı bilerek yazmış olsaydın diyorum alçalmış olurdun neyi anlamıyorsun iyi misin sen? madem sehven yazmışsın diyorum sevindim saygılar...Galatasaray kurucusuna hakaret edince alçalmış olmuyor mu insan eğer galatasaraylıysa? Ben sana iyi bir şey söyledim...Neyini anlamadın?

Tamam oldu, işimize bakalım. Seni sevmediğime kanaat getirdim, ikili diyaloğa girmeye gerek yok.

Hayat ve fikirler konusunda farklı insanlar olabiliriz bu çok doğal.

Ama lütfen hayat görüşlerimizi dayatma unsuru olarak tek doğru o imiş gibi algılanmasına neden olacak ifadelerden uzak tutalım.

Elimizde herhangi bir Galatasaray’lılık ya da maneviyat ölçer de yok. Hassas olduğumuz değerler konusunda kendimizi ifade etmek ise hakkımızdır ama ifade ediş biçimi önemli.

Tamam oldu, işimize bakalım. Seni sevmediğime kanaat getirdim, ikili diyaloğa girmeye gerek yok.
Bence de ama ben seni severim renktaş niye sarih yazdığım bir şeyi yanlış anladın ki? Sen bana alıntı yaptın; ben sana bir şey demedim ki...Beğenmiyorsan okuma ama ben seni keyifle okuyorum, sağlıcakla kal hürmetler...

Bu kadar ciddi olmak zorunda değilsiniz bence biraz rahat olun :D ve asıl mevzumuza geri dönelim

Bu kadar ciddi olmak zorunda değilsiniz bence biraz rahat olun :D ve asıl mevzumuza geri dönelim

Neden rahat olsunlar ? Her meseleye ve soze ciddiyetle odaklanip , sebep sonuc iliskisi kurmak gerekir . Bu sayede ayni ortami paylastigimiz kisilerle ilgili deger yargilarimizi olcme degerlendirme sansi buluruz

Hep bir rahat olun , birakin gitsin , ciddiye almayin dunyasi empoze ediliyor , tamam da neden ?

Bilakis en kucuk seyi bile detaylandirip ciddiye almak , ustune egilmek gayet bilgilendirici , karsindakini sana tanitan ve davranis perspektifi saglayan seylerdir

Bence de ama ben seni severim renktaş niye sarih yazdığım bir şeyi yanlış anladın ki? Sen bana alıntı yaptın; ben sana bir şey demedim ki...Beğenmiyorsan okuma ama ben seni keyifle okuyorum, sağlıcakla kal hürmetler...

Böyle konuları uzatma taraftarı değilim, lakin sen oradaki kelime hatasını çok daha başka şekilde ve uygun üslup ile belirtebilirdin. Belki ben öyle algıladım belkide sen gerçekten öyle yazıyorsun (farkındasın veya değilsin) bilemiyorum ama kendini üst noktaya konumlandırıp yargılıyormuş gibi yazdın ve/veya ben öyle algıladım bütün meselede buradan çıktı.

Neyse uzatmayalım benim açımdan da problem yok, şu an andropoz'a girmiş gibi hissettim açıkçası 40'tan sonra olur derler ama neyse...

Ewt

MK cezayi haketti, 2 adet formayi 2 ogrenci kardesimize postalasin ve bu is cozulsun. Yahud bir raki sofrasi kursun, forumun onde gelen uyeleri bu masada sohbet etsin ve mk'nin icmesi yasak olsun.

Ilk secenek icin baslik acip kapali oylama yapilabilir.

Ikinci secenek icin de organizasyon sorumlusu Keramettin Admir olabilir.

Tsk

Neden rahat olsunlar ? Her meseleye ve soze ciddiyetle odaklanip , sebep sonuc iliskisi kurmak gerekir . Bu sayede ayni ortami paylastigimiz kisilerle ilgili deger yargilarimizi olcme degerlendirme sansi buluruz

Hep bir rahat olun , birakin gitsin , ciddiye almayin dunyasi empoze ediliyor , tamam da neden ?

Bilakis en kucuk seyi bile detaylandirip ciddiye almak , ustune egilmek gayet bilgilendirici , karsindakini sana tanitan ve davranis perspektifi saglayan seylerdir
Sizin fikrinize saygı duyarım ama internet alemini fazla ciddiye alamıyorum maalesef bana göre değil.

Böyle konuları uzatma taraftarı değilim, lakin sen oradaki kelime hatasını çok daha başka şekilde ve uygun üslup ile belirtebilirdin. Belki ben öyle algıladım belkide sen gerçekten öyle yazıyorsun (farkındasın veya değilsin) bilemiyorum ama kendini üst noktaya konumlandırıp yargılıyormuş gibi yazdın ve/veya ben öyle algıladım bütün meselede buradan çıktı.

Neyse uzatmayalım benim açımdan da problem yok, şu an andropoz'a girmiş gibi hissettim açıkçası 40'tan sonra olur derler ama neyse...
Üstat lütfen ben kimim ki kendimi senin üstüne konumlandırayım? Benim sana öyle bir postumu bul şimdi yazmayı bırakırım...Ayrıca andropoza girdim filan diyince fark ettim yaşın 36 imiş az da olsa benden büyüksün ağabeyim sayılırsın kendi kendine kuruntu yapma hürmetler...

Geri
Üst Alt