Ben Galatasaraylı olarak doğdum herhalde 6-7 yaşında TV'deki skor göstergecinden gözlerimi ayırmazdım
Sonra 8 yaşında hazırlık maçında Berkant penaltı kaçırdı diye Fenerbahçeli olmuştum gerçekten

Sonra Türkiye Kupası maçında Tuncay Şanlı Bursaspor'a gol atmıştı evde seviniyodum bende.
Kısa süre sonra Fenerbahçeyide bıraktım takım tutmuyorum dedim arkadaşlara diyodum ne kazandırıyo lan size futbol diye
Sonra yine aynı yıl Galatasaray'a geri döndüm bir hazırlık maçında bir takımı 15-0 mı 14-0 mı ne yenmiştik hatta Ergün ortasahadan gol atmıştı hatırlayan var mı

Bizim dükkanda izliyodum maçı gol olunca mahallede GOOOL diye bağırıp turluyordum
2003-2004 sezonu işte o zamanlar Galatasaray çok kötü gidiyodu ben bir kaç arkadaşım abim hepimiz Galatasaray'ı bırakalım dedik ben ve abim Beşiktaşlı olduk kısa süreliğine. Sonra yeniden Galatasaraylı olduk 2004-2005 sezonu başında. Hep çay bahçesine giderdim maçları izlemeye Fenerbahçeyi 1-0 yendiğimiz maçta Necati 55. dakikada gol atmıştı ne sevinmiştik

Her maç gidiyoduk abimle çaybahçesine maçları kaçırmıyoduk bir arkadaşımızda hep bize eşlik ederdi devre arasındada döner yerdik hep
Ve 2006-2007 sezonu başında o zaman 10 yaşındayım nedenini bilmediğim bir şekilde tekrar Beşiktaşlı oldum hatta formasını bile aldım Kleberson. Manisaspor ile 2-2 berabere kalmıştı Beşiktaş o maçı izlemiştim. Sonra Galatasaray'ın Mlade Boleslav ile maçı vardı abimle sahilde geziyorduk dedi bu akşam maç var Galatasaray'ın sonra dedim ben Galatasaray'a geri döneceğim yaa Beşiktaş'ı sevmedim dedim ve yeniden Galatasaraylı oldum
Yine 2006-2007 sezonu ortası sokakta gezerken birinde Trabzonspor forması vardı birinde bende dedim ben karadenizliyim bırakacam Galatasaray'ı Trabzonsporlu olacam dedim. Oda çok kısa sürdü aynı sezon içinde yeniden Galatasaraylı oldum
10 yaşından sonra bir daha hiç bırakmadım Galatasaray'ı mı yine çay bahçelerine gidip maçlarını seyrettim çok mutluyum
İyi ki Galatasaraylıyım