Nasıl Galatasaraylı Oldunuz?

Cevap: Nasıl Galatasaray'lı Oldunuz?

Babam koyu fenerbahçelidir. arkadaşları beni görünce onla dalga geçerler.

ben yaklaşık 4 yaşından beri Galatasaraylıyım renklerine vuruldum heralde o yaşta.

Sene 1988/89 ben 6-7 yasindayim.

Gazete okumaya cok merakim var.

Malum gurbetteyiz öyle bakkaldan gazete alamiyorsun mecbur camiye gidiyordum.

Namaz cikisi caminin cay ocagina gidiyordum gazeteyi alip okuyordum.

Amcalar dedeler bana oralet ismarlardi.

Cay ocaginin icinde birde berber calisiyordu fanatik fenerliydi ama hic sac kesemiyordu birde illa fenerli yapmak istiyordu beni.

Bende tabii gazete okuyup maclari izliyordum.

Galatasarayda o seneler sampiyon oluyor Avrupada gürlüyor kadrosu müthis.

En sonunda Galatasarayliyim ben öyle fenerli olup her hafta aglayamam ben dedim o berbere...

Buda benim hikayem.

kendimi bildim bileli FANATİK GALATASARAY'lıyımdır küçükken dayımların fenerin almadığı orjinal ürünü kalmadı top olsun forma olsun eşortman olsun fenerli yapmak için direndim ve özgür hür bir GALATASARAY'lı oldum :asd: önceleri fabrikaya uğrar JB geçerdim dayımlara fener mağlubiyeti bizim galibiyetimiz sonrası haftalarda 2 senedir rezil durumumuzdan beridir gitmiyorum birazda çalışma temposu bizim yüksek olunca gitmiyorum yani o zevkimizde kalmadı yani :asd:

Ben Galatasaraylı olarak doğdum herhalde 6-7 yaşında TV'deki skor göstergecinden gözlerimi ayırmazdım :D

Sonra 8 yaşında hazırlık maçında Berkant penaltı kaçırdı diye Fenerbahçeli olmuştum gerçekten :D Sonra Türkiye Kupası maçında Tuncay Şanlı Bursaspor'a gol atmıştı evde seviniyodum bende.

Kısa süre sonra Fenerbahçeyide bıraktım takım tutmuyorum dedim arkadaşlara diyodum ne kazandırıyo lan size futbol diye :D

Sonra yine aynı yıl Galatasaray'a geri döndüm bir hazırlık maçında bir takımı 15-0 mı 14-0 mı ne yenmiştik hatta Ergün ortasahadan gol atmıştı hatırlayan var mı :D Bizim dükkanda izliyodum maçı gol olunca mahallede GOOOL diye bağırıp turluyordum :D

2003-2004 sezonu işte o zamanlar Galatasaray çok kötü gidiyodu ben bir kaç arkadaşım abim hepimiz Galatasaray'ı bırakalım dedik ben ve abim Beşiktaşlı olduk kısa süreliğine. Sonra yeniden Galatasaraylı olduk 2004-2005 sezonu başında. Hep çay bahçesine giderdim maçları izlemeye Fenerbahçeyi 1-0 yendiğimiz maçta Necati 55. dakikada gol atmıştı ne sevinmiştik :D Her maç gidiyoduk abimle çaybahçesine maçları kaçırmıyoduk bir arkadaşımızda hep bize eşlik ederdi devre arasındada döner yerdik hep :D

Ve 2006-2007 sezonu başında o zaman 10 yaşındayım nedenini bilmediğim bir şekilde tekrar Beşiktaşlı oldum hatta formasını bile aldım Kleberson. Manisaspor ile 2-2 berabere kalmıştı Beşiktaş o maçı izlemiştim. Sonra Galatasaray'ın Mlade Boleslav ile maçı vardı abimle sahilde geziyorduk dedi bu akşam maç var Galatasaray'ın sonra dedim ben Galatasaray'a geri döneceğim yaa Beşiktaş'ı sevmedim dedim ve yeniden Galatasaraylı oldum :D

Yine 2006-2007 sezonu ortası sokakta gezerken birinde Trabzonspor forması vardı birinde bende dedim ben karadenizliyim bırakacam Galatasaray'ı Trabzonsporlu olacam dedim. Oda çok kısa sürdü aynı sezon içinde yeniden Galatasaraylı oldum

10 yaşından sonra bir daha hiç bırakmadım Galatasaray'ı mı yine çay bahçelerine gidip maçlarını seyrettim çok mutluyum :)

İyi ki Galatasaraylıyım :)

bu ne lan;)hala Galatasarylimisin ;)

Yil 2008 Mecidekoyde Galatasaray Cadir Storeni gordugumde

Benim yasadigim duyguyu bir haloglu bilir birde bizi oraya goturen taksici

Haloglu sonradan boynumu kopariyordun diyordu bana amma bir macizlemek kismet olmadi hala canli canli

insallah bu yil isler iyi giderse en buyuk arzum arenada macseyr etmek insallah kismet olur bana

Ben isteyerek oldum, Baba,Amca felan Galatasaray'li oldugu icin.

Zaaten ( olmasi imkansiz ) ben Galatasaray'li olmak istemeseydim bile illa Galatasaray'li olurdum :lol::lol:

Benim babam takım tutmaz, ailede hatta sülalede fanatik kimse yok, ben nasıl Galatasaraylı oldum lan :(

babam beşiktaşlıdır. çok uğraştı beni beşiktaşlı yapmak için ama olmadı işte

Galatasaraylı olmamda amcamın oğlunun da çok büyük payı var :)

dayım bana top aldıydı bir topa fit oldum. GALATASARAYLI OLDUM. HAYATIMDA ALDIGIM en dogru kararlardan biriydi.

doğuştan baba sayesinde Galatasaraylıydım, babam o zamanlar fanatikti. sonra 1 günlüğüne anneannem ve teyzem fenerli yaptı. eve geldim babam bi kızdı. o gün bugündür Galatasaraylıyım. daha sonraları babam biraz duruldu, onun yerini ben devraldım. böyle gidiyor :)

5-7 yaş arası zengin amcamın parayla fener dedirttiği yeğenlerinden biriydim :) babamın forma top vs rüşvet tekliflerini geri çevirdim GS li olmamı istiyordu :) 8 yaşında baş kaldırıp GS li oldum zira bu daha temiz bi tercihti hem parayı reddettim :), hem zengin amcamın otoritesini yerle bir ettim , hemde kendi kararım la olduğum için forma top vs tekliflerinden yararlanamadım o yaşta yaptığım tercih hala en çok övündüğüm tercihlerimden biridir çok şükür :)

nasıl oldum tabi ki babam sayesinde birde cidden türkiyede izlediğim bildiğim tek takımdı feneri bjkyide bilirdim ama kadrosundan bir kaç kişi ancak sayardım onu geçtim starda hep maçlar olurdu hepside yabancı takımlarla tabiki cl uefa maçları o an kıymetini bilecek yaşta değilidim malesef ama şimdi olsa ahhh ahh milan juventus real madrid bunların kadrolarını fenerden bjkdenn daha iyi bilirdim kimin sayesinde tabiki GALATASARAYın sayesinde şimdi antuda fenercilik oynayanlar çocukken aval aval starda GALATASARAYın avrupa fetih maçlarını tarih dersi niyetine izlemiyor muydu acepp ?? tabi bir çikolataya kanıp fenerli oldu çoğu baba amca dayı baskısına

Babam fenerli.. hatta cok net hatirliyorum bana fener formasi felan alirdi :) Ama Hagi sayesinde Galatasarayli oldum

Hiç kimsenin katkısı olmadı ilkokula gittğim dönemlerde radyodan dinlerdim GALATASARAY maçlarını , hayatımdaki en doğru karar diyebilirim :yenieek:

I love you GALATASARAY

babamın bir arkadaşı bana forma almıştı.Kendisi fanatik Galatasaraylıydı.Sonra bende galatasaraylı oldum.7. sınıfta ilk orjinal formamı aldım.Derken büyüdük ve futboldan baya uzaklaşmıştım.Bu senenin başında garip bir şekilde kendimi fanatik olarak buldum.Selçuğun transferi büyük etken oldu benim için

Foruma üye oldum selçuğun transferi olduğu gün.Sonra bir fiil aranızdayım her gün girer okurum çok yazmasamda.Seviyorum burayı yani

Tam olarak nasil ve nezaman oldugumu bilmiyorum ama Hasan Sas'in Bologna macinda attigi golden sonraki sevinci beni cok etkilemisti nedense. O 'ruhu' orada hissetmistim ama ne oldugunu bilmiyordum daha 9-10 yasindaydim sonucta. Bu yuzden Hasan Sas'in yeri ayri'dir bende.

Aslan babam sayesindedir heralde çok net hatırlamıyorum.

Galatasaray ile ilgili en eski hatırladığım şey Derwall' in gelişi.

Geri
Üst Alt