Nasıl Galatasaraylı Oldunuz?

Cevap: Nasıl Galatasaray'lı Oldunuz?

Sulale .....GALATASARAYLI!

Babam ......hep GS maclarini TR radiosundan dinliyordu :D :D

:sgr: :sgr:

Azerbaycanda ozellikle bolgelerinde 1996-2005 yilina kadar elektrikler aksama ile veriliyordu

Benim yasadigim sehir ve yasdigim semtde elektrik kesilmeleri hep Sampiyonlar ligi maclarina denk geliyordu

o zaman bizde maclar 23:45 de baslardi

Radyoda FM de bile degil AM den Turkiyenin sesi radyosunu bulurdum oda evin icinde degildi yalniz balkonda tutardi ;)

Galatasaray-Milan 2-0 ve 2-2 maclarini bugunku gun gibi hatirliyorum sogukta balkonda dinlediyim yayinda cok parazitliydi

2-0 lik macta son golde nasil bagirdim sa 85 de atilan ya Hagi atdi yada Jardel altdaki komsu bizde bir sey oldu diye kapiyi calmisdi ;)

Azerbaycanda ozellikle bolgelerinde 1996-2005 yilina kadar elektrikler aksama ile veriliyordu

Benim yasadigim sehir ve yasdigim semtde elektrik kesilmeleri hep Sampiyonlar ligi maclarina denk geliyordu

o zaman bizde maclar 23:45 de baslardi

Radyoda FM de bile degil AM den Turkiyenin sesi radyosunu bulurdum oda evin icinde degildi yalniz balkonda tutardi ;)

Galatasaray-Milan 2-0 ve 2-2 maclarini bugunku gun gibi hatirliyorum sogukta balkonda dinlediyim yayinda cok parazitliydi

2-0 lik macta son golde nasil bagirdim sa 85 de atilan ya Hagi atdi yada Jardel altdaki komsu bizde bir sey oldu diye kapiyi calmisdi ;)

1992 TV kanalar uydudan izlemeya basladik.....3 kanalvardi . Show tv maclari verirdi.......!Babam canak anten almasti ve deneme yayin yapiyordu show tv..babam okuz gibi sahatlerce onu izliyordu :D :DBundan ote her GS maclarini tum sulale izlimeye basladik!

Bir keresinde Lazioya Romada 1-0 yenilmisdik uzaktan Stankovic atmisdi Mondragona

maci canli seyr ediyordum tv de mac 1-0 bitti uzulerek yataga gittim

Sabah uyandigimda macin uzatmalarda 1-1 bitdigini saniyordum

Golude Lucesku kafayla atmisdi ;)

Birde Real Madridle 3-2 mac hey allahim ya ;)

Mac basladi radyodan dinliyoruz amma bu sefer tvnin radyosunda elektrikler gitmemis nedense

Neyse mac basladi galatasaray 2-0 yenik duruma dusdu Luceskuya baya kufur edib sisnirimden tvyi kapatim yatagima gittim(belkide ilk ve son defa galatasaray macinin 30 cu dakikasinda tvyi kapatdigim olmusdur)

Gel gor yatakta uyku tutdumu arkadas

Icimden Luceskuya kufur edib , amma bir yandanda uyku gelmiyor yatakta bir oyana kivrilip bir bu yana donuyorum

Neyse mac bitme vakti geldi

simdi skoru nasil ogrenirim diye deli oluyorum internet felanda yok

Trt 2 den saat basi haber veriyorlardi sesini kisarak tv yi seyr ediyorum ev ahalisi oyanmasin diye

Macin goruntiusunu veriyorlar Galatasaray ha bire gol atiyor amma ne tv nede altda skoru yazmiyorlar tam sabah sekize kadar he saat basi haberleri seyr etdim amma sesiz skor bilmedim sekiz haberlerinde tvnin sesini acinca 3-2 galip geldigimizi anlamisdim

Uefa kUpasi macereasinida yazmiyorum,o zaman okuldaydik tum maclardan sonra Okulda skoru bilen her kes beni tebrik ediyordu ogretmenler ogrenciler felan hepsi ;)

Galatasarayin Okuluzdaki subesi gibi hiss ediyordum kendimi ;)

1992 TV kanalar uydudan izlemeya basladik.....3 kanalvardi . Show tv maclari verirdi.......!Babam canak anten almasti ve deneme yayin yapiyordu show tv..babam okuz gibi sahatlerce onu izliyordu :D :DBundan ote her GS maclarini tum sulale izlimeye basladik!

adam babasina okuz dermi la ;)

Babam iyi bir Galatasarayli. 6 kardesler bir babam Galatasarayli, digerleri ezik.

Eh kucukken Galatasarayin basarilariyla buyuduk, simdide baya baya fanatik olduk.

Babam'ın etkisi. Çok samimi aile dostumuz bir aile vardı (hala görüşürüz) onlar bejekeli idi. Annem fenerli. Ancak ben Galatasaray ile büyüdüm. Sorna 96-2000 arası tüm maçlarımızı seyrettim. Ancak "aşk" ın başlangıcı sanırım 92-93 sezonu Aydınspor-Galatasaray maçı ve sonrası oyuncularla tanışma fırsatım ile oldu (Suat KAYA özellikle:) )

Babam, amcam ve 1 kuzenim hariç sülale Fenerbahçeli. Küçükken oturduğumuz apartmanın altında babamın ofisi vardı. Ofisin bitişiğinde de Arçelik bayisi vardı babamlar ahbaptı Arçelik bayisindeki amcayla. Ben de öyle takılırdım yanlarında küçüğüm baya. Ama bakkal olsun, diğer komşular olsun alayı Fenerbahçeli'ydi. Önüne gelen takılmak için "Pis Cimbomlu" derlerdi bana. Ben de "Pis Fenerli" diye cevap verirdim takılmak için. Ben o zaman Galatasaraylılığı Fenerbahçeliliği seçilebilen bişey sanmıyordum. Hani "Galatasaraylılık din gibi mezhep gibi yerleşmiş köklü bir kültürdür." diye bir söz var ya. İşte ben o laftaki gibi birşey sanıyordum Galatasaraylılığı. Hem Türk hem Galatasaraylı'ydım. Böyle Galatasaraylı oldum.

Doğuştan!!! Allah razı olsun abim sayesinde.. Ama bi sorun var Anne tarafım sülalecek beşiktaşlı. Babam Adana Demirsporlu iken abim nasıl Galatasaraylı oldu onu bilmiyorum ama kim yaptıysa ondan allah razı olsun:)

kendimi bildim bileli böyleyim.

Babam sayesinde sayılır aslında ama herşey Hagi'nin Bilbao'ya attığı golle başladı.

Çocukluğumda bakıcım sayesinde olmuşum .Bir bayan olmasına rağmen kimbilir nasıl fanatikmiş ki beni fenerli anne-baba arasından alıp Galatasaraylı yapmış .Top oynarmışız deli gibi. Ben Tanju olurmuşum o Simoviç :) Hala gider elini öperim . Büyüksün Süreyya Teyzem :)

Nasıl olduğumu hatırlamıyorum valla.Kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım.Annemin katkısı çok büyük bunda.Kendisi fanatik Galatasaraylıdır.Babam fenerlidir ama fanatik falan değildir.Hatta Galatasaraylıyım diye gidip orjinal Galatasaray ürünleride almışlığı vardır.Yani kısacası ailemin(başta annemin) Galatasaraylı olmamdaki katkısı büyük. :D

herkesin hikayesini nefes nefese büyük bir heyecanla okudum ve farkettim ki hepimiz birbirimize ne kadarda çok benziyoruz...

Geri
Üst Alt