Ndiaye Kamptan Ayrıldı!

15e satacan ama samp giderse kayıp daha büyük olmaz mı?
bunun hesabını yaptılar mı?

bonservisi yoksa gelsin. bundan sonra biz de fiko style yönetecez kulübü. nerde kelepir oraya çök başka türlü bu ekonomi düzelmez ama akılcı olmalı hamlelerimiz.

Fiko Cenk'i bonuslarla beraber 27 m euro aşağısına vermedi hatta indirim bile yapmadı biz direk 16'ya bırakıyoruz :D

Fiko Cenk'i bonuslarla beraber 27 m euro aşağısına vermedi hatta indirim bile yapmadı biz direk 16'ya bırakıyoruz :D
sanmıyorum ya direk 16 milyon teklif eden kulübe tamam alın gidin denmez pazarlığı yapılır, ama tabi bekleyip görmek lazım. bu arada ben belhandanın satılmasından yanaydım ama belli ki ona iyi bi teklif gelmemiş yoksa direk onu postalardılar.

Sol bek beklerken orta sahamızdan oluyoruz.

Umarım planlamayı doğru yapmışlardır. Badounun boslugunu suan takimda dolduracak biri yok.

hain herif yeni yönetime 4 aylık ödenmemiş maaşlar ve 1 haftalık transfer süresi bıraktı açıkçası çok da kızamıyorum ama fatih hoca ne diyorsa onu yapsınlar kesinlikle ndiaye satılmasın diyorsa satmasınlar ama ben ndiaye nin boşluğunu doldururum siz maaşları ödemek için ndiayeyi satın derse satsınlar. fatih hoca ne diyorsa kendi adıma ben o taraftayım

Bu adam gidiyorsa eger 8 numara lzm. Mbia olmaz. Selçuk hiç olmaz.

fatih terim devre arası oyuncusunu satmaz kolay kolay

satıyorsada yedeği vardır ndiayenin yerine mutlak adam alınır yani

ndaye giderse eğer yerine iskandinav bi 8 numara enfes olur

8 numara en basından beri lazım
ama 4 gunde alabilcekler mi

Tr icinden bakarlar belki. Avrupada kimse devre arası iyi oyuncusunu yuksek bir rakam gelmezse vermez.

Benim fikrim kimse alınmaz.

Bu arada badou gidiyorsa eger maaş odeyememekten daha buyuk sıkıntılar vardır.

Dişi ağrıyor da olabilir bu arada. Gece nöbetciye gitmiş olabilir :) gece gece üstünde Galatasaray eşofman ile nereye gidiyorsun ağa

Dişi ağrıyor da olabilir bu arada. Gece nöbetciye gitmiş olabilir :) gece gece üstünde Galatasaray eşofman ile nereye gidiyorsun ağa

Yani üzerinde Galatasaray eşofmanlarıyla çıkması benimde çok garibime gitti yani bir anda Ingiltere uçağına mı yetişmesi gerekiyor ne bu acele anlayamadım ...

Geri
Üst Alt