Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.383
- 65.469
- 3.963
18 milyon civarı iyidir ama umarım daha fazladır. ayrıca yerine kiralık veya ucuz bonservisli iyi bi adamı almak lazım.
Ndiaye giderse en büyük aday Mbia olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
18 milyon civarı iyidir ama umarım daha fazladır. ayrıca yerine kiralık veya ucuz bonservisli iyi bi adamı almak lazım.
bonservisi yoksa gelsin. bundan sonra biz de fiko style yönetecez kulübü. nerde kelepir oraya çök başka türlü bu ekonomi düzelmez ama akılcı olmalı hamlelerimiz.Ndiaye giderse en büyük aday Mbia olur
bonservisi yoksa gelsin. bundan sonra biz de fiko style yönetecez kulübü. nerde kelepir oraya çök başka türlü bu ekonomi düzelmez ama akılcı olmalı hamlelerimiz.
sanmıyorum ya direk 16 milyon teklif eden kulübe tamam alın gidin denmez pazarlığı yapılır, ama tabi bekleyip görmek lazım. bu arada ben belhandanın satılmasından yanaydım ama belli ki ona iyi bi teklif gelmemiş yoksa direk onu postalardılar.Fiko Cenk'i bonuslarla beraber 27 m euro aşağısına vermedi hatta indirim bile yapmadı biz direk 16'ya bırakıyoruz![]()
6 Aylık Mbia olabilir hoca istese oda aşırı defansif olur düşünülmez bence
Bu adam gidiyorsa eger 8 numara lzm. Mbia olmaz. Selçuk hiç olmaz.
8 numara en basından beri lazım
ama 4 gunde alabilcekler mi
Dişi ağrıyor da olabilir bu arada. Gece nöbetciye gitmiş olabilirgece gece üstünde Galatasaray eşofman ile nereye gidiyorsun ağa
Sabah ola hayrola. Bekleyelim ciddiden.Yani üzerinde Galatasaray eşofmanlarıyla çıkması benimde çok garibime gitti yani bir anda Ingiltere uçağına mı yetişmesi gerekiyor ne bu acele anlayamadım ...