Nihat Kırmızı: "Galatasaraylıları sosyal medyada Fenerbahçeliler ve Beşiktaşlılar gaza getiriyor"

Bu akşam ki hakeme düdük astırmadığınız sürece bizim için yok hükmündesiniz!

O hakem düdüğünü asacak!

BURAK ELMAS İSTİFA !

çimento federasyonu başkanı olacak herifi göreve davet ediyo hala git evine yemeğe davet et çok istiyosan, o keltoş görevini yapıyo zaten o gitmeden rahat etmeyecez

1. konu erken seçim kararı almak için ne gerekiyor kaç imza kaç istifa gerekli taraftar olarak her maç 90 dakika hiç susmadan Burak Elmas istifa diye tezahürat yapıp Mayıs'ta zorla erken seçim kararı aldırmalıyız tabi o zamana kadar küme düşmezsek

2. konu Nihat Özdemir'i göndermek için ne gerekiyor bu kel gitmeden bize gün yüzü yok Burak Elmas sıkıyorsa ya Nihat Özdemir'i indirsin ya da takımı ligden çeksin yayın ihalesine dahil olmasın varsın Nihat Özdemir gidene kadar takıma kilit vuralım kapatalım maç yapmayalım biz kaybetmeyiz Türk futbolu kaybeder Galatasaray diye bir takım kalmasın yeniden bir takım kurarız ilerde

Biri cikip Ali Palabiyiki sorsun. Diagne pozisyonunda foul vermedi diye halen mac alamiyor. Aynisini Nihat bu hakeme'de mi yapacak diye sorsun biri.

Bu akşam ki hakeme düdük astırmadığınız sürece bizim için yok hükmündesiniz!

O hakem düdüğünü asacak!

BURAK ELMAS İSTİFA !
bu da yılların efsanesidir ha. bana son dönemde ciddi yaptırım uygulatan bir yönetim söyleyin. tff nin kimseyi iplediği yok. biz kendimizi yüceltiyoruz bu söylemlerle. (gs büyük camiadır herkes ayağını denk alsın bla bla.) bir bok değiliz malesef. 100 yıllık çınarları rezil etmekten, kendimizi dev aynasında görmekten başka bir şeye yaramıyoruz. kendi bataklığımızda birbirimizin üzerine çıkmaya çalşıyoruz, dünya futbolunu yakalamayı geç, bindirdiği tur her geçen yıl artarak devam ediyor. ismailin gs ın kalesini koruduğu bir kulübüz diyecek başka bir şey yok sanırım bunun üzerine... yazık ki ne yazık.

kendi cebi için galatasaray'ı ortalık malı eden her bi kişinin allah bin belasını versin.

Sapla samanı karıştırmayın
Profilini üniformalı ft yapıp operasyon yapıyoruz diyen saman kafalar benim umurumda bile değil
Benim umurumda olan tek şey her maç çatır çatır hakkımızın yenmesi sonrasında köşesine sinip tek açıklama dahi yapmayan bir başkana sahip olmamız

Bunları gördükçe sezon bir an önce bitsin istiyorum. Ciddi ciddi düşme potansiyeli var bu takımın.

Sahada takım, kalede kaleci, yönetimde takımın hakkını savunabilecek insan yok.

Istifa edin lan

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

bu da yılların efsanesidir ha. bana son dönemde ciddi yaptırım uygulatan bir yönetim söyleyin. tff nin kimseyi iplediği yok.
GS lehine sözde hata yaptığı söylenen Ali palabıyık denen kişi nerde 100 küsür gündür, rize yenildi diye maç alamıyo adam ortada büyük sıkıntı var daniel usta

Bizi değil ama sizi getiren fbjkliler var gibi.
Bu takım için bir ağırlığınız yok ki rakiplere ve tffye karşı nasıl olsun.
Sorun da bu. Sosyal medya ile gelen bir ekip için yine iddialı bir söylem.
Acil seçim kararı şart. Baştan yenilik istiyorum. Takım için de geçerli bu ama en zoru, sancılısı bu olacak bence.

Ya siz işinize baksanıza. Deli saçması işler. Taraftarla öyle ya da böyle atışmaktan,onlara yön verme çabasından vazgeçin.İşinizi yapın!

Nihat Kırmızı: "Türk futbolunun % 70 i 80 i Galatasaray dan ibarettir"

Şu cümleyi kuran bir adamı ciddiye alamam. Oldum olası nefret ederim böyle popülist laflardan. Ne demek %80'i Galatasaray'dan ibaret? Bu tip boş laflarla anca aklı çalışmayan adamlara hitap edersiniz. Zaten tek yapabildiğiniz de o. Takımı getirdiğiniz hal de bu.

%80'i Galatasaray'mış... Saygısız adam.

Bizim yönetimin jetonlar köşeli sanırım.

Geri
Üst Alt