GSC Haber Okan Buruk: "10+4 yabancı sınırına hazır değiliz"

Günaydin yeni mi ögrendin ? Adamlar kac ay önce bu kuralli belirlemedimi? Ona göre yapacaksin hazirligini. Okan diyorki, ey yönetim, bu kuralla +4 oyuncular bile dehset iyi olmali yoksa ligi ve CL bir arada götüremeyiz, bana sakin yetenekli genc oyuncu getirmeyin, bana genc ama olmus oyuncu alin demek istiyor

Niye değiliz geçen seneden belli değil mi kural?

Yabancı sınırı olmasın yeter ulan. Bari Avrupalı oyuncular serbest olsun. Bık Bık AB normları diyorsunuz bari futbolda şu normlara uyun.

Hocam Sana gore kendini ispatlamis genc tanımı kenan yıldız o zaman yav

Nhaga gibi 2 oyuncu daha bulsak kural bizi zorlamaz sadece 10 kontenjanı iyi kullanmak lazım. Nhaga rotasyon için gayet yeterli oyuncu o tarz 2 oyuncu daha bulabilsinler zahmet olmazsa.
Ş.liginde oynayacak gelişim göstermesi gereken bir oyuncu kendisi ve bu ne bize ne ona yarar sağlar.

Sürekli oynaması gereken bir dönemde ve bunu yapabilme ihtimali yok. Ligde farklı ş.liginde farklı olsun dersek o da mantıksız as oyuncular lig ile oraya ısınmalı.
Zaire emery falan değilse genç oyucu için bu ligde gelişir diye beklemek çok zor.

Kendisi için de en iyi opsiyon sürekli oynayabilecek bir takıma kiraya gitmesi.

Haklı. Genç topçu CL maçınca zortlayınca ilk burada sövenler sövecek o oyunculara da hocaya da.

o zaman renktaş dünyanın en pahalını santraforunu oynatan hocadan da 4 yıl ortalamasına bakarak çok çok daha iyi avrupa macerası beklemek gerekir

çünkü hoca hep istiyor ki en pahalı kadroyu kuralım kendisine ama sonrasında en vasat takımlara elenip, yenilip lig şampiyonluğu ile yetinelim

bu seneki görece biraz daha iyi performsla 10 sene yetinelim istiyor gibi görünüyor ki hoca maalesef icardiden fatih hocaya başkandan faruk sürene kadar herkes avrupada daha iyisi derken sadece kendisi lig şampiyonluğundan başka hedef koymuyor koyamıyor

şimdi bu eleştirimi hoca gitsin diye yorumlayanlar olabilir ama öyle değil

istediğim şu osimhen haalana vitinha filan ayarında adamlar isteyip pape gueyeye 40 verdirmeye çalışıp serkan çalık-barış özbekle dahi kazandığımız bir organizasyonla kendisine tapmamızı beklemesin

Clde 1 oyuncunun bile kötü olması çok etkiliyor.Psg bayern maçında warren emery maçtan çıktıktan sonra fabian ruiz girdi top direkt bayernde kaldı 15-20dk ve sürekli pozisyon vermeye başladılar.

Caavingayı hadi aldık diyip getirsen herif seneye sınıra takılıyor yazdıramıyorsun. Öyle mal bir kural.
Böyle bir kural getiriyorsan yanına da top 5 milli takım oyuncularını bu kuraldan muaf tutacaksın ki bir anlamı olsun.
Düşünsene mbappe fırsatı doğacak federasyonun uydurduğu mal bir kural yüzünden hayır kardeşim bu ligde oynayamazsın diyeceğiz.

Nereden bakarsan bak ucube bir fikir.

Hoca falan değilim ben demek istemiş herhalde!!32-33 yaşında yabancı yoksa bana müsade mi diyorsun okan bey!!

Kural sene başından belliydi. Ne yaz transfer döneminde ne de kış transfer döneminde bununla ilgili plan yapıp niye oyuncu almadın? 30 milyon singo'ya basacağına Mandela keita ve johan manzambi'yi alabilirdin mesela.

adam akıllı futboldan anlayan profesyonellerle çalışın 7+7'ye göre de ayarlarsınız. gidip beceriksiz adamların fm'den bulup getirdiği adamları olsun diye kadroya yazarsan zorlanırsın tabi

Okan Buruk: "Mario Lemina ile sözleşme uzatma konusunda bir yere gelindi. Icardi ile de başkanımız hafta içi görüşecek."

Okan Buruk: "Icardi konusuyla ilgili başkanımızla toplantımız oldu. Başkanımız, Icardi'nin menajeriyle görüşecek. Hem o tarafın istekleri önemli hem bizim, başkanımızın düşünceleri önemli. O görüşmeden sonra daha net bir şekilde olacak.

Icardi bizim için çok önemli ve değerli oyuncu. Galatasaray tarihinin en önemli oyuncularından. Herkes tarafından çok sevilen bir kaptan ve oyuncu. En iyi şekilde başkanımız bu konuyu konuşacak."

o zaman renktaş dünyanın en pahalını santraforunu oynatan hocadan da 4 yıl ortalamasına bakarak çok çok daha iyi avrupa macerası beklemek gerekir

çünkü hoca hep istiyor ki en pahalı kadroyu kuralım kendisine ama sonrasında en vasat takımlara elenip, yenilip lig şampiyonluğu ile yetinelim

bu seneki görece biraz daha iyi performsla 10 sene yetinelim istiyor gibi görünüyor ki hoca maalesef icardiden fatih hocaya başkandan faruk sürene kadar herkes avrupada daha iyisi derken sadece kendisi lig şampiyonluğundan başka hedef koymuyor koyamıyor

şimdi bu eleştirimi hoca gitsin diye yorumlayanlar olabilir ama öyle değil

istediğim şu osimhen haalana vitinha filan ayarında adamlar isteyip pape gueyeye 40 verdirmeye çalışıp serkan çalık-barış özbekle dahi kazandığımız bir organizasyonla kendisine tapmamızı beklemesin
Çok üzerine tartışılacak bişi yok benim söylediğim şeyin. Bunca başarıya rağmen başarısızlık ihtimali doğduğu her an kovulsun diye çok ciddi propaganda yapıyor kendi takımının taraftarı. Ben olsam ben de risk almam niye alayım? Fatih hoca yetiştirelim dedi ki operasyonu gayet de başarılı oldu retroperspektif bakıldığında, 6 ayda kovuldu. Sen kendin üzerinden düşünme, genç yetiştirelim diyenler ilk mağlubiyette istifa istemeyecek o zaman. Ne olacağını hepimiz biliyoruz, tanıyoruz taraftar güruhunu. Pragmatist davranıyor adam da. Bu sınır işi de en çok bize girecek bu da burada dursun. Destekleyenler de ağlamasın sonra. Lang oturuyor senin kulübende. Görürüz seneye.

Okan Buruk: "Hedef 27! Toplam 11 şampiyonluk görmüş bir evladıyım Galatasaray'ın, 11 yaşımda girdim bu kapıdan içeri. Hayalimi yaşıyorum. Yaşayabildiğim kadar bu hayali yaşamak istiyorum. Her şey Galatasaray için. Ne kadar görev düşerse, o görev içinde burada olmak istiyorum. İlerde de tabii ki futbolda ne olacağını, nereye götüreceğini bilemezsiniz ama ilk düşüncem, isteğim, hayalim; burada daha nice şampiyonluklar yaşamak!"

Geri
Üst Alt