- 20 Eylül 2009
- 19.024
- 17.572
- 2.773
Hazır genç oyuncu seviyormusHaha kural gecen yıldan beri belli okan hocam ,ben genc oyuncu oynatmam sevmiyorum desene de herkes rahatlasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazır genç oyuncu seviyormusHaha kural gecen yıldan beri belli okan hocam ,ben genc oyuncu oynatmam sevmiyorum desene de herkes rahatlasin
Değil. Arda hata yaptı fener maçında ve Cl maçında gram kızmadım, okana sovdum sabaha kadar, neden biliyor musun, hiçbir maçta oynatmayip en kritik 2 maçta bitirdi o oyuncuyu. Hazırlık maçında bile 5 dk süre verdiği adamı derbide ve clde oyuna sürüyor zorunluluktan o da. Yetiştirme zerre yok.Haklı. Genç topçu CL maçınca zortlayınca ilk burada sövenler sövecek o oyunculara da hocaya da.
Sinirden gülüyorum artikHazır genç oyuncu seviyormus
Futbolda 23 bile genç sayılmaz 25 ne4 genç yabancinin ülkeye bir faydası yok bu kuralları kim çıkartıyor acaba. Bari 25 yaş olsaymis 23 nedir
Türkçen çok ponçik bebeğimben acikcasi daha cok turk topcu gormekten yanayim, eskiden fikrim boyle degildi fakat
Tesekkur ederim canim benimTürkçen çok ponçik bebeğim![]()
Adam Şampiyonlar Ligi için demiş, ligden zerre bahsetmemiş ki.Yine buldu bi bahane
10+4 le rahat şampiyon olursun ligde