GSC Haber Okan Buruk: "10+4 yabancı sınırına hazır değiliz"

4 genç yabancinin ülkeye bir faydası yok bu kuralları kim çıkartıyor acaba. Bari 25 yaş olsaymis 23 nedir

Ilk olarak bu kuralin, daha dogrusu yerli piyasasinin roketlemesinin, yurtdisinda basarili olan kariyerlerini yukselten adamlarin gundem.ve hedef yapilip, kazik yenerek alinip burda harcanmalarinin da onu aciliyor.

Fakat, guya TFF 12+4 te tutacagiz haberi yollamismimsi kuluplere sezon ortasi. Ama resmi aciklama yok, bu sistem ilk aciklandigindan beri 10+4 olacagi belli. Resmi aciklama yoksa neden buna hazirliklo degilsiniz diye sorarlar adama.

12+4 mu yaptin, bi tut kalsin 4 5 sene dokunma yahu

Haklı. Genç topçu CL maçınca zortlayınca ilk burada sövenler sövecek o oyunculara da hocaya da.
Değil. Arda hata yaptı fener maçında ve Cl maçında gram kızmadım, okana sovdum sabaha kadar, neden biliyor musun, hiçbir maçta oynatmayip en kritik 2 maçta bitirdi o oyuncuyu. Hazırlık maçında bile 5 dk süre verdiği adamı derbide ve clde oyuna sürüyor zorunluluktan o da. Yetiştirme zerre yok.

Biz zaten 12-13 kişi ile oynuyoz 4 senedir tüm sezon , bizi etkilemez

Her alacagi Genc oyuncu yu arda unyay zanneden bir yönetim ve hocamiz var delirmelik

Ilk 11'e en az 1 tane genç oyuncu + 3 yerli olsa zaten yedeklerde 4 erişkin imkanın oluyor. O genç oyuncuyu ne pahasına olursa olsun almak lazım

ben acikcasi daha cok turk topcu gormekten yanayim, eskiden fikrim boyle degildi fakat

Şunu aldin yedek.forvete soruyorum okan hocam nolur sanki. Elin ingiliz almanı fransizi aldigi adamlar yetersiz mi de aldılar. Danois yirenkyi yetwrsiz mi onlara ver parayi gec. Gibson yah mandela keita gibi kesicileri bir izle ne olur sanki karizmamiz mi sarsilir .Isimiz gucumuz yok millete maas mi yetistirecegiz. yönetime soruyorum her sene sane zaha bernardo mu baska bir olayınız yok mu

Hazır genç oyuncuyu City, Psg, Chelsea alır hocam. Senin dersine çok önceden çalışman gerekiyordu, bahane bunlar.

10 + 4 trabzon gibi scouting yapip, oynatip satmak istyen ve onun disinda adam akilli gelir yaratamayan kulupler icin. Ben haciosmanoglunun azda olsa trabzona calistigini dusunuyorum. Onlari potaya sokabilmek icin tek care bu. Baska bi aciklamasi yok. Bize yaramaz. 23 alti iyi bi oyuncu almaya kalksan fiyati en az 25den baslar.

bekler ve kanatlarda gayet de gençler oynatılır. boey, barış, kerem kaç yaşındaydı? kendi yükselttiği oyunculardan da bihaber olmaya gerek yok. dünyada genç oynatmak zorunda kalan tek takımmışız gibi dertlenmeyi anlayamıyorum. hazır oyuncu kim? uefa'dan 2 kere kaan yüzünden elenmişiz. oyuncudan pek anlamıyor maalesef okan buruk.

14 yabanci yap olsun bitsin. Sanane ulan kuluplerin parasini nasil harcadigindan? Kotu harcayan batiyor zaten.

Geri
Üst Alt