Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, taktiği anlattım ama o oyunculara farklı bir şey söyledi"

Keske doğru oyunu oynasaydik enazindan mücadele etsek ama öyle yenilseydik te hep bir ağızdan yönetim.hatali onlar yüzünden oldu bu deseydik ama hoca öyle şeyler yaptı ki bizi dondurdu resmen ,Okan Hoca çok şaşırttı beni

Bu topcular bu hocayi yer ahanda buraya yaziyorum hoca havalanmis ego savaslari baslamis gecmis olsun bu sezon feci yerde bitiririz ligide CL de hoca kasimi gormeden kovulur fatih hoca goreve gelir umarim erken kovarlarda kopmadan yeni bir kan gelir

Oynayan oynadı hoca
Organize atakda yaptılar, kontraya da çıktılar, defans da yaptılar
Bizim doğru düzgün organize atağımız yok
2 yıldır söylüyorum ön tarafın top gelirse oynuyor
Onda da atak bitiremiyor bol bol kaptırıp kontra yediriyor
Kaptırınca da öyle kalıyor
Ortasahan da delik deşik
Bağlantı da kuramıyor
Beklerinden öne çıkmalarını istiyorsun, kaptırınca onlar da kalıyor orda
Oyuncuların maçın başından itibaren anca arkadan yetişmeye çalıştı rakibe
Önceki sene de çok söylemiştim de Molde’den itibaren bağıra bağıra söyledim hep
Ama B planı, farklı bir taktik hiç görmedik
Anca ortasahayı boşaltıp tüy diktin hep

zıvanadan çıkarttın hoca

yokuş aşağı son sürat şimdi

tebrikler emeği geçenlere

aboooo

Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, Kaan'ın stopere geçip, Barış'ın sağ beke geçmesini söyledim. Ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi onlara. Oradaki karışıklığı düzeltmeye çalıştım. Bazen oyuncular yanlış anlayabiliyor."
Bu nasıl bir açıklama? Amatör TD yapmaz, bunun izahı yok. Zaha'yı siliyorsan da bunun yöntemi bu değil. Galatasaray'a zarar verdi sadece.

Hoca maçta sıvadın ama yetmemiş galiba maç sonu açıklamalarda da skandal derecesinde sıvamışsın.

Zaha ne alaka yahu? Adamı zaten maç koptuktan sonra oyuna aldın son 15 dakika. Nasıl bir açıklama bu? Bana göre Kerem yerine Barış ile başlamalıydın. Hadi Barış yorgundu diyelim de Kerem formayı hak edecek ne yaptı? Zaha en azından geçen seneye nazaran daha istekli daha diriydi hazırlık maçlarında en azından onunla başlayabilirdin. Bence kanatlarda Zaha - Barış ile başlanmalıydı zaten.

Şimdi sen gidip son 15 dakika oyuna aldığın oyuncuyu hedef göstermişsin. Bir daha nasıl verim alacaksın bu adamdan? Alanı varsa gönderin bir şey demem de öyle bir şey yoksa takımın bir oyuncusu. Sen Zaha'yı bana göre tamamen kaybettin bu açıklamadan sonra.

Bir de stadyuma falan bahane bulmuşsun. Bahane istesek Fatih hocamızla devam ederdik. Sağ olsun o da son dönemlerinde devamlı bahane üretiyordu icraat yok. Hadi bu adam yaşlandı miadı doldu da sen ne ayaksın? O kadar emeğini de bir maçla hiç ettin, yazık.
Komple batirdi.Heryerden yanliş var.Zaha mi dedi ortasahayi boşalt diye.

Hoca hazırlık maçlarında görmedin mi eksiklikleri? Yunus ta ne gördün de Zaha ya tercih ettin?
İşin ilginci Yunusu hiçbir hazırlık maçında doğrudürüst oynatmadı, Zaha çoğu maç gayet iyi oynadı ve bir anda resmi maçta Zahayı oynatmayıp Yunusu aldı. Yunus bu skorun ana sorumlularından biridir ama Yunusa da gram laf söylemiyor. Hangi topçu hocanın adaletine güvenir artık.

Zaha gitsin istiyorsa basina satmak yerine çok güzelledigi yönetimle oturup konuşabilir sanırım Okan hocamiz bu saatten sonra ben Zaha olsam sittin sene top oynamam bu hoca için

Hatta zaha ikinci yarının başında Okan hocaya hocam orta sahayı boşaltıp forvet alalım demiş🤣🤣🤣🤣🤣

Fecaat açıklamalar Fecaat Adam resmen aklını yitirmiş Bu açıklamalar Gerçekten inanılmaz yönetimin yerinde olsam bu gece kendisine Teşekkür edip Yolları ayırırdım

Geri
Üst Alt