Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, taktiği anlattım ama o oyunculara farklı bir şey söyledi"

Futbolcuların seni anlamadığı çok belli zaten
İyice Terim senesine döndük
Saçma sapan gol ye
Defanstan topla çıkama
Önde basarken kontra ye
Geriye düşünce çift forvete dönüp ortayı boşalt hepten sıva
Bir maçta da stoperi gol atmaya gönderirse tamamdır bu iş

Bunlar hep taktiksiz şekilde sadece kaliteli ayaklara bel bağlamak, birinin şapkadan tavşan çıkarmasını beklemekten oluyor

Taktik yok taktik alooo
Bir tane organize atak yok

Bir de Zaha’ya çamur atmış
Sen taktiği kur o adamı ceza sahasında topla buluştur bak nasıl oluyor

Oyun içinde o kadar değişiklik yapıyorsun ki oyuncular bile anlamıyor nerede oynadıklarını Apo bile bir ara her maç maç içinde sol beke geçiyordu.

Bu kadar oyun içi pozisyonlarla oynarsan ne bekliyorsun ki

bu saatten sonra okan buruk eyluldemi kovulur ekimdemi onu bekleyecegim hic bir hocanin bir derbi macinda takimi 0 orta saha ile oynatmaya yuruyecek hali olmayan rakipten 5 yemeye hakki yoktur isim vererek oyuncu elestirmeye hakki yoktur agziyla kus tutsa artik okan burugu destkelmem

Son iki senede olmayan egoyu gordum Fatih terimede bu yuzden kizardim ego adamin sonunu getirir

Zaten bu ego baslamissa bu topcu gurubu bu hocayi aninda postalar on elemeyi gecemezse zaten direk kovsunlar bir saniye durmasin kim gelirse gelsin ama egosu kendinden buyuk adam gelmesin

Icardi de avukatı ile ayrılmış galiba stadyumdan. Sosyal medyada gördüm ne kadar doğru bilmiyorum. Doğruysa da şaşırmam artık. Icardi bir anda ayrılık kararı alırsa şaşırmam çünkü bir sıkıntı var bu adamda şu ana kadar hiç görmediğim. Yönetim bitmiş, takım bitmiş, hoca bitmiş.

Erden Timur nasıl bir adammış ki sadece bir yönetici değil sadece transfer adamı değil aynı zamanda takımın harcıymış çimentosuymuş, kırık yapıyı bir arada tutuyormuş. Koskoca Galatasaray takımı bir maçla dağıldı. Bu adam olmasa o 2 şampiyonluğu da alamazmışız biz belli.

Erden Timur'a yapılan vefasızlığın, şerefsizliğin ve hatta hainliğin bedelini görünen o ki daha da ödeyeceğiz. Vebali Dursun'a oy atan Galatasaray genel kurul üyelerinin ve Erden Timur'a yapılana ses çıkarmayan Ultraslan ve türevlerinindir.

Son düzenleme:
Hocayı eleştirince burada bir arkadaş vardı bize antrenörlük yapın demişti hatta liste atmisti tff de kurs ücretlerini bugün ne düşünüyor acaba kötüyü erken gördük diye hemen suçlu olduk

Okan Hoca hata üstüne hata yapıyor bugün. Hiç gerek yok bu açıklamalara. Oyuncuları da kaybederse sezon bitmez.

Su aciklamalar beni mactan daha cok üzdü ileriye dönük olarakta endiselendirdi. Bazi futbolcular su kaynatmaya baslayacak durduk yere is cikti hocam cok amatorce aciklamalar

Su rezalet savunulacak gibi degil yakinda icardiyede sallar bu hoca
Direk bu gece eline veririm istifasini bir saniye beklemem gerekirse yardimci hocaya emanet eder hoca bakarim hocasiz bu takim daha kotu olmaz maalesef iste basari ego getiriyor egoda insanin sonunu getiriyor
Keşke sallasa idi, takım 11 kişi oynardı. Cl maçlarında aldığı puanları Zaha ve ziyechin getirmeside ayrı bir ironi tabi

Bu açıklamadan sonra ya zaha gidecek ya hoca yoksa işimiz çok zor. Bu saatten sonra hoca ile takım arasında bağ zayıflar. Özellikle yabancı oyuncular ile.
İkiside gider, Zahada bu takımın oyuncusu değil ama bu Hocanın hatalarını affettirmez.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu şimdi gördüm. Yuh artık. Şu maç sonrası çıkıp bunu söylemezsin.

Bir maç ile bir hoca hem kendi taraftarı gözü önünde hem de futbolcuları gözü önünde saygısını nasıl yitirir adlı ders izliyoruz resmen. Ne o futbolcu seni dinler ne de o taraftar sana inanır.

Hiç ama hiç yakışmadı bu.

Şu açıklamalardan sonra bu oyuncu grubunun Okan hocaya inanması ve aynı yola baş koyması güç. Ya Okan hoca gidecek ya da 5-6 adam gidip 5-6 adam gelecek.

Taktik vermek antrenörün görevi diye biliyorduk, meğer oyuncunun göreviymiş.

Başkan var Başkan var!

Ünal Aysal şu an Başkan olsaydı ve Okan Buruk bu geceki açıklamalarını yapsaydı Ünal Başkan şimdiye kapının önüne koymuştu Okan buruk'u

Utanmaz adam. Sorumluluğu al, futbolcuları suçlama, hata benim de. Korkaklık yapma, futbolcuların karşısına çıkacak yüzün olsun yarın antrenmanda. Yönetimi de suçlama çünkü daha 2 hafta önce anan baban gibi savunuyordun onları.

Geri
Üst Alt