GSC Haber Okan Buruk: "3-1'den sonra kafa olarak maçı bitirdiğimizi düşünüyorum"

Önde baskı yaptırıyorsun ama arkada nasıl adam paylaşımı yapılacağını bilmiyorsun.

Tottenham macina sokayim arkadas, keske oynanmasaydi o mac

Sürekli bunu dillendirip duruyor yeter yav yeteeeeerrrr
o maç prime icardiyi 1 sezon bizden aldı allah belasını versin o maçın da 90 da press yaptıranın da

Burada da çok tartıştık kondisyon ekibini. Bazı renktaşlar sakatlık falan olmuyor iyiyiz iyiyiz. Ne diyorsunuz abi siz. 10 km az buz değil. Adamlar atağa çıkarken jet gibiydi. Yavv en çok koşan İlkay İlkay. 35 yaşında. Ligden düşmüş bursasporun kondisyon ekibi ile çalışıyoruz. Okana röportajında sordu alman spiker Türkiye ligi bu skora göre çok kalitesiz dedi apışıp kaldı

Okan:"Icardi kendini hazırlama aşamasında."

3 aydır takımla idman yapıp sezon başı kampı geçiren adam hala hazırlanma aşamasındaymış,sakatken besili haliyle bile şimdikine nazaran daha fitti adam iyice kilo aldı çalışmaya başlayınca

Korkundan kilolusun bile diyemiyosundur ona sen

Ya takıma sol stoper aldırmayıp bu maça abdülü oynatmayan adama ben saygı falan duymam. Hele bu sonuçtan sonra hiç duymam kusura bakmayın.

Bununla papaz olanlar da boşuna olmuyor.
Oyuncuyu rezil edip güçsüz halinde ısrar edip duruyor.

Kaç kişinin takımla arasını açtın.

Takımın götünü kurtaran adamlar nokta atışı orta açan sara. Ekstra çalışıp yükselmeye çalışan barış. Prime osimhen işte onu açıklamayalım. Birde torreira ile sallai var tamamen fiziksel çabalamalarıyla olay dönüyor.

Bi anlatsana ne katıyorsun. 16 kişlik takım istiyorsun bunun 4 tanesi hiç şans vermeyeceği adamlar oluyor zaten.

Burada da çok tartıştık kondisyon ekibini. Bazı renktaşlar sakatlık falan olmuyor iyiyiz iyiyiz. Ne diyorsunuz abi siz. 10 km az buz değil. Adamlar atağa çıkarken jet gibiydi. Yavv en çok koşan İlkay İlkay. 35 yaşında. Ligden düşmüş bursasporun kondisyon ekibi ile çalışıyoruz. Okana röportajında sordu alman spiker Türkiye ligi bu skora göre çok kalitesiz dedi apışıp kaldı
Yanlışın var renktasim. %62 topla oynamisiz heriflerin bu hesapla en az 3-5km senden fazla koşması normal zaten. Sürekli pas pas yapıp açmaya çalıştık topu bize bıraktılar baskı yapip durdular.

Ben saldım artık ya 2 senedir tek beklentim şampiyonluktu bu sene onu da istemiyorum artık.
Fener kurutmak için mi şampiyon oluyoruz abi biz. 150 milyon euro harcadık bunun için miydi.
Transfer dönemi ağzımıza ettiniz 2 gün çalışıp 1 tane adam aldınız geçtiniz. Birde paşamız kadrodan kimi isterseniz gönderin moduna girmişti ahmet eyüp falan gitsin diye bakıyordu.

Müthiş takım kurdun ya anasını satayım. Seni tebrik ediyorum 150 milyon harcayıp bir takımın içine anca bu kadar edilirdi.

Osimhen falan da bundan ve bu planlamadan pişman ve rahatsız, psikolojik olarak sinirini dışarı vurup duruyor.

Sende ortalıkda gülerek gez.

20 yıldır dioruz yav
Forumdaki ilk mesajlarımda bilevardır
Mou olmaya gerek yok
Hele son on yıldır bizim lig maçları bildiğin sezon öncesi 5.lig hazırlık maçları gibi

Bu arada asıl tehlike madrid ve city maçları
Liverpol maçında korka korka geberene kadar oynar 3-0yeniliriz de ı maçlar onlara hem puan hem averaj lazım olucak vah ki ne vah
Bizim idmanlar bir kere laylayom havasinda geciyor. Disiplin koca bir sifir. Yurt disindan gelenin cogu en fazla bir sezon sonra takima ayak uyduruyor, solugu sonra gicindan aliyor. Paraya da bir güzel yatiyor. Avrupada da iki top yapabilen de üstümüzden tır gibi geciyor. Hoca da ama oyuncular hazir degil, sanssizdik, hakem hatasi vs diye diye her sene bahane. 3 sene 4 sene üst üste sampiyon olsan ne yazar avrupa da bu rezillikleri gördükten sonra.

Bizim idmanlar bir kere laylayom havasinda geciyor. Disiplin koca bir sifir. Yurt disindan gelenin cogu en fazla bir sezon sonra takima ayak uyduruyor, solugu sonra gicindan aliyor. Paraya da bir güzel yatiyor. Avrupada da iki top yapabilen de üstümüzden tir gibi geciyor. Hoca da ama oyuncular hazir degil, sanssizdik, hakem hatasi vs diye diye her sene bahane. 3 sene 4 sene üst üste sampiyon olsan ne yazar avrupa da bu rezillikleri gördükten sonra.
Ligde 1 stoper ile çıksan bile 45 puan toplarsın ,öyle bi lig işte ,sonrada top oynana memlketler öpüp bırakıyor

Geri
Üst Alt