Okan Buruk: "Arda Kardeşler, Yaşar Kemal Uğurlu ataması sinirleri bozmak için yapılan atamalar"

koskoca gs kıçı kırık anadolu takımlarından korkuyor defolun gidin

Vay be ilki yaşamış o yüzden kredim var diyor. 😂😂😂😂

böyle acıklama olmaz. 10 hafta oldu top oynamıyoruz.En ufak ışık yok.

Offf. Bahane duymak istemiyorum artik. Acikla bu takim neden top oynamiyor??

olaya tek mac üstünde bakmayin. fikstür gayet can sıkıcı. evinde oynamak enerji verir. sonucta adana’dan sonra iyi bir hava vardi bu mac arena da olsa koyar gecerdik

Evet fikstur iyi degil dogru bir tespit lakin rakiplerin senin 15 gun tatil yaptigin donem 2 Avrupa maci ekstra yapti yani toplamda 3 mac ekstra yapti sen hala takim oyunundan yoksunsun..

ya arkadaş takım ayagında top tutamıyor geriden oyun kuramıyor orta saha bomb.k kanatlar iş yapamıyor
yetmiyor pas hızını bile ayarlayamayan oyuncularla dolu takım

belliki çalışmıyorlar antreman yapmıyorlar en acısıda ciddiye almıyorlar yazık

bunun tek sorumlusu OKAN BURUK nedir bu türk hoca merakı anlamlandıramıyorum

ne sistem var ne koordinasyon nede futbolcularda güç var hiç bir halt yok

Takım Uber oynar eyvallah, bu tarz maçlar senede bir iki kez olur. Lakin haftalardır çoğu şeyden gram ilerleme yok.yani takıma bir şey kattigida yok

deplasman olunca noluyo arkadaş ya sahaya çivi mi atıyolar allah allah bu açıkça ben bi şey yapamıyorum takım taraftarla oynuyor keşke hep içerde oynasak demektir. hiç yakışmıyor büyük bahaneci gitmişken bi jr.si daha çekilmez hele meteoroloji takibi de başlarsa ayvayı yedik biz
Cok mutsuzum su an senle samiye dalsam rahatlayacak gibiyim

Takim evindede bi bok oynamiyor.
Kovulmali

eskiden ne güzel antrenmanlar basılır, hocalar-topçular tartaklanırdı. her şeyin en kötüsüne biz mi denk geldi yav. şu son 4 senedeki olayları çektirip de nasıl 1 galatasaray personeli bile hakkıyla dayak yemez?

ya evinde de giresun'a maç verdin be adam ne anlatıyorsun geçen hafta yabancı sınırı bu hafta deplasman bahanesi

2 haftadır bu kadroyu maça hazırlayıp kayseri'ye ezilen bir takım izlettin bize

Evet fikstur iyi degil dogru bir tespit lakin rakiplerin senin 15 gun tatil yaptigin donem 2 Avrupa maci ekstra yapti yani 3 mac ekstra yapti sen hala takim oyunundan yoksunsun..
Bu mactan sonra bi giresun deplasmanimiz var onun disinda full istanbuldayiz 10 mac falan. Fikstur lehimize dondugunde olasi puan kayiplarinda ne konusacak acaba

olaya tek mac üstünde bakmayin. fikstür gayet can sıkıcı. evinde oynamak enerji verir. sonucta adana’dan sonra iyi bir hava vardi bu mac arena da olsa koyar gecerdik
ayagında top tutamıyorsun nereye koyup geciyorsun
guya calım atabilen oyuncularımız var baskı yiyince ne yapacaklarını bile miyorlar ilk yarıda 86 top kaybı var takımda nereye koyuyorsun bu durumuda koyup geciyorsun

Geri
Üst Alt