Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.652
- 1.288
- 1.148
Okan out, yildiz oyuncularlan calisamiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bunlar yorum kimine göre faul kimine göre değil faul verse kimse bisey demez özellikle Türkiye liginde bu tür pozisyonlarda orta sahada olsaydi kesin faul verirdi ama yorum haklari hep aleyhimizeKendine gel istersen saçmalamayı bırakıp. Raporlamıyorum yenilgiden dolayı gergin olduğunu düşünerek. Hakemler konusunda sezon başından beri onlarca mesaj attım burda. Bu maçla ilgili de yazdım, penaltı ve iptal edilen gol gibi.
Bana kalırsa bu gol temiz, mesajımda da yazdığım gibi tehlikeli bir hareket olarak görmüyorum zira rakip tabanı kaldırarak müdahaleye gitmiyor, topa müdahale ettiği anda taban gözüküyor. Biz atsaydık gol bu derdim.
Sizin görüşünüze de saygı duyarım tabi fbli bu yav diye iftiralar atmadığınız sürece.
Bunu ben gördüm ben okan hoca kadar futbol bilmiyorum ama okan hoca görmedi sürekli hata yapmaya başladıYav hata yapılır. Fatih Terim de ne hatalar yaptı. Önemli olan sonunda doğruyu bulmak. Deplasman ve hakem geçerli bir bahane olabilir. Ama yenilginin tek sebebi değildir. Bunun farkında olduğunu düşünüyorum hocanın. Burada yaptığın hatayı görüyorsan çaresi var.
Top Boey'in kontrolünde değil, rakip Boey'den önce topa müdahele ediyor ve Boey herifin ayağına vuruyor. Belki tehlikeli hareket diyebilirsiniz ama bana kalırsa gol temiz. Biz böyle bir gol atsaydık ve iptal olsaydı çıldırırdık.
Kotu oynadigimiz cok dogru.Ama hakemler senin oynadigin oyuna direkt etki ediyor.Iptal edilen gol tam zamaninda gelmisti.Gol olsaydi cok daha farkli bir oyun ve farkli bi skor olurdu.Saha icindeki psikolojiye direkt etki ediyor adamlar.Okan hocadan yonetimine kadar herkesin bu konuda hem sahada hem masada savasmasi gerekiyor.
SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yoruma açıksa neden beni görüşüne katılmadığım için fbli yaptın rtaş sakinleştin sanırımİşte bunlar yorum kimine göre faul kimine göre değil faul verse kimse bisey demez özellikle Türkiye liginde bu tür pozisyonlarda orta sahada olsaydi kesin faul verirdi ama yorum haklari hep aleyhimize
SenceBu yönetim ne yapmaya calisiyor? Kim susturuyor bunlari?
Çünkü pozisyonda ki yorum hakkını aleyhimize kullandınyoruma açıksa neden beni görüşüne katılmadığım için fbli yaptın rtaş sakinleştin sanırım
yorum haklarının hep aleyhimize olduğunu haftalardır söylüyoruz sorun zaten bu
biz yapsaydık örneği tutmuyor ki. zaten her türlü bizim aleyhimize olan karar uygulanıyor. dediğin olurdu evet, rolleri değiştirip bu golü bizim attığımızı düşünürsek iptal edilirdi, biz de burda gol bu derdik.Net faul var net ayni rolleri degistir boey bunu yapmis olsa ayni bicimde kosarak penalti calip iptal de etmeyeceklerdi