Okan ve Emre bize para kazandırmadan gitmek için herşeyi yaptılar. O sebeble onun Galatasarayı düşündüğü yalanını ben yaştakiler yemez. Fatih Terim`e 10 milyon Euro versen Fenere gidip teknik direktörlük yaptıramazsın ama Okan için bu nöyle değil. Kendisi için paranın Galatasaraylılıktan çok daha önemli olduğunu bize İnter`e transferinde göstermişti.

Teknik direktörümüz olabileceğini düşünüyordum ama Başakşehirle bu sezonki başarısızlığı kafamı çok karıştırdı.

okansız'ı galatasaray'da görmek
galatasaraylılığı askıya alma girişimidir

Okan ve Emre bize para kazandırmadan gitmek için herşeyi yaptılar. O sebeble onun Galatasarayı düşündüğü yalanını ben yaştakiler yemez. Fatih Terim`e 10 milyon Euro versen Fenere gidip teknik direktörlük yaptıramazsın ama Okan için bu nöyle değil. Kendisi için paranın Galatasaraylılıktan çok daha önemli olduğunu bize İnter`e transferinde göstermişti.

Teknik direktörümüz olabileceğini düşünüyordum ama Başakşehirle bu sezonki başarısızlığı kafamı çok karıştırdı.

Dogru , Nasil Ozan Kabak sozlesmesindeki 7.5 milyona serbest kalir maddesine ragmen gercek bir GS li gibi davranip 11 Milyona gittiyse, Okan ve Emre israrlara ragmen tam tersine 1 kurus kazandirmadan takimdan kactilar.
Iceride neler olup bittigini bilmedigimizden kendilerini haklı gosterebilecek ne sebepler olabilir orası meçhul.

... Iceride neler olup bittigini bilmedigimizden kendilerini haklı gosterebilecek ne sebepler olabilir orası meçhul.

Adnan Polat: Şampiyonluğu kaybetmemezin nedeni Emre ile Okan’dır. Sezon içinde İnter’le anlaşmışlar. Bu nedenle tam performans göstermediler. Şampiyonluğu kaybettiğimiz Ankaragücü maçında Okan ihanet eder gibi kırmızı kart gördü, takımı eksik bıraktı. Onları asla affetmeyeceğim.

Adnan Polat: Bir kere şunun altını net bir şekilde çizelim: Emre ve Okan Galatasaray’a hiç bir katkı sağlamadan gitti. Bırakın katkıyı, Galatasaray’ı zarar uğrattılar. Galatasaray bunun hesabını onlardan hala sormadı. Sorar mı, sormaz mı onu da bilemem!

Fb’nin teklifini reddetmesi kariyeri açısından son derece doğru bir karar. Erol büyük takım jokerini kaybetti. Okan Erol kadar bile dayanamaz. O camianın çocuğu değil bi kere. 2 maç puan kaybetsin sövmeye başlarlar.

Linç etmezseniz bir şey demek isterim.
Bu arkadaş da fetöcü en azından eski fetöcü.
Fbnin başında bir fetöcü, bizim başımızda bir fetöcü, tff'nin başında bir fetöcü.
Ligin ismini de Hakan Şükür ligi koyarlar artık.

Gscimbom mobil

Fatih hoca emekli olana kadar keşke İtalya'nın orta-alt sıra takımlarına gitse ve iyice ezilse orada.

Artık Türkiye'de takım çalıştıramaz misyonu doldu ya Galatasaray ya yurtdışı ya da milli takım. GS ile milli takım şu an için olamayacağınu düşünürsek yurt dışı en mantıklı tercih olur.

Bunu isteyenler neye göre istiyorlar? Sipariş ile şampiyon yapılan Başakşehir'de yaptıklarından dolayı mı?

Terim emekli olmadığı sürece hiçbir yerli hocanın 1 sezonu tamamlayacağını düşünmüyorum. Yabancı bir antrenör şart ama bu yönetimde o vizyon yok.

hocalığından emin değilim ama bu herif santraforlardan iyi verim alıyor
gelirse mustafayı uçurabilir

terim sd gibi bir pozisyona geçirilip gelirse fena olmayabilir. şu an terim'den sonra okan ayten hanımın muazzam değişimi efekti yapabilir ancak.

Geri
Üst Alt