1 lig kupasi
1 Turkiye kupasi
Avrupa son 16
Fatih Terim bize geldiginde kulup basarisi yoktu ama Milli takim basarilari vardi.
Okan'a sans vermemek icin sebep yok aksine sans vermek icin sebep cok. Tutar tutmaz ama denemek lazim.

1 lig kupasi
1 Turkiye kupasi
Avrupa son 16
Fatih Terim bize geldiginde kulup basarisi yoktu ama Milli takim basarilari vardi.
Okan'a sans vermemek icin sebep yok aksine sans vermek icin sebep cok. Tutar tutmaz ama denemek lazim.
Gelecek 20 yilimizi kurtaririz ustad. Gercek imparatorumuz olur.

Gelecek 20 yilimizi kurtaririz ustad. Gercek imparatorumuz olur.
Insallah. Hadi lig neyse ama benim icin onemli olan Roma - Monchengladbach - Lizbon gibi takimlarin arasindan son 16 yapmasi. Biraz sansi olsa son 8 yapiyordu. Adama sans vermek icin daha ne yapmali?

Okan gelir gelmez iyi işler yapıyo fatih terim effect misali

Ama ayrıldığında kulüpler küme düşüyomuş gibi bi istatistikmi habermi ne vardı tam bakmadım ama,yani ayrıldığındada enkaz bırakıyo yine terim gibi

Başaktada bu teyitlenince kafam karıştı,gelir gelmez başarı şampiyonluk uefa şl derken gidince küme düşme hattında bir başakşehir

Bu biraz düşündürüyo beni

biraz da kümeye oynayalım 2 golle şampiyonluk kaybetmek gibi başarısızlıklar bize fazla

Yurt dışına gider diye tahmin ediyordum ama İngiliççesi var mı bu arkadaşın.

Şu sıralarda Altur binasında olduğu yazılıyor twitter sayfalarınca
Gitmeden bunu da yaparlarsa şaşırmam

Müsterih olalım Okan hocam hepimizi ters köşe yapıp Fatih hocamın ekibinde baş köşeyi alacaktır.

Geri
Üst Alt