Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.480
- 106.094
- 4.738
Hocamin taşaklari mi sondakiKavuşmaya az kaldı hocam <3

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamin taşaklari mi sondakiKavuşmaya az kaldı hocam <3
Gelecek 20 yilimizi kurtaririz ustad. Gercek imparatorumuz olur.1 lig kupasi
1 Turkiye kupasi
Avrupa son 16
Fatih Terim bize geldiginde kulup basarisi yoktu ama Milli takim basarilari vardi.
Okan'a sans vermemek icin sebep yok aksine sans vermek icin sebep cok. Tutar tutmaz ama denemek lazim.
Insallah. Hadi lig neyse ama benim icin onemli olan Roma - Monchengladbach - Lizbon gibi takimlarin arasindan son 16 yapmasi. Biraz sansi olsa son 8 yapiyordu. Adama sans vermek icin daha ne yapmali?Gelecek 20 yilimizi kurtaririz ustad. Gercek imparatorumuz olur.
Rizede de iyi isler yapmisti1 lig kupasi
1 Turkiye kupasi
Avrupa son 16
Fatih Terim bize geldiginde kulup basarisi yoktu ama Milli takim basarilari vardi.
Okan'a sans vermemek icin sebep yok aksine sans vermek icin sebep cok. Tutar tutmaz ama denemek lazim.
Evet, onu saymadim. Lig sonuncusunu alip ilk 7 mi yapmisti?Rizede de iyi isler yapmisti
17.sıradan alıp 11.sırada bitirmişEvet, onu saymadim. Lig sonuncusunu alip ilk 7 mi yapmisti?
Neden olmasın ahbert bu taraftara yakışırbiraz da kümeye oynayalım 2 golle şampiyonluk kaybetmek gibi başarısızlıklar bize fazla
Şu sıralarda Altur binasında olduğu yazılıyor twitter sayfalarınca
Gitmeden bunu da yaparlarsa şaşırmam