çözemiyor belli, çözemeyecek de o karakter yapısına sahip değil. burak kendi gibi pasif bi adam bulmuş. en vasat hocayı getirsen bile 1.5 ayda elinin değdiğini bişeyleri değiştirdiğini görürsün bu torrent ha gelmiş ha gelmemiş, takıma hiç birşey katmamış üstüne bi de özgüven de yerle bir olmuş takımda. şakası yok düşeriz
Gerisine okey de. Özgüven sorunu Terimden kalma ya.

terim döneminde bi debelenme vardı en azından, terim bunlara baskı kurduğu için. torrent kenarda dut yemiş bülbül gibi izliyor topçular da başı kesik tavuk gibi dolanıyor. torrent yanlışından dönülmedikçe asla düzelmez bu takım. biz nasıl güvenmiyorsak topçular da bu adama güvenmiyordur.

başakşehir şampiyonluğundan sonra gelsin derken linç yemiştim. sonraki sezon başarısız duruma gelince toshack geçilmişti. Şimdi çare Okan oldu.

Başakşehirde aldığı şampiyonluk çok kıymetlidir.

Okan'ın yerinde olsam sezon sonu için konuşalım derim. bu ortamda gelmem

Torrentin de sezonu tamamlamasından yanayım.

başakşehir şampiyonluğundan sonra gelsin derken linç yemiştim. sonraki sezon başarısız duruma gelince toshack geçilmişti. Şimdi çare Okan oldu.

Başakşehirde aldığı şampiyonluk çok kıymetlidir.

Okan'ın yerinde olsam sezon sonu için konuşalım derim. bu ortamda gelmem

Torrentin de sezonu tamamlamasından yanayım.
Ben de.

Oynanan oyunun Terim dönemine göre pek bir artısı yoktu ama eksisi de yoktu. Ve Terim'in gönderilmesindeki en büyük fayda transfer rezillikleri ve evlatçılık. O yüzden illa Torrent gitsin diyemem.

Zaten Torrent şu iki saçma beraberlikten galibiyet çıkarmış olsa çok farklı şeyler konuşulurdu.

Son düzenleme:
Yalnız Gedson'u alsaydık Okan baya baya şov yapardı tam sevdiği tarz bir oyuncuydu

Ben de.

Oynanan oyunun Terim dönemine göre pek bir artısı yoktu ama eksisi de yoktu. Ve Terim'in gönderilmesindeki en büyük fayda transfer rezillikleri ve evlatçılık. O yüzden illa Torrent'in gitsin diyemem.

Zaten Torrent şu iki saçma beraberlikten galibiyet çıkarmış olsa çok farklı şeyler konuşulurdu.

takım bir yerde patlayacak knk. anasını satayım bizim karşımıza gelen kaleciler de panter oluyor

Okan kulübü sattı deniyor yahu kulübü kimler kimler sattı 2 kere hatta ilkinde milyonlarca dolar borç bırakarak sattı bu kadar konuşulmadı iyi kadro kurarsa başarılı olur yoksa bu enkaz herkesi yer

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okan sattı diyenler cahiller yaşı küçükler hazımsızlar
Yaşı küçükler diyorum at. bilbao deplasmanını hatırlayanlar okan a laf etmez. Hazımsızlar diyorum sözleşmesi biten oyuncunun sözleşmesini uzatmayan yönetime değil de oyuncuya kızar
Bir de kırmızı kart gördü ankaragücüne yenildik vs komik ötesi. Bir hazımsızlık örneği de bu aslında. Kuşlar 3 defa şampiyonluk verdi son maçta üstelik hepsi mi satılık. Şampiyonluk 34 maçta belli olurken kırmızı kart gördü diye oyuncunu sattı diye suçlamak buna inanmak nankörlüktür en hafif tabirle.
Okan buruk hoca olarak hak ediyor
Terim sonrası hemen gelmeliydi işin doğrusu yapılsa.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okan sattı diyenler cahiller yaşı küçükler hazımsızlar
Yaşı küçükler diyorum at. bilbao deplasmanını hatırlayanlar okan a laf etmez. Hazımsızlar diyorum sözleşmesi biten oyuncunun sözleşmesini uzatmayan yönetime değil de oyuncuya kızar
Bir de kırmızı kart gördü ankaragücüne yenildik vs komik ötesi. Bir hazımsızlık örneği de bu aslında. Kuşlar 3 defa şampiyonluk verdi son maçta üstelik hepsi mi satılık. Şampiyonluk 34 maçta belli olurken kırmızı kart gördü diye oyuncunu sattı diye suçlamak buna inanmak nankörlüktür en hafif tabirle.
Okan buruk hoca olarak hak ediyor
Terim sonrası hemen gelmeliydi işin doğrusu yapılsa.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kırık ayak ve parmakla kaç oynadı uefa finalinde kırık parmakla çıktı geçen sene arda babel sevdasında averajla şampiyonluk gitti o zamanda mı satıldı şampiyonluk

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu şerefsiz hainin kulübün kapısından içeri girmesinden daha kötü tek şey Emre isimli bilmem ne evladının kulübün kapısının içinden girmesidir.

Kendisi iyi hoca falan da değildir Rize'de 6 aylık periyot dışında bir marifeti yoktur. Akhisar'la aldığı kupa şans eseridir ve Başakşehir'le aldığı şampiyonluk şaibenin kralıdır. Ne çabuk unuttunuz o dönem bize yapılanları? Zaten o pandemi sonrası yüzlerce gazi vermiş halimizle bile sahadan silmiştik kıytırık takımını.

Emre neyse bu da odur işte, bu devrin adamıdır karakteri büyük soru işaretidir Ahmet Bulut'u Ahmet Bulut eden kişilerdendir vurguncudur kaypaktır paragözdür maç satar Galatasaray'a bağlılık hissetmez. Tudor başımızdayken tavırları da belli. Tüm bunların ötesinde işini iyi bile yapmaz.

Eğer bu herif bir camianın çocuğuysa olsa olsa İBB camiasının çocuğudur. Bizden uzak olsun.

Geri
Üst Alt