Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Hayırlı uğurlu olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dursun nasıl terimi getirip defoldu burakta da aynısı olmalı. zaten fiilen bitmiş bi yönetim yakında bırakıp kaçarlarBurak bir an evvel defolup gitmeli. Baska çare yok.
Gerisine okey de. Özgüven sorunu Terimden kalma ya.çözemiyor belli, çözemeyecek de o karakter yapısına sahip değil. burak kendi gibi pasif bi adam bulmuş. en vasat hocayı getirsen bile 1.5 ayda elinin değdiğini bişeyleri değiştirdiğini görürsün bu torrent ha gelmiş ha gelmemiş, takıma hiç birşey katmamış üstüne bi de özgüven de yerle bir olmuş takımda. şakası yok düşeriz
terim döneminde bi debelenme vardı en azından, terim bunlara baskı kurduğu için. torrent kenarda dut yemiş bülbül gibi izliyor topçular da başı kesik tavuk gibi dolanıyor. torrent yanlışından dönülmedikçe asla düzelmez bu takım. biz nasıl güvenmiyorsak topçular da bu adama güvenmiyordur.Gerisine okey de. Özgüven sorunu Terimden kalma ya.
Gerisine okey de. Özgüven sorunu Terimden kalma ya.
Ben de.başakşehir şampiyonluğundan sonra gelsin derken linç yemiştim. sonraki sezon başarısız duruma gelince toshack geçilmişti. Şimdi çare Okan oldu.
Başakşehirde aldığı şampiyonluk çok kıymetlidir.
Okan'ın yerinde olsam sezon sonu için konuşalım derim. bu ortamda gelmem
Torrentin de sezonu tamamlamasından yanayım.
Ben de.
Oynanan oyunun Terim dönemine göre pek bir artısı yoktu ama eksisi de yoktu. Ve Terim'in gönderilmesindeki en büyük fayda transfer rezillikleri ve evlatçılık. O yüzden illa Torrent'in gitsin diyemem.
Zaten Torrent şu iki saçma beraberlikten galibiyet çıkarmış olsa çok farklı şeyler konuşulurdu.
Bir an önce patlasak iyi olacak kankatakım bir yerde patlayacak knk. anasını satayım bizim karşımıza gelen kaleciler de panter oluyor
Okan sattı diyenler cahiller yaşı küçükler hazımsızlarOkan kulübü sattı deniyor yahu kulübü kimler kimler sattı 2 kere hatta ilkinde milyonlarca dolar borç bırakarak sattı bu kadar konuşulmadı iyi kadro kurarsa başarılı olur yoksa bu enkaz herkesi yer
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kırık ayak ve parmakla kaç oynadı uefa finalinde kırık parmakla çıktı geçen sene arda babel sevdasında averajla şampiyonluk gitti o zamanda mı satıldı şampiyonlukOkan sattı diyenler cahiller yaşı küçükler hazımsızlar
Yaşı küçükler diyorum at. bilbao deplasmanını hatırlayanlar okan a laf etmez. Hazımsızlar diyorum sözleşmesi biten oyuncunun sözleşmesini uzatmayan yönetime değil de oyuncuya kızar
Bir de kırmızı kart gördü ankaragücüne yenildik vs komik ötesi. Bir hazımsızlık örneği de bu aslında. Kuşlar 3 defa şampiyonluk verdi son maçta üstelik hepsi mi satılık. Şampiyonluk 34 maçta belli olurken kırmızı kart gördü diye oyuncunu sattı diye suçlamak buna inanmak nankörlüktür en hafif tabirle.
Okan buruk hoca olarak hak ediyor
Terim sonrası hemen gelmeliydi işin doğrusu yapılsa.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi