GSC Haber Okan Buruk: "Bir rivayete göre Singo'yu benim Ali Yiğit aldırmış"

Sululuğu bırak hoca, sağ bek al.

Saranın iyi futbolcu olduğunı zamnediyor hala..Rezillik kepazelik..
Alide istemiş falan filan.
Evet dört sene şampşyon olduk.Muazzam başarı.
Ama şu dört senede transferdeki kepaze başarı oranından haberleri var mı acaba.Bunu bir kere dile getirmemeleri çok vahim bir durum..

Son düzenleme:
Sürekli "Sosyal medyaya bakmıyorum,sokağa tribüne bakıyorum." dediğine göre sosyal medyayı ciddiye aldığını düşünüyorum ben Okan hocanın

Aksi olsa ikide bir bunu söyleyip durmaz
Sosyal medyaya bakmıyorum diyor ama maşallah neler yazılıyor hangi konularda eleştiriler geliyor falan hepsine hakim

Lösemi olmuş mücadele etmiş ve atlatmış olan daha 16 yaşındaki bir çocuk -ki kendisi aynı zamanda teknik direktörümüzün oğlu- hakkında bir şeyler yazarken bence 10 kere düşünüp sonra da güzel bir söz harici hiçbir şey yazmamaya karar vermeliyiz.

Biraz insanlık.

Okan Buruk: “Acun Ilıcalı bence Fenerbahçe yöneticisi iken yaptığı açıklamalardan pişmandır.

Ben kimseye kin tutan biri değilim. Bence Acun o dönemi silmek istiyordur. Buralara çok takılmamak gerektiğini düşünüyorum.” (343)

Buralara cok takılmayın arkadaslar

Okan Buruk: "Uğurcan, hem saha içinde hem de saha dışında sezonun iyi liderlerinden biriydi."

Okan Buruk: "Uğurcan Çakır kaptan bir oyuncu. Her zaman o kaptanlığı gösterdi. Sadece kaleciliği değil, kişiliğiyle de önemli katkı sağladı."

Okan Buruk: "Türk oyuncuların takımdaki varlığının önemli olduğunu düşünüyorum. Uğurcan Çakır ve Barış Alper Yılmaz gibi isimler buna örnek gösterilebilir. Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan zaten kaptanlarımız. Yunus Akgün de birkaç maçta kaptan olarak sahaya çıktı. Eren Elmalı da herkesin çok değer verdiği oyuncularımızdan biri."

Geri
Üst Alt