Okan Buruk: "Geçen sezona götürdü bu oyun beni"

Takıma bak lan devlet hastanesi acili gibi gelene geçene iğne çakmışlar
Florya suyu değil, Florya iğnesi artık meşhur :asd: Şaka bir yana nasıl bir planlama var bilmiyorum, elbet işin profesyonelleri bir program dahilinde hareket ediyorlardır ama bize iyi yansımıyor gibi sanırım.

Okan hocayı her zaman destekledim lakin tek plana takılıp set oyununu bi türlü gelistirememesi başka formasyonları düşünmemesi hayal kırıklığı malesef.
Bazı şeyler hemen öyle olmaz ki tek planı olduğunu da düşünmüyorum. Hataları var mı? Var ama herkesin var bak İlkay gitti Pep'in takım oyunu geriye gitti mesela. Yine Ancelotti'nin Madrid'te çok kötü maçları veya çok kötü oynadıkları sezon başları oluyordu. O yüzden bazen formsuzlukta olabiliyor. Çok çabuk vazgeçiyor yada siliyoruz insanları. Mesela yurt dışında takımlar transfer yapıyor ilk sezon oyuncu doğru dürüst oynamıyor yada kötü oynuyor uyum sorunu yaşıyor o sorunu aşınca 1 sezon sonra şov yapıyor mesela. Biz Kerem biraz formsuz oluyor hop çöp mesela.

Bazı şeyler hemen öyle olmaz ki tek planı olduğunu da düşünmüyorum. Hataları var mı? Var ama herkesin var bak İlkay gitti Pep'in takım oyunu geriye gitti mesela. Yine Ancelotti'nin Madrid'te çok kötü maçları veya çok kötü oynadıkları sezon başları oluyordu. O yüzden bazen formsuzlukta olabiliyor. Çok çabuk vazgeçiyor yada siliyoruz insanları. Mesela yurt dışında takımlar transfer yapıyor ilk sezon oyuncu doğru dürüst oynamıyor yada kötü oynuyor uyum sorunu yaşıyor o sorunu aşınca 1 sezon sonra şov yapıyor mesela. Biz Kerem biraz formsuz oluyor hop çöp mesela.
2 sezondur set oyununu geliştirmesini bekliyoruz gram ilerleme yok. A planını şota bile çözdü artık. Hoca dediğin kopenhag ve manuya karşı aynı planla çıkmaz sahaya

Allahtan Sivas maçı iptal edilmiş. Yoksa hem Sivas' a hem de KG e yenilirmişiz, net...Hocanın bu maçta oyuncuların yorgun göründüğünü söylemesi düşündürücü...

Önemli olan, niye böyle ve önlem olarak ne yapacak? Bu sorulara cevap vermesi gereken kişi kendisi. O tespiti zurnanın son deliği olan bizler de yapıyoruz; iş değil ki...

Geçen sezon da fb maçı öncesi Sivas İstanbul Ankaragücü nü berbat oynayarak kazanıp Kadıköy e gitmiştik.

Haklısın hocam
Ben de geçen seneden beri bu taktikle olmaz diye söylüyorum
Denizin bittiği yerdeyiz, taktiği değiştirmezsen takım da bitti artık
Böyle şans golleriyle bir yere kadar

Haklısın hocam
Ben de geçen seneden beri bu taktikle olmaz diye söylüyorum
Denizin bittiği yerdeyiz, taktiği değiştirmezsen takım da bitti artık
Böyle şans golleriyle bir yere kadar

Geri
Üst Alt