Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Florya suyu değil, Florya iğnesi artık meşhurTakıma bak lan devlet hastanesi acili gibi gelene geçene iğne çakmışlar
Bazı şeyler hemen öyle olmaz ki tek planı olduğunu da düşünmüyorum. Hataları var mı? Var ama herkesin var bak İlkay gitti Pep'in takım oyunu geriye gitti mesela. Yine Ancelotti'nin Madrid'te çok kötü maçları veya çok kötü oynadıkları sezon başları oluyordu. O yüzden bazen formsuzlukta olabiliyor. Çok çabuk vazgeçiyor yada siliyoruz insanları. Mesela yurt dışında takımlar transfer yapıyor ilk sezon oyuncu doğru dürüst oynamıyor yada kötü oynuyor uyum sorunu yaşıyor o sorunu aşınca 1 sezon sonra şov yapıyor mesela. Biz Kerem biraz formsuz oluyor hop çöp mesela.Okan hocayı her zaman destekledim lakin tek plana takılıp set oyununu bi türlü gelistirememesi başka formasyonları düşünmemesi hayal kırıklığı malesef.
2 sezondur set oyununu geliştirmesini bekliyoruz gram ilerleme yok. A planını şota bile çözdü artık. Hoca dediğin kopenhag ve manuya karşı aynı planla çıkmaz sahayaBazı şeyler hemen öyle olmaz ki tek planı olduğunu da düşünmüyorum. Hataları var mı? Var ama herkesin var bak İlkay gitti Pep'in takım oyunu geriye gitti mesela. Yine Ancelotti'nin Madrid'te çok kötü maçları veya çok kötü oynadıkları sezon başları oluyordu. O yüzden bazen formsuzlukta olabiliyor. Çok çabuk vazgeçiyor yada siliyoruz insanları. Mesela yurt dışında takımlar transfer yapıyor ilk sezon oyuncu doğru dürüst oynamıyor yada kötü oynuyor uyum sorunu yaşıyor o sorunu aşınca 1 sezon sonra şov yapıyor mesela. Biz Kerem biraz formsuz oluyor hop çöp mesela.