Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Ekran Resmi 2023-11-29 23.13.44.webp

Püü kadere bak

En büyük eksiği maç içinde oyuna müdahele edemiyor ve kontrolü ele alamıyor. 3-3 den adamların her topu pozisyon oldu nerdeyse

bizim takım neden kapanamıyor onu anlamadım

mancester a kapansak tüm takım adamlar daha mı fazla gol şansı bulacaktı

son dakikalarda haşat olduk

Baba beraberlikte bize yarıyordu ama o son dakikalarda oyunu Niye öyle Rus ruletine çevirdin anlamadım. Allah'tan torayira'nın pozisyonda şanslıydık da adam golü atamadı Muslera orada topu iyi tuttu.

birde her maç kontradan gol yeme hastalığından kurtulsak iyi olacak

değişiklikler konusunda kötü eleştirisini ben genel olarak doğru bulmuyorum zira takımın orta saha ve defansına güvenerek alabileceğin yedek sayısı sıfır

nelsson belki ama o da kafa olarak bitmiş gibi görünüyor

orta saha ve sol bek konusunda çuvalladığımız için buralara çözüm bulması imkansız

ama hocanın belki de geldiğinden ilk defa a planının hatalı olmasına şaşırdım ben

maça çıkan takımın en az 2 gol yiyeceğini kadrolar açıklandığı an beraber izlediğimiz arkadaşlara söyledim

transferler konusunda eleştirince zannediliyor ki derdimiz yönetim oysa hoca da bariz suçlu

hocanın özellikle istediği iki oyuncu var ki rezalet durumdalar

birisi angelino birisi de kerem

üstelik bonservis filan da verdik veya vereceğiz bu adamlara

transferler konusunda eleştirince zannediliyor ki derdimiz yönetim oysa hoca da bariz suçlu

hocanın özellikle istediği iki oyuncu var ki rezalet durumdalar

birisi angelino birisi de kerem

üstelik bonservis filan da verdik veya vereceğiz bu adamlara
3.5 mu vermiştik o yedek herife.

Bu maç yaptığı hata ile çok yüklenmem ama umarım Pendik maçına da tersine defansif bir kadro sürmez. 11'de BAY görmek istemiyorum kapanan takımlara karşı.

3.5 mu vermiştik o yedek herife.

burada hoca ve yönetime eleştiri yönelttiğimiz gibi kendimize de birşeyler söylemek gerek

berken ve miçö net oalrak kerem ve ndombeleden fazla katkı veriyordu

ama o adamları biraz da biz bitirdik

oyuncular iyi filan diye demiyorum ama en azından berkan kritik maçlarda barış alper gibi rol oyuncusu olabiliyordu

burada hoca ve yönetime eleştiri yönelttiğimiz gibi kendimize de birşeyler söylemek gerek

oyuncular iyi filan diye demiyorum ama en azından berkan kritik maçlarda barış alper gibi rol oyuncusu olabiliyordu
Dombele bugün hücumda sıfır katkı, defansta sıfır katkı.

Berkan olsa ve desek ki Fernandes’in peşinden ayrılma, en azındanböyle cirit atamazdı Fernandes. Belki o şutu bile çekemezdi. Hee Berkan’ın ayağı kötü mü kötü ama Dombele’nin iyi de ne faydası var?

Miço konusunda katılmıyorum bu ortamda o da benzer performans verirdi ligin başında bunu tecrübe ettik. Dominant bir sezon da geçiremedi miço en azından Berkan kadar. O çocuğa büyük ayıp edildi zamanında da dedim. Uzun ligde bu çocuğa doğru görev verildiğinde maden diye.
Aktürkoğlu sendromuna soktuk. Oyuncuların yerleriyle ve oyun sistemleriyle keskin bir şekilde oynarsak iki taraf da kaybediyor bunu algılayamıyor teknik ekibimiz.
Serbest fransız bir sürü orta saha vardı çok acayip bir kafa yaşıyoruz biz.

Orta saha filtresi belli işte niye hikayeye giriştik anlamıyorum.
Tutan bir stil var. Esnek olacak hafif kavruk topa müdaheleden kaçmayacak. Boey neyse orta sahası olacak bitti gitti. 3 tane free adam vardı piyasada illa son günü bekleyelim şöyle şov olsun sidik yarışına girelim sendromundan kurtulmadıkça çok sancı çekeriz. Belki sonuç olarak istediğimiz olur ama 50 sene falan yaşlanırız net.

Miço konusunda katılmıyorum bu ortamda o da benzer performans verirdi ligin başında bunu tecrübe ettik. Dominant bir sezon da geçiremedi miço en azından Berkan kadar. O çocuğa büyük ayıp edildi zamanında da dedim. Uzun ligde bu çocuğa doğru görev verildiğinde maden diye.
Aktürkoğlu sendromuna soktuk. Oyuncuların yerleriyle ve oyun sistemleriyle keskin bir şekilde oynarsak iki taraf da kaybediyor bunu algılayamıyor teknik ekibimiz.
Serbest fransız bir sürü orta saha vardı çok acayip bir kafa yaşıyoruz biz.

Orta saha filtresi belli işte niye hikayeye giriştik anlamıyorum.
Tutan bir stil var. Esnek olacak hafif kavruk topa müdaheleden kaçmayacak. Boey neyse orta sahası olacak bitti gitti. 3 tane free adam vardı piyasada illa son günü bekleyelim şöyle şov olsun sidik yarışına girelim sendromundan kurtulmadıkça çok sancı çekeriz. Belki sonuç olarak istediğimiz olur ama 50 sene falan yaşlanırız net.

neyse bence ligi ve avrupayı iyi geçtik artık

devre arası artık para da harcayabildiğimiz için inşallah sağlam 1 ortasaha ilk 11e sonra da 1 de yede alalım 1 de sol bek yeter

ndombele angelino ve oliveiradan filan çıkabilirsek iyi olur

tabi zor bunlar

normalde yerli kuralı olmasa oliveirayı tutar keremden çıkarım

Geri
Üst Alt