Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu başarabilse bu akşam grup liderliği maçına çıkmıştıkEn büyük eksiği maç içinde oyuna müdahele edemiyor ve kontrolü ele alamıyor. 3-3 den adamların her topu pozisyon oldu nerdeyse
3.5 mu vermiştik o yedek herife.transferler konusunda eleştirince zannediliyor ki derdimiz yönetim oysa hoca da bariz suçlu
hocanın özellikle istediği iki oyuncu var ki rezalet durumdalar
birisi angelino birisi de kerem
üstelik bonservis filan da verdik veya vereceğiz bu adamlara
3.5 mu vermiştik o yedek herife.
Dombele bugün hücumda sıfır katkı, defansta sıfır katkı.burada hoca ve yönetime eleştiri yönelttiğimiz gibi kendimize de birşeyler söylemek gerek
berken ve miçö net oalrak kerem ve ndombeleden fazla katkı veriyordu
ama o adamları biraz da biz bitirdik
oyuncular iyi filan diye demiyorum ama en azından berkan kritik maçlarda barış alper gibi rol oyuncusu olabiliyordu
Miço konusunda katılmıyorum bu ortamda o da benzer performans verirdi ligin başında bunu tecrübe ettik. Dominant bir sezon da geçiremedi miço en azından Berkan kadar. O çocuğa büyük ayıp edildi zamanında da dedim. Uzun ligde bu çocuğa doğru görev verildiğinde maden diye.burada hoca ve yönetime eleştiri yönelttiğimiz gibi kendimize de birşeyler söylemek gerek
berken ve miçö net oalrak kerem ve ndombeleden fazla katkı veriyordu
ama o adamları biraz da biz bitirdik
oyuncular iyi filan diye demiyorum ama en azından berkan kritik maçlarda barış alper gibi rol oyuncusu olabiliyordu
Miço konusunda katılmıyorum bu ortamda o da benzer performans verirdi ligin başında bunu tecrübe ettik. Dominant bir sezon da geçiremedi miço en azından Berkan kadar. O çocuğa büyük ayıp edildi zamanında da dedim. Uzun ligde bu çocuğa doğru görev verildiğinde maden diye.
Aktürkoğlu sendromuna soktuk. Oyuncuların yerleriyle ve oyun sistemleriyle keskin bir şekilde oynarsak iki taraf da kaybediyor bunu algılayamıyor teknik ekibimiz.
Serbest fransız bir sürü orta saha vardı çok acayip bir kafa yaşıyoruz biz.
Orta saha filtresi belli işte niye hikayeye giriştik anlamıyorum.
Tutan bir stil var. Esnek olacak hafif kavruk topa müdaheleden kaçmayacak. Boey neyse orta sahası olacak bitti gitti. 3 tane free adam vardı piyasada illa son günü bekleyelim şöyle şov olsun sidik yarışına girelim sendromundan kurtulmadıkça çok sancı çekeriz. Belki sonuç olarak istediğimiz olur ama 50 sene falan yaşlanırız net.
5 oyuncu geriye gelmezse nasıl kapanacaksın bro? Ya da nasıl pozisyon vermeyeceksinbizim takım neden kapanamıyor onu anlamadım
mancester a kapansak tüm takım adamlar daha mı fazla gol şansı bulacaktı
son dakikalarda haşat olduk
gelsinler diyorum işte sürekli beraberlik bizim icin önemli ama hala atak yapmaya calısıyor takım5 oyuncu geriye gelmezse nasıl kapanacaksın bro? Ya da nasıl pozisyon vermeyeceksin