Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw seni severim hocam istifa istifa diye bağırmak istemiyorum ama harbi yeter artık

Geçen sezon Kaan-Torreira orta sahasından vazgeçti. Bu sezon 3 lü savunmadan vazgeçti. Ne yapmaya çalışıyorsun hoca?

çok iyi hoca. 2040 yılına kadar sözleşme uzatmalıyız!

Utanmalısınız kendinizden sevgili renktaşlarım. Bu vasıfsız adamın taşşaklarına methiyeler dizdiniz yıllarca.

Ya burada eleştiri yapınca kızanlar var hoca değişiklik yap .
Gol geliyor belli neden müdahale etmiyorsun bilerek gol yiyorsun
Değişiklik konusunda haklı girenler belli işte gördük. Gelelim oyun konusunda bitik. 80 metrede top oynuyor takım hep uzun top hep geçiş yahu bir takım 3 dakika pas yapamaz mı öndesin. Neyin geçişi neyin hücum 5 dakika set yaw 5 dakika çok mu zor.

bu takim zamaninda tarihin en iyi fblilerinden birini alt edip sampiyon oldu hem de basinda tdsi olmadan

türkiyede sampiyon olmayi cok abartiyorsunuz bazen

ligde en pahali kadroya sahip kisi kendisi 3 yildir ona ragmen elle tutulur bir oyun yok sahada

gene "Top bir türlü girmedi" mi diyeceksin hocam...

hatay etkisini atarım dedim - tüm travmaları maksimuma çektin.

şu mental açıdan gerinin gerisine gittik - moral 0 ötesi.

kaç dakika heba ettin şu maçta

şablon gibi A senaryosu olursa X oyuncuyu atarım
Şu dakikalarda Y Z yi oyuna salarım.
biraz agresifleşirim.

kitap okumak daha zor hocam seni okumaktan maç içinde gerçekten.
valla sıkıldım.

Oyuna müdahale edemiyor, ettiğinde de olumsuz anlamda dönüş alıyor. Yazık etti takıma.. ne buluyorsun şu Keremden? Hadi bakalım koruduğun ve transfer yapmayan yönetim korusun seni.. takım çöküşe geçti, ayağa kaldıracak bir lider de yok. Ne yazık ki bu sonuç lige de yansıyacak…ligde lig sonuncusu ile AL’de sıfır puanlı takıma puan bıraktın. Sanırım bu utanç yeter de artar sana…

Kötüsün desem topladığın puanlara ayıp, iyisin desem elinle verdiğin maçlara yazık. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Takım kırılma anlarından birine geldi. Buradan toparlayamazsa çok fena dağılır. Hocanın müdahale etmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt