Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.060
- 10.542
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene osimenin rovasatasi disinda son dakikalarda aldığımız puan yok. Dk 80e berabere veya geride giriyorsak o mac öyle bitiyor hic heyecanlanmiyoruz bile. Buyuk bir takim tdsi olarak rezil bir durum.fatih hocanın cesaret gösterdiği işleri yapmalıydı bu zor zamanlarda, hoca donku forvete gönderip maç aldı kaç kez. şunu bir kez yapamadı bu konularda acaip cesaretsiz. singoyu filan özellikle gol aradığımız son dakikalarda fatih hoca olsa forvete gönderirdi.
ne harcadılar usta devre arası tek orta saha alamadılar para vermemek için. 10 no yedeği diye bağırdık mevkisiz toy çocuğu 10noda oynuyor he diye önümüze attılar. Ts scoutları sağolsun ula bunların bulduğu iyidir kesin diyip nhaga yı aldılar. Atletico almasa 6 ay peşinde koştukları lookman ile fener şuan 7-8 puan öndeydiYönetiö zaten tffye karşı basiretsiz ve bana kalsa bugün gitmeli ama tramsferde harcadılar Allah var. Şamp liginden gelecek yeni 50 mil euro kaybetmek de tamamen okana yazar şamp olamazsak.
Selçuk İnan
İlhan Palut
Burak Yılmaz
Fatih Tekke
Şu 4'lüye 15 puan bıraktı
bu gece başlıkta ışıklar hiç sönmemeli. Bir sürü renktaş ban yedi bu adam yüzünden.
Sadece bonservise 160 harcadık türkiye futbol tarihi rekoru olabilir muhtemelenne harcadılar usta devre arası tek orta saha alamadılar para vermemek için. 10 no yedeği diye bağırdık mevkisiz toy çocuğu 10noda oynuyor he diye önümüze attılar. Ts scoutları sağolsun ula bunların bulduğu iyidir kesin diyip nhaga yı aldılar. Atletico almasa 6 ay peşinde koştukları lookman ile fener şuan 7-8 puan öndeydi
toplam yayın geliri o kadar ligin zaten, okana son 16 ya kalsın ucl de diye harcanan para, Bodo modo 10'da 1'yle yaptı aynı dereceyi. Ligi zahmet olmazsa alması gerekiyordu zaten ıkına ıkına onu da verecek zorlarsa. Ben bunu daha niye takımın başında hoca diye tutuyorum.Sadece bonservise 160 harcadık türkiye futbol tarihi rekoru olabilir muhtemelen
toplam yayın geliri o kadar ligin zaten, okana son 16 ya kalsın ucl de diye harcanan para, Bodo modo 10'da 1'yle yaptı aynı dereceyi. Ligi zahmet olmazsa alması gerekiyordu zaten ıkına ıkına onu da verecek zorlarsa. Ben bunu daha niye takımın başında hoca diye tutuyorum.
Ya sen bu söylediğini bilmediğini mi zannediyorsunbugün okanı eleştirmeyen GSli değildir çıkın adam gibi eleştirin şunu hak ediyor dersine çalışacak böyle hocalık olmaz
Verdi bugün ileKerem-sidiki-nene
Sunlara şampiyonluk verecekse defolsun gitsin.