Okan Buruk | Teknik Direktör

Buna şampiyonluk verecek kafayı yiyorumm.

Ekli dosyalar

• images-72.webp
    images-72.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 0
fatih hocanın cesaret gösterdiği işleri yapmalıydı bu zor zamanlarda, hoca donku forvete gönderip maç aldı kaç kez. şunu bir kez yapamadı bu konularda acaip cesaretsiz. singoyu filan özellikle gol aradığımız son dakikalarda fatih hoca olsa forvete gönderirdi.
Bu sene osimenin rovasatasi disinda son dakikalarda aldığımız puan yok. Dk 80e berabere veya geride giriyorsak o mac öyle bitiyor hic heyecanlanmiyoruz bile. Buyuk bir takim tdsi olarak rezil bir durum.

Diyordum ki maçtan sonraki açıklamasında birini satacak ve İcardi yüzünden oyun biraz dağıldı diyor beyim.. Sen ortasahayı boşalttığın için olmasın o.. Kanatlarda da eksikleri varmış. Lang çatır çatır oynardı.. Sallai benim adamım diye adamı kesip futbolcuyu küstürüyor.. Çok şey yazarım ama ceza almak istemiyorum..

İyi niyetli değil bu adam..

Yönetiö zaten tffye karşı basiretsiz ve bana kalsa bugün gitmeli ama tramsferde harcadılar Allah var. Şamp liginden gelecek yeni 50 mil euro kaybetmek de tamamen okana yazar şamp olamazsak.
ne harcadılar usta devre arası tek orta saha alamadılar para vermemek için. 10 no yedeği diye bağırdık mevkisiz toy çocuğu 10noda oynuyor he diye önümüze attılar. Ts scoutları sağolsun ula bunların bulduğu iyidir kesin diyip nhaga yı aldılar. Atletico almasa 6 ay peşinde koştukları lookman ile fener şuan 7-8 puan öndeydi

Orta sahada leminayi tek birakip ilerde 4 kanadi ve bitik icardiyi yigdigini düsündükce sinirden gülüyorum, elim ayagim titriyor

Bu ne sacma sapan, rezil, skandal bir anlayistir, bu kadar futbol cahilligi OLAMAZ

yav sen orta sahasiz futbol icat etmeyi kendine misyon mu edindin derdin nedir senin

Kafayi yiyecegim bu herifin orta saha düsmanligi yüzünden

Orta saha boşaltma fetişi nereden geliyor acaba? Orta sahayı boşalttigin an da takım top karsilamayaz ve maçı alman imkansız hâle gelir. Bu adam bunu görmüyor mu?

Her maç sonu analiz yapacağına saçma sapan açıklamalar yapıyor. Vallahi elinde Star kadrosu olmasa bir halt beceremez. Inşallah sezon sonu kurtuluruz da biraz da başkalarını delirtir.

farklı bir şey denemezse sezon gidecek
fener takımı süper kupa maçındaki gibi fiziksel oynayacak. orta sahada teslim alacak seni baskıyla. kante form tuttu.
orta sahayı direkt veririz bu şekilde. üçlü orta saha deneyebilir mesela. torreira bitik duruyor. bir kişi daha koyalım bari.
hücum hattında sane sağ taraftayken sürekli ortaya attığı paslarla rakibe asist yapıyor. solda oynat. barış'ı sağa at. forvete kutucu'yu koy. farklı bir şey dene
gidiyor sezon

bu gece başlıkta ışıklar hiç sönmemeli. Bir sürü renktaş ban yedi bu adam yüzünden.

Laf etsek 3 sene şampiyon hocaya laf mı ediyorsunuz diyorlar, o yüzden artık yazmak istemiyorum bu başlığa. İstifa filan da demiyorum, başka bir hoca olsa min 2 kere şampiyon olurdu zaten bu kadrolarla

ne harcadılar usta devre arası tek orta saha alamadılar para vermemek için. 10 no yedeği diye bağırdık mevkisiz toy çocuğu 10noda oynuyor he diye önümüze attılar. Ts scoutları sağolsun ula bunların bulduğu iyidir kesin diyip nhaga yı aldılar. Atletico almasa 6 ay peşinde koştukları lookman ile fener şuan 7-8 puan öndeydi
Sadece bonservise 160 harcadık türkiye futbol tarihi rekoru olabilir muhtemelen

Sadece bonservise 160 harcadık türkiye futbol tarihi rekoru olabilir muhtemelen
toplam yayın geliri o kadar ligin zaten, okana son 16 ya kalsın ucl de diye harcanan para, Bodo modo 10'da 1'yle yaptı aynı dereceyi. Ligi zahmet olmazsa alması gerekiyordu zaten ıkına ıkına onu da verecek zorlarsa. Ben bunu daha niye takımın başında hoca diye tutuyorum.

toplam yayın geliri o kadar ligin zaten, okana son 16 ya kalsın ucl de diye harcanan para, Bodo modo 10'da 1'yle yaptı aynı dereceyi. Ligi zahmet olmazsa alması gerekiyordu zaten ıkına ıkına onu da verecek zorlarsa. Ben bunu daha niye takımın başında hoca diye tutuyorum.

Geçen seneki Avrupa ligi ve bu seneki Şampiyonlar ligi için keşke toplam maaş yükü bölü toplanan puan grafiğini görebilsek.

bugün okanı eleştirmeyen GSli değildir çıkın adam gibi eleştirin şunu hak ediyor dersine çalışacak böyle hocalık olmaz
Ya sen bu söylediğini bilmediğini mi zannediyorsun
Bunlar ben yanılmışım demeyi kendine yediremediği için kıvranıp duruyor böyle
Elinde olsa ateşin icadından filan girer anlatmaya
Maksat elli tane şey söyleyip hiçbir şey söylememek zaten

Geri
Üst Alt