Maçı izleyememiştim özet görüntülere baktım, izleyen arkadaşlar tabi daha iyi yorumlar ama karambol golü haricinde, bir tek Sane'nin çok ciddi pozisyonu var onun harici tek bir tehlike göremedim.
Evvela kadroya bakıyorum, yapılan 5-6 transfer var, bir tek Batrakov sahada, geri kalanı hep geçen sezonun isimleri.
Şunu gerçekten konuşan eden yok, topçular değişmiyor, hoca değişmiyor, oyun formatı değişmiyor ama her nasılsa hep farklı sonuçlar bekleniyor. Yani bu ekip deplasmanlarda ve zorlu maçlarda geçen sezon hep çuvalladı, hiç üretemedi. Avrupa kupalarında zayıf takımlara bile 3 sezondur neredeyse hiç diş geçiremedi. Hedefimiz sezonda içeride 2-3 iç saha maçı kazanıp sükse yapmaksa tamam, bize bunu söylesinler anlayalım. Ama bunun için de 150 milyon euro maaşlı takıma ne gerek var?
5 sezondur takımın başındasın, 1 tane tehditkar maçımız olmaz mı, resmen öğrenilmiş çaresizlik gibi, tek devre biraz mücadele et, ikinci yarılarda postu ser 2-3 tane ye. Bide gördüğüm kadarıyla çok da vasat bir Sporting ile oynamışız, bunları böyle yakalayıp puan alamamak hakikaten artık baygınlık verdi. Transfere 100 milyon bayılacak lüksümüz var ama Avrupa'da 50 yıl öncesinin Türkiye'si gibi şerefli yenilgi peşindeyiz.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi