Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Yaptım çok şükür kaçak çay höpürdetiyorum hala...Harareti alıyor...Allah Kabul Etsin...
Allah kabul etsin ustad.
Uyku tutmadi gorunce bi sorayim dedim.
Ne olacak galatasarayin hali cengiz baskan secilecek galiba tekrardan oyle soylemistin.Transferler fln ne durumdadir acaba biten transfer var midir
Dk'yi beklersek avucumuzu yalayacagiz gibi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dk diyince aklima geldi ulan adnan polat kakayi oyundan attirdi diye sabahin korunde keitami satilir ulan.
Ne sacmaliklar yasadik arkadas ya

Allah kabul etsin ustad.
Uyku tutmadi gorunce bi sorayim dedim.
Ne olacak galatasarayin hali cengiz baskan secilecek galiba tekrardan oyle soylemistin.Transferler fln ne durumdadir acaba biten transfer var midir
Dk'yi beklersek avucumuzu yalayacagiz gibi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat valla transfer haberi yok daha doğrusu benim kaynakların umrunda değil transfer...Mantık yürütürsek de zaten kimsenin haberi olamaz zira kim başkan olacak teknik olarak belli değil...

Kuvvetle muhtemel avcumuzu yalarız...Ama bugün önemli uefa ffp kısıtları açıklanacak settlement agreement'ımız ikindi vakti belli olur 3 aşağı 5 yukarı durumumuz bütçe olarak...

Mustafa Cengiz kazanacak...Dursun 2, Ozan 3 olacak ama Fatinoğlu'nu çok beğendim keşke ekibi olaydı...3000 civarı katılım bekleniyor...Yönetim kurulu listeleriyle alakalı olarak da başlık açtım bakabilirsin hürmetler...

Seçimi kazananı tahmin etmek zor. Fatinoğlu ama kesinlikle olmayacak.

Ciddiye alınmıyor Troll tavrı ile.

13de Dursun GS TVde

Mustafa Cengiz 200 300 oy ile alır dursun kenetlenmeyi yok eder seçilirse o divan kurulunun gelmişini diye başlarım

Mustafa Cengiz'in kazanmasını temenni etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Dursun Özbek olmasında bizim mahalle bakkalı olsun o derece yani, o sebeple minibüsçü kılıklı oteli olan şahsiyet kazanmasın.

Ozan Korkut: Mevcut başkan ego yapmadı. Benim bu konuda hazırlığım yok. Kimde var dedi. Mete Ekiz kardeşimiz yapmıştı. Bizim hazırlamış olduğumuz 3 yıllık planı UEFA'ya sundular. Aldığımız duyuma göre hazırladığımız sunum örnek olarak başka kulüplere gösteriliyor.

Farkında mısınız bilmem ama çok konuşulan Fb seçimlerini bile geride bıraktı bu seçim. Şu anda medya tamamen bu seçimi konuşuyor.

Başkan kim olur bilmem ama tarihin en heyecanlı seçimi olacağı kesin. Güzel olan da bu. Tek adaylı seçimlere her zaman karşıyım.

dursuna son küfürlerinizi edin, başkan olunca yasak oluyor çünkü.

Sıralama bu şekilde olacak diye düşünüyorum. Bence Ozan Korkut Dursun'un oylarını da fena şekilde bölecek. Ama ucu ucuna Mustafa başkan kazanacak. #Umarım

-Mustafa Cengiz
-Ozan Korkut
-dursun özbek
-Ali Fatinoğlu

Umarım yarın Mustafa Cengiz ve Ozan Korkut arasındaki rekabetten faydalanıp dursun aradan sıyrılmaz.

Dursun başkan olursa kulübe katkı yapmayacağım.
İmparator kusura bakmasın

Terimle devam edecekse dursun a meyilli olabilirim ammaaa....
Listesinde Albayrak olmadığı için de Terim de tam TERİM olmaz gerçeğiyle ...
Dursun geride dursun lütfen ........

Geri
Üst Alt