Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Unal Aysal agziyla konusuyor, baskan secildigi gun eminim "O bu kulubun bir elemani, bu kulupten buyuk degil" vs. diyecektir.

Faruk Süren'in desteği var onlarda. Faruk Başkan Terim'i sever. Ben ihtimal vermiyorum öyle bir şeye. Dursun'dan 1000 kat iyidir. Genç ve vizyonlu bir başkana benziyor.

Yalnız şaka maka bana göre tarihin en heyecanlı seçimi olacak. En azından benim hatırladığım. Fb seçimlerini bile geçebilir heyecan açısından.

Bir yanda mevcut başkan Mustafa Cengiz, diğer yanda eski başkan Dursun Özbek, diğer yanda Faruk Süren'in desteklediği ve güçlü listesi olan Ozan Korkut..

Ali Fatinoğlu'nun pek şansı yok gözüküyor ama diğer üç adayda kazanabilir.

Ben Anteplinin devam etmesinden yanayım. Bu Ozan Korkut nasıl biri bir araştırmak lazım.

Ben Mustafa Cengiz başkanın devam etmesinden yanayım. Umarım Genel Kurul hataya düşmez. Kişisel düşüncem ise Mustafa Cengiz ve Ozan Korkut arasında geçen bir yarış olacağı yönünde. En azından duygularım bunu istiyor diyebilirim. Bu ada mevzuundan sonra liselilerin bile Dursun'a çok fazla oy vereceğini düşünmüyorum. Kazanan Galatasaray olsun. (Ama Dursun'suz):ka:

İyi niyetinden Mustafa Cengiz.

Bu adaylar arasında belki en pasif adam ama tek ali cengiz oyunları yapmayacak adam da kendisi.
Bıktık artık yiyenlerden

2.5 senelik berbat başkanlığı sonrası tekrar aday olduğu seçimi pek kimselerin tanımadığı Mustafa Cengiz'e kaybeden bir adam, nasıl olacak da 4 ay sonra bu kez tanınan ve camia tarafından sevilen şampiyon olmuş, görevini en iyi şekilde yerine getirmiş Mustafa Cengiz'e karşı üstelik 2 aday daha varken kazanacak. Oy verecek kişilerin şu soruya mantıklı bir cevap vermesini bekliyorum..

Diğer iki aday Mustafa cengiz in oylarını bölmek için Dursun tarafından gorevlendirilmis gibi duruyor. Eğer bir birleşme olmazsa Mustafa cengiz'in seçilme ihtimalini bende çok düşük buluyorum

SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bence tam tersi. Ozan Korkut tıpkı dursun gibi Liseli. Liseliler bence Özbek yerine pek çok önemli ismin desteğini alan Korkut'u seçecek.

Özellikle genç mezunların büyük kısmı onlara verir.

bence tam tersi. Ozan Korkut tıpkı dursun gibi Liseli. Liseliler bence Özbek yerine pek çok önemli ismin desteğini alan Korkut'u seçecek.

Özellikle genç mezunların büyük kısmı onlara verir.
Valla dursun dışında 3 adaya da varım. Ozan olursa üzülmem. Eğer olur da illa liseli olsun diyecekse bizim embesiller , Ozan olsun bu bari. Dursun malına dayanamıyorum isterse Ronaldo gelsin dursun ile istemiyorum adamı .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su moruklar ölüp gebermedikten önce Bize Rahat yok. Ulan gelecek baskanin Hocayi sutlama ihtimali olmasi yüzünden Sampiyonlugun tadini çikaramiyoruz olaya bak

Ozan Korkut arka planda birilerinin desteğiyle ön plana çıkarılan yönetim tecrübesi olmayan biri. Başkan olursa destek verenler onu istekleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışacaktır. Ne kadar iyi niyetli biri olursa olsun Korkutu yerler. Destek ve yol veren ağır topların uyuşmazlıkları olduğunda kaos ortamı oluşması da muhtemel. Cengiz Başkana tepki oyu verenlerin çoğu Ozan Korkuta oy verecek gibi duruyor. Ancak ben Dursuna oy veren ve gençlere ön yargılı yaklaşan statükocu grubun özellikle Dursunun kirli çamaşırları ortaya çıkınca Cengiz Başkana döneceklerini düşünüyorum. (en azından ümit ediyorum). Sonuç olarak Cengiz Başkan seçimi kazanacaktır diye düşünüyorum.

Bu gece munazara olmadimi ya alismistik neguzel

Ben Anteplinin devam etmesinden yanayım. Bu Ozan Korkut nasıl biri bir araştırmak lazım.
20'ye yakın post attım da üstat kısa kes dersen; Turgay Kıran'ın hep o aday olup geri çekildiği listeler var ya ha işte o ekibin mihenk taşı, Turgay Kıran'ın sağ kolu...Bilmem başka söze hacet var mı???

Geri
Üst Alt