Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Sezon finalini şampiyon başkanla yapacağız inşallah.

Buraya da tasiyalim. Bu gece sonunda son kararimi vermis bulunuyorum.

M. Cengiz >= A. Fatinoglu > D. Ozbek > O. Korkut

Epeyce ban yiyen üyenin olacağını şimdiden görür gibiyim.Kendim de dahil buna :sick::sick:

Mustafa Cengiz Başkanım umarım seçilir. Kısa sürede güzel işler yaptı; uzun vadede daha iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum..(y)

Valla ben hiç çekinmeden küfürlerimi saydıracağım yağlı surat seçilirse,yönetici arkadaşlardan da aynı performansı bekliyorum :oops::oops:
Bunca olan şeylerden sonra Dursun Özbek'in başkan seçilmemesi gerekiyor.. Akil olsun Genel Kurul üyeleri; taraftarın istemediği bir ismi seçmek epey yıkıcı etki yapar. Daha çok sezon heba etmeyelim artık Dursun Özbek ile..

Bunca olan şeylerden sonra Dursun Özbek'in başkan seçilmemesi gerekiyor .. Akil olsun Genel Kurul üyeleri; taraftarın istemediği bir ismi seçmek epey yıkıcı etki yapar. Daha çok sezon heba etmeyelim.
batuşşş avatarın muazzam olmus reis :asd:

Bunca olan şeylerden sonra Dursun Özbek seçilirse kulübü bırakalım gidelim.. Akil olsun Genel Kurul üyeleri; taraftarın istemediği bir ismi seçmek epey yıkıcı etki yapar. Daha çok sezon heba etmeyelim.
Şu ibra mevzusunda çoğunlukla ibra olması canımı çok sıktı.Seçime yansıması olacaktır bunun.Normalde şu adamın ibra olmaması lazımdı ama işte bizde ne kadar olmaması gereken şey varsa oluyor.Dursun seçilirse 1 ay civarı ban yerim ben sanırım

Şu ibra mevzusunda çoğunlukla ibra olması canımı çok sıktı.Seçime yansıması olacaktır bunun.Normalde şu adamın ibra olmaması lazımdı ama işte bizde ne kadar olmaması gereken şey varsa oluyor.Dursun seçilirse 1 ay civarı ban yerim ben sanırım
Maalesef, beni de korkutan bu.. Mustafa Cengiz sonuna kadar hak ediyor başkan olarak devam etmeyi ama öyle bir Genel Kurula sahibiz ki; olması gerekeni değil tersini yapabiliyor. Allah korusun diyelim, inşallah Mustafa Cengiz Başkan seçilir abi.

Maalesef, beni de korkutan bu.. Mustafa Cengiz sonuna kadar hak ediyor başkan olarak devam etmeyi ama öyle bir Genel Kurula sahibiz ki; olması gerekeni değil tersini yapabiliyor. Allah korusun diyelim, inşallah Mustafa Cengiz Başkan seçilir abi.
İnşallah seçilir.Dursun'un olmaması lazım.Tekrar başa dönersek bir daha da toparlayamayız

RELAX GENÇLER SIKINTI YOK ALİ BAŞKANI ZEVKLE DİNLEDİK MERAK BUYURMAYIN CENGİZ'DEN DE ÖZBEK'TEN DE DEĞİL SADECE KORKUT MALINDAN REY ÇALACAK AMA CAMİA YENİ BİR DEĞER KAZANDI BU GECE TARAFTARIN GÖZÜNDE, GÖNLÜNDE...

Mustafa Cengiz umarım tekrar kazanır çünkü yaptıklarıyla taktiri hak ediyor fakat Dursun Özbek hariç kim gelirse gelsin kulübü iyi yönetecektir çünkü Dursun Özbekten daha kötü bir yönetim olamaz ve gelecekte de olmayacaktır

Iddia ediyorum Ozan Korkut yonetimi Dursun Ozbek yonetiminden bile kotu olacaktir

Dursun kopeginin Fatih Terim'e dokunmaya macasi yetmez ama Ozan Korkut hoca dusmani

Geri
Üst Alt