- 27 Ocak 2010
- 131.996
- 97.027
- 5.488
Sezon finalini şampiyon başkanla yapacağız inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Epeyce ban yiyen üyenin olacağını şimdiden görür gibiyim.Kendim de dahil buna![]()
Valla ben hiç çekinmeden küfürlerimi saydıracağım yağlı surat seçilirse,yönetici arkadaşlardan da aynı performansı bekliyorumBan atıcak yönetici kalırsa tabi
Bunca olan şeylerden sonra Dursun Özbek'in başkan seçilmemesi gerekiyor.. Akil olsun Genel Kurul üyeleri; taraftarın istemediği bir ismi seçmek epey yıkıcı etki yapar. Daha çok sezon heba etmeyelim artık Dursun Özbek ile..Valla ben hiç çekinmeden küfürlerimi saydıracağım yağlı surat seçilirse,yönetici arkadaşlardan da aynı performansı bekliyorum![]()
batuşşş avatarın muazzam olmus reisBunca olan şeylerden sonra Dursun Özbek'in başkan seçilmemesi gerekiyor .. Akil olsun Genel Kurul üyeleri; taraftarın istemediği bir ismi seçmek epey yıkıcı etki yapar. Daha çok sezon heba etmeyelim.
Şu ibra mevzusunda çoğunlukla ibra olması canımı çok sıktı.Seçime yansıması olacaktır bunun.Normalde şu adamın ibra olmaması lazımdı ama işte bizde ne kadar olmaması gereken şey varsa oluyor.Dursun seçilirse 1 ay civarı ban yerim ben sanırımBunca olan şeylerden sonra Dursun Özbek seçilirse kulübü bırakalım gidelim.. Akil olsun Genel Kurul üyeleri; taraftarın istemediği bir ismi seçmek epey yıkıcı etki yapar. Daha çok sezon heba etmeyelim.
Teşekkür ederim reis, eğlenceli bir avatar oldu, baktıkça tebessüm ettiriyorbatuşşş avatarın muazzam olmus reis![]()
Maalesef, beni de korkutan bu.. Mustafa Cengiz sonuna kadar hak ediyor başkan olarak devam etmeyi ama öyle bir Genel Kurula sahibiz ki; olması gerekeni değil tersini yapabiliyor. Allah korusun diyelim, inşallah Mustafa Cengiz Başkan seçilir abi.Şu ibra mevzusunda çoğunlukla ibra olması canımı çok sıktı.Seçime yansıması olacaktır bunun.Normalde şu adamın ibra olmaması lazımdı ama işte bizde ne kadar olmaması gereken şey varsa oluyor.Dursun seçilirse 1 ay civarı ban yerim ben sanırım
İnşallah seçilir.Dursun'un olmaması lazım.Tekrar başa dönersek bir daha da toparlayamayızMaalesef, beni de korkutan bu.. Mustafa Cengiz sonuna kadar hak ediyor başkan olarak devam etmeyi ama öyle bir Genel Kurula sahibiz ki; olması gerekeni değil tersini yapabiliyor. Allah korusun diyelim, inşallah Mustafa Cengiz Başkan seçilir abi.
Iddia ediyorum Ozan Korkut yonetimi Dursun Ozbek yonetiminden bile kotu olacaktir
Dursun kopeginin Fatih Terim'e dokunmaya macasi yetmez ama Ozan Korkut hoca dusmani
Bir şey mi dedi yoksa tamamen his mi?