Olağan Seçimli Genel Kurul Başlığı

Dursun seçilirse kulübe 1 TL katkım olmaz beini iptal ettiririm bu sene çok beğendiğim o formayı da hayatta almam taraftar tarafından yapılacak her türlü protestoya da katılırım evinin kapısına gidip domates bile fırlatırım camına bu şerefsizin

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bildiğim kadarıyla 12-13bin üyemiz var. Bunların 8bin tanesi bile oy kullanamıyor mu ya? Tarihin en kritik seçiminin 4000'lerde olması üzücü ve skandal bence.

Ne kadar oy kulanilirsa o kadar iyi mustafa Cengiz icin. Cünkü normalde oy kullanmayan üyeler yagli sürat olmasin diye kulaniyor. DÖ zaten tayfasi beli ve sinirli.

Umarım ki çoğumuzun beklentisi Mustafa Cengiz'in kazanması yönünde. Onun dışında sürpriz geliyorsa bu Dursun Özbek denilen herif olmasın da kim olursa olsun. Allah'a yakın, Galatasaray'dan uzak dursun. Hayatım boyunca gördüğüm en çapsız ve yalancı Galatasaray başkanıdır. Eğer ki seçilirse tüm o oy verenlere yazıklar olsun. Ve en içten dileklerimle bu kulübün satılmasını temenni ederim.

dursunun secilme olasiligi yok gibide hayirlisi

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz'in kazanacağını ümit ediyorum, öyle arzu ediyorum. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. Mustafa Cengiz'in başkan olarak seçilmesi, Galatasaray'ın geleceği için en az bu 21. şampiyonluk kadar kritik olacaktır. Bizim açımızdan bir kırılma noktası daha, umarım istediğimiz şekilde sonuçlanır.

ozbek keske mor renk olsaydi dalgasi kolay olurdu.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun'un o yamuk ağzıyla kürsüye çıkıp başkan olarak konuşmasını ben kaldıramam şahsen.O anlarda küfür kıyamet gireceğime eminim.Zaten pislik herif seçildikten sonra futbolla alakayı kesmek en iyisi

Bjkliler bu yıl dursunun seçilmesiyle üst üste 3 kez şampiyon olmuş gibi seviniriz diyor
Düşünün artık olayın ehemmiyetini

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

Geri
Üst Alt