Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

buna ilk defa baktım - bu proje onaylı mı , yani yapım ruhsatı ile temel çalışması vs. tarzı durumları var mı hiç ?

projede GS logosu şeklinde yapılaşma garip bir detay - zorlanmış bir detay ama genel olarak böyle bir tesisin yapımında daha kazma vurulmadı heralde ?

buna ilk defa baktım - bu proje onaylı mı , yani yapım ruhsatı ile temel çalışması vs. tarzı durumları var mı hiç ?

projede GS logosu şeklinde yapılaşma garip bir detay - zorlanmış bir detay ama genel olarak böyle bir tesisin yapımında daha kazma vurulmadı heralde ?

Proje onaylandı, irtifa hakkı alımı ve ruhsat bekleniyordu inşaat için Elmas 2-3 ay içinde onlarda çıkar inşaatına başlarız demişti. İlk olarak o ayrı yerdeki sahalar ve kalacak bölümler hızlıca yapılıp takım taşınacak sonra diğer o GS logosu gibi olan yerin inşaası olacaktı ve yönetimde TTArena'dan oraya taşınacaktı. TT Arena'da boşalacak yerlerde değerlendirecekti. Şimdi Öztürk Kemerburgaz'ın artık acelesi yok diyor Ada ve yanılmıyorsam salon öncelik dedi. Eşref'te Florya- Kemerburgaz acil Ada ancak diğer yaza hazır olur, salonun acelesi yok dedi ayrıca sanırım Elmas'ın ekibinde olan ve bu konuda şirketlerde bulunana arkadaşlar devam edecek dedi
Hamamcıoğlu, "Ekibimizde gayrimenkul konusunda çok tecrübeli arkadaşlarımız var. Burak Elmas yönetiminde bu anonim şirketlerde çalışmış yönetim kurulu üyeleri var. Bunlar bizimle devam edecekler.

Elmas'ın ekibinde bu konuda görevli kişiler. Artık kimleri kast etti bilemem.​

Galatasaray Emlak A.Ş

Hakan Gümüş

Ozan Sevindik

Sıtkı Korkmaz

Galatasaray Gayrimenkul A.Ş

Özen Kuzu

Ozan Şener

Proje onaylandı, irtifa hakkı alımı ve ruhsat bekleniyordu inşaat için Elmas 2-3 ay içinde onlarda çıkar inşaatına başlarız demişti. İlk olarak o ayrı yerdeki sahalar ve kalacak bölümler hızlıca yapılıp takım taşınacak sonra diğer o GS logosu gibi olan yerin inşaası olacaktı ve yönetimde TTArena'dan oraya taşınacaktı. TT Arena'da boşalacak yerlerde değerlendirecekti. Şimdi Öztürk Kemerburgaz'ın artık acelesi yok diyor Ada ve yanılmıyorsam salon öncelik dedi. Eşref'te Florya- Kemerburgaz acil Ada ancak diğer yaza hazır olur, salonun acelesi yok dedi ayrıca sanırım Elmas'ın ekibinde olan ve bu konuda şirketlerde bulunana arkadaşlar devam edecek dedi

Elmas'ın ekibinde bu konuda görevli kişiler. Artık kimleri kast etti bilemem.​

Galatasaray Emlak A.Ş

Hakan Gümüş

Ozan Sevindik

Sıtkı Korkmaz

Galatasaray Gayrimenkul A.Ş

Özen Kuzu

Ozan Şener
Ben daha çok proje açısından baktım (mesleğim mimar) - Yapı ruhsatı süreci öyle hafif olay değildir çünkü , sistematik olunmazsa uzar da uzar. He şahsende bizim stad tasarımları zamanındada logoyu cart diye koyuyorlar oraya da - bana çok fonksiyonel gelmeyen bir kendini sınırlama oluyor açıkçası :D

Bana göre Eşref Bey haklı - bu projenin yapılması - takımın oraya gitmesi (stadada baya yakınmış baktım haritada) , yani yeni bir tesis olarak, bir çok spor branşı ile ilgili bütünlüğün olacağı bir yer - hatta yönetim ve sporun dipdibe olması kadar güzel bir şey olamaz.

M.Ö'nün adaısın yerim - babası 20 sene yönettiği için baba yadigarı bakıyorudur, burak Elmas'ı da bombalıyordu zırt pırt. Ben baya olumlu bulduğum bir proje ve eğer hızlanırsa harikulade olacaktır.

Eşref Hamamcıoğlunun TRT deki programını izledim.

M.Öztürk'ün videolarını vs ile yanyana tuttuğumda kesinlike daha realist gördüğüm bir tavrı var. Realistten kastım şu. Millet heyecan arıyor başkan adayında - bu haldeki bir ülkede bu hale gelmiş spor dünyasında ne heyecanı ?

Altyapı die kıçını yırtıyor bir kere , her halta para dökmek yanlış (bunu demek kolay tabide) . Bana daha sakin , daha ölçülü konuşan bir profil çiziyor.

M.Ö'nün bir dediği diğerini tutmuyor. birde gitmiş "Eşref hamacıoğlu beni heyecanlandırmıyor" demeci komedi. Hatta TRTdeki adam M.Ö yü davet ettik ama söylemlerim gerilim yaratmasın diye katılmayacağım demiş. Komik bir profil haline geldi M.Ö.

Yani Eşref diyorki daha görevde değiliz , herhangi bir fikri çalışma olarak lanse şu an etmek doğru değil diyor. M.Ö'nün TDsi belli güya , oyuncular hazır, bayraklar hazır vdı vıdı vıdı vıdı. Birsii aday oludğunun farkında öbürü sanki başkan oldu - her şeyi hesabı kitabı gördüde ona göre konuşuyor .

TD konusunda ayrı cevap yazayım dedim , Eşref Bey'in lsitesi varmış ama fransız alman falan filan daha ayarlı planlı bir adımım yok, henüz başkan değilim diyor adam.

Genel oalrakta iki adayı kendileri nezdinde izliyorum 2 haftadır - umarım Eşref Bey EPEY BİR FARKLA kazanır. Az oy farkı fikir bölünmesi demek hoş olmuyor Burak vs Eşref te gördük. inşallahta tatil matil dinlenmezde şöyle 2-2.5k minimum oyun olduğu seçim izleriz.

Bizim Burak Elmas'a oy veren üyelerin hee Eşref'e rakiptik , şimdi onun rakibine vereyim gibi garip hesapları varsa abuk bir sonuç olabilir - umarım olmaz

Burak Elmas'ı andırıyor açıklamaları.

Burak Elmas da yabancı bir havayolu şirketiyle anlaşmıştı stad isim hakları için. Sonra zor bela nef sponsor oldu.

Sürekli saçma açıklamalar yapıp, sonra onları daha saçma açıklamalarla değişerek belmastan daha kötü olduğunu gösteriyor herkese.

şu Savaş Çorlu'ya fısıltı bile gitmesin ya. tilt oldum

adam diyorki "Eşref Bey Dursun Özbek'e diyorki ben aday oluyorum - bana kasa kolaylığı yap diyor, Dursun Özbekte onu yapsam ben aday olurum dedi- bununla iligili yazılar yazıldı YALANLAMA GELMEDİ"

ulan yalanlama gelmeyen her şey doğru mudur?? 10 laf ediyorsa 8 i saçmasapan 1 i doğru 1inide kıçından sıkıyor ya tutarsa diye.

Sürekli saçma açıklamalar yapıp, sonra onları daha saçma açıklamalarla değişerek belmastan daha kötü olduğunu gösteriyor herkese.
Umarım bu oylara ciddi şekilde yansır işte - yani şu camia içi taraflanmaya göre değilde masadaki malzemeye göre oy verilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eşref'in zaten bir önceki seçimden fragmanını gördüğümüz üzre yüksek bir oy potansiyeli varken Metin Öztürk'ün açıklamaları ve hal hareketleri tam 1 fecaat

Bu gidişle 2 adaylı seçim olsa bile kendini birden Fatinoğlu olarak bulabilir

Eşref'in zaten bir önceki seçimden fragmanını gördüğümüz üzre yüksek bir oy potansiyeli varken Metin Öztürk'ün açıklamaları ve hal hareketleri tam 1 fecaat

Bu gidişle 2 adaylı seçim olsa bile kendini birden Fatinoğlu olarak bulabilir
bence metin azımsanmayacak bi oy alacak. zaten geçen seçim de sürpriz şekilde beklentinin üstünde oy almıştı. şardan oyları ve elmas oylarının bir kısmı da o tarafa gider gibi duruyor.

2027'de erden timur Galatasaray baskanı olabilir,ali sabancı da işin içinde olacak

Şahsi fikrim Eşref açık ara alır. Yani şuan öyle bir haldeyiz ki Eşref sadece oturmaya geliyorum hiç bişey yapmayacam dese bile muhtemelen kazanacak çünkü Metin Öztürk tuvalet terliği görse konuşup saçmalıyor. Haftaya transfer açıklayacakmış hocada 2-3 aday varmış yahu adam madem öyle hoca belli olmadan transfer mi yapılır ?

Zaten sırf Nazifoğlu yüzünden başlı başına uzak durulması gereken bi isim o yüzden Eşref’in başkanlığı şimdiden hayırlı olsun dahada başka sonuç çıkması mümkün değil

Öyle bir durumdayiz ki ben bile adayligimi koysam bu secimde bu iki rakibin karsisinda tepki oyu alarak birkac bin oy toplarim herhal. Takimin basina Fatih hocayi getireceğim dersemde kesin baskan olurdum

İkisinide izledim. Net Eşref Başkan kazanmalı. Metin Öztürk kesin şampiyonuz falan zırvaladı uçurtmalık yapmanın anlamı yok fazla rüzgara gerek yok. Levent Nazifoğluna futbolu emanet ederek zaten - yazdırdı. Monchi Cenk Ergün çok daha cazip

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt