Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Bu herifin derdi ne ve ihraç edilmesi net gerek tavırlara bak.
İhraç edilemeze onu bir geçelim hukuki hakkını kullanan birini ihraç edemezsin. Cengiz ve yönetimi Yiğit Şardan aday olsun diye direk seçimi iptal etti ihraç talebine gösterilen tepkiler ortadaydı. Onu ihraç etme bunu et olmuyor maalesef.

İhraç edilemeze onu bir geçelim hukuki hakkını kullanan birini ihraç edemezsin. Cengiz ve yönetimi Yiğit Şardan aday olsun diye direk seçimi iptal etti ihraç talebine gösterilen tepkiler ortadaydı. Onu ihraç etme bunu et olmuyor maalesef.
Zaten edilmez ama bence edilmesi gerekiyor genel kurula, yönetim kurulu kararına darbe yapmaya çalışıyor adam 2. oldu bu

Seçim iptal edilmiş. Eğer BElmas yönetimi istinaf mahkemesine yasal cevap hakkımızı sonuna kadar kullanmak istiyoruz deseymiş, böyle bir şey olmayacakmış. Bir sürü terim işte. Hukuk okuyan arkadaşlar varsa detaylı açıklar.

James rodriguez gelecekse benim oyum metin reise

Yeter ulenn yıldızsızlıktan çürüdük

elmasla alakası yok bence o iptal isteyen herifin arkasında kim var acaba hangi fenerli

Gerçek olmasın böyle bir şey - mevcut adaylarıda bozacaktır bu iş. Sonra hop 1 ay geriden geleceğiz kene kim olcak ne olcak nedir diye

Baydım valla baydım.

Yani iptal olsa daha güçlü bir yönetim mi oluşacak gelecek edecek - sanmıyorum.

2ye falan değil 4e 5 e bölünmüş kulüp anasını satayım

elmasla alakası yok bence o iptal isteyen herifin arkasında kim var acaba hangi fenerli
Denilene göre mahkemeye yasal cevap hakkımızı sonuna kadar kullanmak istiyoruz deselermiş, mahkeme kararı seçim sonrasına kalıyormuş. Böylelikle seçim yapılabiliyormuş.

Seçim iptal edilmiş. Eğer BElmas yönetimi istinaf mahkemesine yasal cevap hakkımızı sonuna kadar kullanmak istiyoruz deseymiş, böyle bir şey olmayacakmış. Bir sürü terim işte. Hukuk okuyan arkadaşlar varsa detaylı açıklar.
Dava seçim iptaline karşı yapılıyor yani seçim yapılmadan cevap vermen gerekmez mi? Seçim olduktan iptal kararı çıksa o zaman yapılan seçim mi gereksiz sayılacaktı daha büyük kiriz olmaz mıydı?

Öncelikle şunu okumadan önce 2 dakika boyunca 15 inch dandik laptop ekranıma öyle küfür ettim ki tahmin edemezsiniz.

Midem bulanıyor bu adamdan - Dursun özbek yalakası *bit yavrusu*..... iyi kötü başkanlık yapmış ve hala mevcutta orada olan şahsa nasıl hitap edip Galatasary muhabiriyim bilmemnesiyim diyorsun ya sen

Dava seçim iptaline karşı yapılıyor yani seçim yapılmadan cevap vermen gerekmez mi? Seçim olduktan iptal kararı çıksa o zaman yapılan seçim mi gereksiz sayılacaktı daha büyük kiriz olmaz mıydı?
Ben elçiyim renktaş. Hukuktan anlamam. Hukukçular öyle demiş twitterda.

kaldırın bu ibra saçmalığını görev süresini de 2 yıl yapın çıkalım şu kaostan artık. mahkeme kapılarında dolaşıyoruz yıllardır

Ben elçiyim renktaş. Hukuktan anlamam. Hukukçular öyle demiş twitterda.

Vallahi Twitter'da ki bu kişileri pek dikkate alma bence. Dediğim gibi bu seçim iptaline ilişkin bir dava sen cevabı seçim sonrasına bıraktın seçim oldu eee sonra mahkeme iptal kararı verdi bu sefer daha büyük kaos olmaz mıydı yapılan seçim hukuksuz sayılmaz mıydı? O kişi buna cevap vermiyor mesela.

Geri
Üst Alt