Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İhraç edilemeze onu bir geçelim hukuki hakkını kullanan birini ihraç edemezsin. Cengiz ve yönetimi Yiğit Şardan aday olsun diye direk seçimi iptal etti ihraç talebine gösterilen tepkiler ortadaydı. Onu ihraç etme bunu et olmuyor maalesef.Bu herifin derdi ne ve ihraç edilmesi net gerek tavırlara bak.
Zaten edilmez ama bence edilmesi gerekiyor genel kurula, yönetim kurulu kararına darbe yapmaya çalışıyor adam 2. oldu buİhraç edilemeze onu bir geçelim hukuki hakkını kullanan birini ihraç edemezsin. Cengiz ve yönetimi Yiğit Şardan aday olsun diye direk seçimi iptal etti ihraç talebine gösterilen tepkiler ortadaydı. Onu ihraç etme bunu et olmuyor maalesef.
Denilene göre mahkemeye yasal cevap hakkımızı sonuna kadar kullanmak istiyoruz deselermiş, mahkeme kararı seçim sonrasına kalıyormuş. Böylelikle seçim yapılabiliyormuş.elmasla alakası yok bence o iptal isteyen herifin arkasında kim var acaba hangi fenerli
Dava seçim iptaline karşı yapılıyor yani seçim yapılmadan cevap vermen gerekmez mi? Seçim olduktan iptal kararı çıksa o zaman yapılan seçim mi gereksiz sayılacaktı daha büyük kiriz olmaz mıydı?Seçim iptal edilmiş. Eğer BElmas yönetimi istinaf mahkemesine yasal cevap hakkımızı sonuna kadar kullanmak istiyoruz deseymiş, böyle bir şey olmayacakmış. Bir sürü terim işte. Hukuk okuyan arkadaşlar varsa detaylı açıklar.
nevzat !!!!
Ben elçiyim renktaş. Hukuktan anlamam. Hukukçular öyle demiş twitterda.Dava seçim iptaline karşı yapılıyor yani seçim yapılmadan cevap vermen gerekmez mi? Seçim olduktan iptal kararı çıksa o zaman yapılan seçim mi gereksiz sayılacaktı daha büyük kiriz olmaz mıydı?
Bence de edilmesi gerekiyor ama seçimi iptal eden Cengiz ve yönetimi ihraç dilekçesini dikkate almayınca kapandı o yol.Zaten edilmez ama bence edilmesi gerekiyor genel kurula, yönetim kurulu kararına darbe yapmaya çalışıyor adam 2. oldu bu
Ben elçiyim renktaş. Hukuktan anlamam. Hukukçular öyle demiş twitterda.