Olağanüstü Divan Kurulu Başlığı | 30 Nisan 2022

Vallahi Twitter'da ki bu kişileri pek dikkate alma bence. Dediğim gibi bu seçim iptaline ilişkin bir dava sen cevabı seçim sonrasına bıraktın seçim oldu eee sonra mahkeme iptal kararı verdi bu sefer daha büyük kaos olmaz mıydı yapılan seçim hukuksuz sayılmaz mıydı? O kişi buna cevap vermiyor mesela.
Edit:
Bir şeyler yazmıştım ama bunu gördüm.

Doğru diyorsun ama ben bir tane yürütme durdurma davası açtırmıştım. Orada da karşı taraf böyle bir hamle yapmıştı sanki. Avukat hallettiği için detaylarına vakıf değilim ama bu nedenle mantıklı geldi. Seçim olduktan sonra savunmada bu kararın alınması durumunda olabilecek geri dönülmez zararlar denilerek bir savunma ile geri çevrilirdi diye düşünüyorum. Bir de seçim yapıldıktan sonra seçim durdurmanın anlamı yok. Buna kulüp itiraz ederek dava uzar giderdi muhtemelen. Gerçi İstinaf Mahkemesinde böyle de olmayabilir. Neyse
Sonuçta dava konusu seçimin iptali olması burada hani seçimden sonra cevap verilse bile bu sefer yapılan seçim hukuksuz denilebilirdi daha büyük kaos olurdu şimdi yeni bir seçim tarihi belirle yönetimde yeterli istifa sayısı olsun Mayıs sonunda temizlesinler işte. Uzun süreli olacak bir mahkeme saçmalığındansa daha makul çözüm gibi geliyor ama işte Tüzüğün saçmalığı yüzünden uğraşılan saçmalık işte.

Bu kadar büyük camiada seçime 36 saat kala iptal konusu ve tatavalar rezillik ve armaya zarardır.

Sebebiyet veren herkes uzak tutulsun - ihraç edilsin ne yapılabilirse yapılsın.

ve bir allahın kulu yetkili çıkıp konuşsun

Papatya falına döndü bu iş, yapılacak yapılmayacak.

Burak'tan kurtulalım ben normalde 2'sini de istemiyorum ama Türk hoca getireceğinden Metin başkanın kazanmasını isterim..

Son durum ne? Seçim iptal mi yoksa yapılıyor mu?

Asporda Sabri Sarıoğlu var şu an

Edit : Serhan Türk'te var heralde bir şeyler söyler. DHA muhabiri diye biliyorum ayrıca

Acilen bu tüzük değiştirilmeli. Dünya markası diye övündüğümüz kulübe bak, bi işgüzar yüzünden mahkemelerden kurtulamıyoruz. Böyle kurumsallık mı olur lan

Serhan Türk Aspor'da

"Mahkeme kararını verdi - seçim takvimi devam etti. Sonra davalı olan üye istinafa götürdü. Oradan gelecek kulübe bir karar yok. Gelmiş gibi iptal oldu haberleri var - Burak Elmas'ın bana açıklaması var ileteyim"

"Ben seçimi ilan ettim,önünü açtım. Bu konu üzerinden bana kasıtlı operasyon yapılıyor. Kulübe gelen bir evrak yok, iptal diyede bir şey yok. Camia içinde bunun için çalışanlar var. Ben seçim yapmak istiyorum, kesinlikle gideceğim seçime. Bütün AŞ lerdeki çalışanlardan istifalarını aldım. Güç mücadelesi içinde beni kullanıyorlar - kayyuma götürüp sattırmaya çalışıyorlar. Ben süreci şeffaf yönetiyorum. Bildiği olupta konuşmayan namerttir."

demiş Belmas Serhan Türk'e.

Kendi görüşüde "3 senaryo var - ya ctesi olacak, ya 3 haftaya olacak ya da 6 ayda bir seçim olacak. Bana göre 3 haftaya olacak yeni adaylarda çıkabilir"

bunları duyuncada diyorum seçim yapılsa bile uğraşılacak

Geri
Üst Alt