- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
içten içe seviniyorsun olm itiraf etEeeee bu ne lan! Cıvkı cıktı iyice
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
içten içe seviniyorsun olm itiraf etEeeee bu ne lan! Cıvkı cıktı iyice
Sevinmeye seviniyorum kank ama iyice saçma sapan bir hal aldı durum. Hani ölmek istemezsin ama araftasındır ve ne olacaksa olsun, netlik olsun istersin ya; heh tam öyle durum işte.içten içe seviniyorsun olm itiraf et
Edit:Vallahi Twitter'da ki bu kişileri pek dikkate alma bence. Dediğim gibi bu seçim iptaline ilişkin bir dava sen cevabı seçim sonrasına bıraktın seçim oldu eee sonra mahkeme iptal kararı verdi bu sefer daha büyük kaos olmaz mıydı yapılan seçim hukuksuz sayılmaz mıydı? O kişi buna cevap vermiyor mesela.
Sonuçta dava konusu seçimin iptali olması burada hani seçimden sonra cevap verilse bile bu sefer yapılan seçim hukuksuz denilebilirdi daha büyük kaos olurdu şimdi yeni bir seçim tarihi belirle yönetimde yeterli istifa sayısı olsun Mayıs sonunda temizlesinler işte. Uzun süreli olacak bir mahkeme saçmalığındansa daha makul çözüm gibi geliyor ama işte Tüzüğün saçmalığı yüzünden uğraşılan saçmalık işte.Doğru diyorsun ama ben bir tane yürütme durdurma davası açtırmıştım. Orada da karşı taraf böyle bir hamle yapmıştı sanki. Avukat hallettiği için detaylarına vakıf değilim ama bu nedenle mantıklı geldi. Seçim olduktan sonra savunmada bu kararın alınması durumunda olabilecek geri dönülmez zararlar denilerek bir savunma ile geri çevrilirdi diye düşünüyorum. Bir de seçim yapıldıktan sonra seçim durdurmanın anlamı yok. Buna kulüp itiraz ederek dava uzar giderdi muhtemelen. Gerçi İstinaf Mahkemesinde böyle de olmayabilir. Neyse
o oylarla sınıf başkanı bile seçilmez üstad.seçim yarın yapılmalı kesinlikle . 10 kişi bile gitse 6-4 biri kazanıp başkan olarak sahnede dans etmeli. sonra ne oluyorsa olsun
Terzi iptal diye haber geçti ama mahkemenin henüz bir kararı açıklanmadı ve kulübe tebliğ edilmedi diye haberlerde var. Yarın belli olacaktır şu an net değil sanırım.Son durum ne? Seçim iptal mi yoksa yapılıyor mu?