Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Borclanma yetkisi alindi

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

hesap sormak ıstıyorum ne oldu 100 mılyon lar inan KIRAÇ :mad:

Muslera konusunda yavaş yavaş korkmaya başlıyorum. Atletico Madridin Ujfalusi transferinde bize yaptığı oyunun benzerini acaba Lazio Canayı alabilmek için yapmış olabilir diye korkuyorum. Cana Lazioya gideli kaç gün oldu halen Muslera açıklanmadı. Takas yapıyorsan bu futbolcuları aynı gün aynı anda yapar açıklarsınız aynı anda. Bu yönetim açıkçası Adnan Polat dan daha amatörce işler yapmaya başladı

O röportajda ben ÜA'ın 4-5 yıldız alacağız lafınıda söyleyeyim.

Muslera konusunda yavaş yavaş korkmaya başlıyorum. Atletico Madridin Ujfalusi transferinde bize yaptığı oyunun benzerini acaba Lazio Canayı alabilmek için yapmış olabilir diye korkuyorum. Cana Lazioya gideli kaç gün oldu halen Muslera açıklanmadı

Öyle olduysa hiç şaşırmam.

Ujfalusi de A. Madrid'in pazarlama kurnazlığıydı. İyi malları üste koyup alttan çürüğünü çıkarıp sattılar. Belki iyi futbolcudur ama ellerinden çıkarmaları gerekiyordu.

aynen, bu adamları Adnan Polat da alırdı hatta daha iyilerinide alabilirdi ne anladık şimdi biz güya başkan değişiyodu zihniyet değişiyodu açıkçası ben pek değişiklik göremedim şimdiye kadar :(

Adnan Polat bu adamlarin daha iyilerini mi alirdi? Jb gecmeyin surda, cok istiyorsaniz Adnan Polat gelsin geri, 2 hafta sonra Polat istifa diye bagirmazsaniz bende neyim.

Çok ama çok istiyorum GS'nin başarılı olmasını.. Ancak taraftarı bu kadar beklenti içine sokupta sonra bunları konuşmak çok ağır geldi taraftar için.. Yoksa ben her daim BAŞKAN'a güveniyorum..

Muslera konusunda yavaş yavaş korkmaya başlıyorum. Atletico Madridin Ujfalusi transferinde bize yaptığı oyunun benzerini acaba Lazio Canayı alabilmek için yapmış olabilir diye korkuyorum. Cana Lazioya gideli kaç gün oldu halen Muslera açıklanmadı. Takas yapıyorsan bu futbolcuları aynı gün aynı anda yapar açıklarsınız aynı anda. Bu yönetim açıkçası Adnan Polat dan daha amatörce işler yapmaya başladı

Marchetti'yi neden aldı o zaman Lazio, hiç düşündün mü.

Onlar da Cana´yi resmi olarak aciklayamiyor. Ona göre sözlesme hazirlanmistir. Cana´yi onlara bedava yollayacak kadar salak degil herhalde bu yöneticiler. Copa America´dan elensinler, sözlesme imzalanir, Cana´yi da resmi olarak aciklayabilir Lazio.

Kongre Divan Başkanı İrfan Aktar, saat 11.30 itibariyle katılımın 559 olduğunu belirtti.

Tam bir komedi.. Bu sitede bile bu konuyla ilgilenen en az 559 taraftar vardır. Ama siz Gs Kongre Üyesi kişiler rahatınızı hiç bozmayın. Şu kritik gün ve kongrede.

ArdaUcer Arda Selim Üçer

Eski yöneticilerin tamamı Hayri Kozak ve Murat Ece'yi referans gösteriyor. E hani bu adamlar haindi, artniyetliydi?

---------kadro kuralım-----

----muslera----

-sabri-ujfa-servet-çağlar---

-----selçuk--xxxx------

-xxx---------------arda---

----baros---elmander----

bu kadroya kesin 2 veya 3 isim gerek. ardanın ve sabrinin yedeği gerek. barosun yedeği stancu var sadece. başka forvetimiz varmı??? okan derici genç. baros-pino-arda- gibi isimler sakaltık geçirrise kalırız yine dandiklere haberiniz olsunn.

Öyle olduysa hiç şaşırmam.

Ujfalusi de A. Madrid'in pazarlama kurnazlığıydı. İyi malları üste koyup alttan çürüğünü çıkarıp sattılar. Belki iyi futbolcudur ama ellerinden çıkarmaları gerekiyordu.

He yani Forlan ve Reyes dünden razıydı bize gelmeye ama Atletico'nun pazarlama kurnazlığından olmadı. :) :)

Kongre Divan Başkanı İrfan Aktar, saat 11.30 itibariyle katılımın 559 olduğunu belirtti.

Tam bir komedi.. Bu sitede bile bu konuyla ilgilenen en az 559 taraftar vardır. Ama siz Gs Kongre Üyesi kişiler rahatınızı hiç bozmayın. Şu kritik gün ve kongrede.

Üye yapısının değişmesi lazım.Dedelere yol verilmeli.Yeni üyeler kazandırılmalı

Forvet transferi pek umrumda degil benim, yapilmasa da olur. Kaleci ve orta saha oyuncusu kesinlikle sart. Defansa da takviye yapabilirler. 50 kere dedim, bu Caglar Galatasaray´in futbolcusu degil, olamaz diye. Dün yine gördük, amatör takima karsi bile etkili olamiyor, 1000 tane pas hatasi yapiyor, adam bile gecemiyor, cizgiye inemiyor. Bu ölü dedigimiz Hakan Balta, 1000 tane Caglar eder. Eee 1 sezon boyunca Hakan Balta´ya güvenirsek, halimizin ne olacagi malum. Aynisi sag bek icin gecerli. Serkan hemen gönderilmeli. Sabri´yle de yürümez bu is tek basina.

Kaleci, orta saha, sag bek, sol bek

Bu kongre üyeleri Ünal Aysal'ı "tecrübesi" olduğu için değil "parası" olduğu için seçti.Sportif olarak hiç bir yerde tecrübesi yok.Bütün taraftarlarda şimdi kendini kandırmasın herkesin Ünal Aysalı istemesinin sebebi;100 milyon dolarla geleceğim demesi zamanında ve Türk Abramoviç diye gösterilidiği için.

Adnan polat zamanında da söyledim şimdi de söylüyorum;Burası GALATASARAY SPOR KLUBU'dur.25-30 milyon taraftarın senden sportif başarı beklediği bir spor klubudur.Galatasaray'ın en büyük maddi kaynağı taraftarıdır.Eğer 2 ay önce taraftara "yıldızlarla dolu bir kadro,ilk 10 a girecek bir kadro,hakemleri de yenecek bir kadro" diye söz verdikten sonra bugün başka şeyler söylerseniz bu taraftarın size olan inancı da kalmaz,artık desteğini de çeker.

Kimse kusura bakmasın "biz armaya,renge aşığız tabi ki formamızı,kombinemizi alırız" diye de cebinden çıkarıp para vermez.Vatandaşlarında bir maddi sınırı bakacak ailesi vardır.Ancak taraftarın dertlerini unutturabilecek,uyandığında bugün maça gitme heycanı olacak,ertesi gün mutlu şekilde uyanacak bir taraftar gider klube maddi destek sağlar.

Şu kritik günde kaç kişi var tam bir komedi Galatasaray tarihinin en fazla oyunu alarak seçilen bir başkan geleceğimizin kongresini yapıyor kişi sayısına bak buradan en az o kadar kişi giderdi zaten.

Cevap: Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı | Bugun Yapılacak

Ünal Aysal'ın konuşması midemi bulandırdı.. Rivayı kesinlikle satmak istiyor, Riva neden satılır biri bana açıklasa da rahatlasam.. 150 milyon dolarlık borç için 700 milyon dolarlık kaynak istiyorlar, üstüne birde Rivayı satmak istiyorlar. Gerçekten bu işin içinde ilginç şeyler var. 2012ye kadar şahsa borçlanabiliyorken, faizsiz kredi verme imkanı varken neden vermiyor? Neden Riva gibi bir değerin elimizden kaçmasına izin veriyor? 844 konutluk arsadan bahsediyoruz. Bu Galatasaray'ın sigortasıdır. Galatasaray Riva gibi bir değerle her zaman rahat edecektir, şimdi satıpta boşu boşuna elimizdeki değeri kaybetmeyelim. Canım çok sıkkın bu konu hakkında!

bizm klupte para yok basktee paso tasnfer yapıo nerden gelıoo bu degırmenın suyuu merak edıyorumm:)

Geri
Üst Alt