Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera konusunda yavaş yavaş korkmaya başlıyorum. Atletico Madridin Ujfalusi transferinde bize yaptığı oyunun benzerini acaba Lazio Canayı alabilmek için yapmış olabilir diye korkuyorum. Cana Lazioya gideli kaç gün oldu halen Muslera açıklanmadı
aynen, bu adamları Adnan Polat da alırdı hatta daha iyilerinide alabilirdi ne anladık şimdi biz güya başkan değişiyodu zihniyet değişiyodu açıkçası ben pek değişiklik göremedim şimdiye kadar![]()
Adnan Polat bu adamlarin daha iyilerini mi alirdi? Jb gecmeyin surda, cok istiyorsaniz Adnan Polat gelsin geri, 2 hafta sonra Polat istifa diye bagirmazsaniz bende neyim.
Muslera konusunda yavaş yavaş korkmaya başlıyorum. Atletico Madridin Ujfalusi transferinde bize yaptığı oyunun benzerini acaba Lazio Canayı alabilmek için yapmış olabilir diye korkuyorum. Cana Lazioya gideli kaç gün oldu halen Muslera açıklanmadı. Takas yapıyorsan bu futbolcuları aynı gün aynı anda yapar açıklarsınız aynı anda. Bu yönetim açıkçası Adnan Polat dan daha amatörce işler yapmaya başladı
Sakin ol Darbaz, aman.
Muslera konusunda yavaş yavaş korkmaya başlıyorum. Atletico Madridin Ujfalusi transferinde bize yaptığı oyunun benzerini acaba Lazio Canayı alabilmek için yapmış olabilir diye korkuyorum. Cana Lazioya gideli kaç gün oldu halen Muslera açıklanmadı. Takas yapıyorsan bu futbolcuları aynı gün aynı anda yapar açıklarsınız aynı anda. Bu yönetim açıkçası Adnan Polat dan daha amatörce işler yapmaya başladı
Öyle olduysa hiç şaşırmam.
Ujfalusi de A. Madrid'in pazarlama kurnazlığıydı. İyi malları üste koyup alttan çürüğünü çıkarıp sattılar. Belki iyi futbolcudur ama ellerinden çıkarmaları gerekiyordu.
Kongre Divan Başkanı İrfan Aktar, saat 11.30 itibariyle katılımın 559 olduğunu belirtti.
Tam bir komedi.. Bu sitede bile bu konuyla ilgilenen en az 559 taraftar vardır. Ama siz Gs Kongre Üyesi kişiler rahatınızı hiç bozmayın. Şu kritik gün ve kongrede.